Sivut

torstai 17. heinäkuuta 2014

Paras itseruskettava on luonnonkosmetiikkaa




Tämä parivaljakko on aivan ihana! 
Luonnollisen kaunis rusketus nopealla, helpolla ja turvallisella tavalla. 
Nyt hyvästellään muumit!

Ellen aivan väärin muista, olen saanut nämä kokeiluun jo huhtikuussa, mutta ne tulivat ajankohtaisiksi vasta nyt. Minulle tuli nimittäin kiire saada kauniisti päivettyneet sääret vaalean kotelomekkoni kaveriksi kesäjuhlaa varten - kalkkunankoipimalli näytti taas aivan hirveältä. 



Makadamiapähkinä- ja auringonkukkaöljyä sisältävä Lavera Sun Sensitive itseruskettava vartalovoide on käytössä siisti ja kätevä. Voide imeytyy puhtaalle iholle tasaisesti ja tahrimatta, varsinkin jos on muistanut tehdä alkuvalmistelut hyvin - ihon kuorinta ja kunnon rasvaus edeltävänä päivänä. Voide tuoksuu omaan nenääni miellyttävältä - epäilen tuoksun tulevan macadamiapähkinästä. Voiteen koostumus on mielestäni aivan samanlainen kuin muissakin Laveran vartalovoiteissa eli samaan aikaan täyteläinen ja kevyt. Voide antoi iholleni kauniin rusketuksen jo yhdellä käyttökerralla. Rusketus hävitti sääristäni myös muutaman mustelman, verisuonen ja muun epätasaisuuden. 
Todellinen pikakaunistaja!



Lavera Sun Sensitive itseruskettava voide kasvoille antaa luonnollisen kauniin päivetyksen lisäksi kosteutta ja pehmeyttä. Voide on koostumukseltaan sopivan kevyt ja hyvin imeytyvä, joten myös käyttömukavuus on huippuluokkaa. Tämän jälkeen en näyttänyt enää niin Muumilaaksosta karanneelta, joten olen varsin tyytyväinen lopputulokseen. Voiteen hinta-laatusuhde on loistava, sillä tämä 50ml tuubi maksaa mm. Hyvinvoinnin tavaratalossa 12,50- (vartalovoide 18,80-/150ml).

Onko liikkeellä muita muumeja?
 

20 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! :) Mä olen tykästynyt erityisesti tuohon Laveran kasvojen itseruskettavaan. Se on ollut ahkerassa käytössä alkukesästä saakka. Kerta tai kaksi viikossa riittää pitämään kasvot terveen värisinä :D Tuoksu on itseruskettavien parhammistoa, vaikka pieni tunkkaisuus hiipiikin iholle jonkun ajan kuluttua. Silti, tämä on ihana ja voisin sanoa, että jopa paras kokeilemani itseruskettava kasvoille. Ainakin luonnonkosmetiikan tuotteista! :) Mulla on parista luonnonkosmetiikan itseruskettavasta ollut jo pitkään tekeillä postaus, ehkä saan sen blogiini vielä tämän kuun aikana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuvat ovat suoraan oman pihan kukkapenkistä :) Kivan tuoksun perusteella näitä ei edes uskoisi itseruskettaviksi. Aivan loistavia! Käytän tuubit varmasti pohjia myöten :)

      Poista
  2. Krooninen muumi ilmoittautuu. Tai ennemminkin hattivatti. Saan kroonisesti nokkosihottuman sukulaista itseruskettavista, mutten ole luonnonkosmetiikan puolelta kokeillut yhtäkään. Luovutin näet testailun, ennenkuin k.o. puolella alkoi moisia ilmestyä.... Pitäisiköhän uskaltaa testata....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. parasta olisi kokeilla näytekoko ensin. Oletko kokeillut muita Laveran vartalovoiteita? Tämä on hyvin samanlainen koostumukseltaan. Onkohan ihottuman aiheuttaja ollut itse DHA?

      Poista
  3. Hyvälle ja kohtuuhintaiselle itseruskettajalle on kysyntää, tuota voisin minäkin hankkia. En oikein viihdy auringossa, joten lisäväriä tarvitaan, varsinkin jalkoihin.

    Kuvat ovat ihanan kesäiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran hintapolitiikka on varsin mainio ja laatu yleensä loistavaa. Omalla kohdallani Lavaran itseruskettava toimi sukkahousujen korvikkeena :)

      Poista
    2. Ostin tämän nyt ja olen aivan myyty! Kasvoruskettaja on ihanan ohutta ja taikoi otsani samanväriseksi muun kasvojenihon kanssa. Joudun käyttämään auringossa lippaa tai hattua, joten otsa jää vaaleaksi. Eikä tullut minkäänlaista tuoksua, varsinkaan tunkkaista.
      Tähän asti kaikki kokeilemani Laverat ovat olleet huipputuotteita.

      Poista
    3. Sama täällä! Yhtään huonoa Laveraa ei ole tullut vastaan :)

      Poista
  4. Kallistun vartalonhoidossa aina vaan enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaan. Oletko käyttänyt virolaista Puhas Loodus -sarjaa? Pitäisi olla luonnonkosmetiikkaa. Tuon sitä aina mukanani Virossa käydessäni. Tuotteet tuoksuvat niin aidoille luonnonantimille, ja ovat koostumukseltaan kivoja ja hinnaltaan edullisia.

    http://pikku-bambin.blogspot.com.es/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Niina!

      Täytyy tutustua seuraavalla Tallinnan reissulla. Onko sarjassa joku erityisen hyvä tuote, josta kannattaa aloittaa?

      Poista
    2. Tämän hetkinen suosikkini on aurinkovoide, jonka ainesosat ovat minulle vielä mysteeri. :) Hunaja-kasvovoide ja kurkku-kasvovesi ovat kuitenkin kestosuosikkeja. Vielä en ole ko. sarjassa törmännyt mihinkään tuotteeseen, mistä en pitäisi.

      Poista
    3. Hunaja kasvovoide kuulostaa ihanalta :)

      Poista
    4. Hunaja-kasvovoide kuulostaa ihanalta, voisin ostaa ainakin sen :)

      Poista
    5. Aloin vielä muistelemaan käyttämiäni sarjan tuotteita, ja löysin netistä tuoteluettelonkin. Linkkaan sen tähän, on niin monta mielenkiintoista tuotetta. http://www.orto.ee/tuoteluettelo. Alkaa haiskahtamaan Tallinnan matkalta. :D

      Poista
    6. Tuollahan oli vaikka mitä kivaa :)

      Poista
    7. Itse olen käsittänyt että Puhas Loodus ei ole luonnonkosmetiikkaa. Ellei ole sitten hiljattain täysin uudistunut. Olen aika paljon sarjan tuotteita käyttänyt vuosien varrella. Kurkkuvoide on suosikkini :)

      Poista
  5. Kiitti vinkistä, minäkin voisin noista innostua! :D

    VastaaPoista
  6. Hih, muumi. Mä en ole ollut enää muumi niiden touko-kesäkuisen helleviikon jälkeen. Sitä ennen suin nahkaani Michael Korsin itseruskettavaa, jolla saa täydellinen St. Tropez -lookin. :) Laverat kuullostaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit asian ytimeen. St. Tropez-look kuulostaa juuri nyt erittäin hyvältä :)

      Poista