torstai 11. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä -arvonta
Olen ollut onnekas, sillä minulla on monta tärkeää ja läheistä ystävää. Heidän kanssaan jaettu ilo moninkertaistuu ja suru kutistuu olemattoman pieneksi. Lapsuudenystävän kanssa on aina yhtä hauskaa muistella yhdessä koettua lapsuutta ja nuoruutta, kun taas paras arkiystäväni on oma rakas mieheni. Ystäviä on osunut elämänpolulleni työn, harrastusten ja lasten kautta. Yksinäisyys on ystävyyden vastakohta, se on repalainen musta kaapu, jota en toivo näkeväni kenenkään harteilla.

Sunnuntaina on ystävänpäivä, jota haluan juhlistaa arpomalla teille ihania kevätmeikkejä. ARTDECO Beauty Meets Fashion kevät 2016 on saksalaisen Talbot Runhofin käsialaa, kokoelma tuo iloksemme raikkaan tervehdyksen keväiseltä kukkaniityltä.


Palkinto sisältää ARTDECO Blush Couture -poskipunan, jonka upeassa koristekuviossa on mukavaa lepuuttaa silmiä hetki, ennen kuin sipaisee laadukasta väriä poskipäille. Näyttävä rasia on myynnissä vain rajoitetun ajan. Ovh 27,50 eur. Mukana palkinnossa on myös musta ARTDECO Volume Supreme Mascara, joka sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Ovh 21 eur.

 Arvontaan voivat osallistua kaikki ihanat blogi-ystäväni eli blogin vakituiset lukijat. Kerro kommentissasi, mitä kautta luet blogiani. Olisi kiva kuulla myös ajatuksiasi ystävyydestä tai upeasta ARTDECO keväästä. Jos linkität arvonnan esim. fb-sivuillesi tai blogiisi, niin saat toisen arvan. Muista laittaa mukaan sähköpostisi.
Arvonta päättyy maanantaina 15.2.16 klo 18.00.

Onnea arvontaan <3
 Sponsored

60 kommenttia:

 1. Artdeco on aina sarjana kiinnostanut, joskaan en muistaakseni ole kokeillut.

  Vakkariseuraaja bloggerin kautta olen.

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 2. Tuo poskipunapaletti on niin kaunis, että pakko koettaa onnea:) Ystävänpäivästä en niin perusta, muistan mieluummin ystäviäni ihan extempore tavallisessa arjessa. Onnekseni olen siunattu monella ihanalla.
  Seurailen bloglovinin kautta, betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Artdeco kuulosti niin tutulta, että piti ihan tarkastaa meikkipussi ja löytyihän sielä yksi Artdecon luomivärikynä. Tuo poskipuna näyttää aivan mahtavalta :)
  Olen mukana yhdellä arvalla, olen lukijana bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Toi poskipuna on kyllä ihan supernätti! <3 Niistä muutamasta Artdecon tuotteesta, mitä olen käyttänyt, olen tykännyt kovasti.

  Ystävänpäivä on kyllä kiva asia, tykkään että se on Suomessa myös ystävien muistamisen juhla, ei pelkästään kumppanin.

  Seuraan Bloggerin kautta.

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 5. Artdecoa on hehkutettu paljon blogeissa ja olisikin mielenkiintoista päästä kokeilemaan niitä. Poskipuna vaikuttaa aivan upealta! Kävin ihailemassa Artdecon sivuilta kevään kokoelmaa ja erityisesti pinkit ja turkoosit säväyttivät! Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 6. WOU!!! Nyt vasta näin nämä artdecon kevät jutut! Rakastuin kyllä ihan täysiä just sellaisia mulle passeleita sävyjä ja AAAHH :) MUkana ollaan!

  viivi.korpela@hotmail.com

  p.s ja nii bloglovinin kautta luen

  VastaaPoista
 7. Luen bloggerin kautta. Ihan tajuttoman upeat nuo kevättuoteet <3 Elämä on murjonut siinä määrin, että ystäviä on oppinut arvostamaan ihan eri lailla, etenkin niitä oikeita ystäviä. Mulla on käynyt mäihä, ja mukana on tähän mennessä ollut yksi ystävä lähes koko elämän ajan <3 Ajattelin lähettää pitkän viestin hänelle kertoakseni, kuinka paljon arvostan häntä ja ystävyyttämme. Korpeaa ihan älyttömästi kun nykyään ystävänpäivä yrittää olla rakastavaisten juhla >:<
  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta olen lukijana.
  Että osaa olla kauniita tuotteita, pyörtyisin onnesta jos nuo saisin!
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Monessa blogissahan tuota Artdecoa on ollut esittelyssä. Itse en ole vielä kokeillut.
  Bloggerin kautta seurailen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Violetti on suosikkivärini, joten huulipuna näyttää todella ihastuttavalta kuten myös poskipuna. Seuraan bloggerin kautta :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana. Seuraan bloggerin kautta, merkistä ei kokemusta. Noloo!

  VastaaPoista
 12. mukana, bloggerin kautta seurailen. pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Lue bloggerin kautta. :) Kahdella arvalla mukana, jaoin blogin FB-sivulla. :)

  VastaaPoista
 14. Bloggerin kautta luen!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ooh, aivan mielettömän kauniin näköinen poskipuna! *_*

  Bloglovinin kautta luen :)

  highandlightblog@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta. Artdecon kokoelmat on aina niin vimpan päälle mietittyjä. <3 Bloggerin kautta seurailen. Yhdellä arvalla mukana.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ihanan värikkäitä ja herkullisia tuotteita! Bloggerin kautta pääasiassa seuraan, joskus myös Facebookin. Yhdellä mukana :D

  VastaaPoista
 18. Upealta näyttää Artdecon kevät! Merkki on minulle ennestään vieras, joten olisi kiva päästä testaamaan. Yhdellä arvalla mukana. :)

  kipuajaposkipunaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. En ole Art Decoa testannut ennen, mutta hitsin pimpula kuinka nätit pakkaukset! plussaa(a)outlook.com

  VastaaPoista
 20. Seuraan juttujasi Bloglovinin kautta.
  Ostin viime syksynä Tallinnasta Artdecon silmäkynän, huulikynän ja luomivärikynän: kaikki loistavia laadultaan ja jatkuvassa käytössä. Toivon vaan että tämä edullinen laatusarja saataisiin laajempaan levitykseen, esimerkiksi Sokokselle!

  Toivoo virpikatriina@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Ai mitä herkkuja. Art Decoa olen käyttänyt ja se on ihana sarja. Mä olen niin mukana arvonnassa ;)

  VastaaPoista
 22. Ihan kivan näkösiä juttuja, mutta ainoa joka oikeasti iskee on juurikin tuo poskipuna :D Muut vähän itselle turhan pliisuja.

  Luen Bloggerin kautta ja meili on ine_91@msn.com :)

  VastaaPoista
 23. Vau! Bloggerlukijana mukaan arvontaan. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kauniin näköisiä tuotteita! Artdecolta en ole vielä testannut mitään.
  Yhdellä arvalla mukana :)
  sanna_katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Bloggerin kauttaa täällä seilataan! Ja mukana yhdellä arvalla!

  Oletkin johdattanut tieni tuonne Artdecon maailmaan ja siitä olen iloinen, eipä ole tullut ihottumia eikä muutakaan ongelmaa, kiitos siitä!

  Mullakin on muutama hyvä ystävä, ystäväni on myös ihanuusmies täällä kotona. Ystävän kanssa puhutaan niitä näitä, pidetään hauskaa, kuunnellaan, itketään yhdessä, ollaan hiljaa ja halataan, sanoja ei aina tarvita, jo katse kertoo että on huomattu että jotain on tapahtunut ja siitä puhutaan jos sanoja löytyy!

  Ihanaa Ystävänpäivää ja halaukset!

  VastaaPoista
 26. Seuraan Bloggerin kautta.
  Ystävyys on elämää kantava voima. Aivan ihania kevätvärejä Artdecolla.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Blogiasi seuraan Bloggerin kautta, ja ystävyys merkitsee oikeastaan ihan kaikkea! ilman ystäviä maailma olisi paljon kurjempi paikka elää. Rakastuin tuohon poskipunaan ihan täysin, joten nyt sormet ristissä toivon voittoa! :D
  hanna1.purr@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Bloggerin kautta seuraan :)
  Ystävänpäivää en itse varsinaisesti vietä, muistan ystäviä mieluummin ihan ympäri vuoden. :)
  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Fb:n kautta seuraan.Art Deco ei tuttu mulle ennestään, mutta tuo poskipuna hurmasi mut <3 Ystävyys on elämän suola ja sokeri.
  nelliina(@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 30. Facebookin kautta seurailen :)
  anuroininen@hotmail.com
  Herkullisen näköisiä meikkejä. :P

  VastaaPoista
 31. Artdecon tuotteita ei ole itselläni käytössä. Poskipuna on tullut yhä tärkeämmäksi meikissäni, tuo väri näyttää kauniilta. Ystävän kanssa tuli tänään kahviteltua <3
  Luen blogiasi säännöllisesti Bloglovinin kautta.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 32. Artdeco ei ole entuudestaan tuttu, siksipä ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Itsellä ei näitä tuotteita toistaiseksi ole ollut. Kauniilta näyttää niin pakkaukset kuin tuo poskipunan kuviointi. :) Bloggerin kautta luen ja fb:ssä tykkäilen. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 34. I-h-a-n-a tuo poskipuna!! Artdecolla on muutenkin niin kauniita tuotteita ja pakkauksia, pitää varmaan joskus tutustua merkkiin tarkemmin :)
  Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta.
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 35. HennaJenniina
  Artdecolla on pari tuotetta joita käytän säännöllisesti, ripsiväri ja silmäkynä. Ystävänpäivästä sen verran, että sen pitää olla joka päivä muutenkin.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Tästä riittäisi myös ystävälleni. Luen blogiasi bloggerin kautta.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Bloglovinin kautta eniten seuraan. Olipas kaunis tuo poskipuna!
  Ystävyys on kyllä niin tärkeä asia, että muistan usein ystäviäni pienillä lahjoilla ja niin hekin minua :) nina.sandberg2[at)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta :) Bloggerin kautta seuraan.
  nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 39. Uuh, kuinka kauniita ja herkullisen näköisiä nuo Artdecon meikit ovatkaan! Itse en ole vielä merkkiä testannut, mutta uskon, että laatukin on huippua :)
  Kahdella arvalla mukana, luen Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina ja Facebookissa nimelläni Elise H..Laitoin postauksen jakoon Facebookissa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Bloggerin kautta seuraan ja fb:ssä oh nimellä. Pitäisi joskus kokeilla ko. merkkiä. Ystävyys merkitsee luottamusta. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Bloggerin kautta seuraan. Attdecon kokoelmat näyttävät aina niin kauniilta ja houkuttelevilta. Vielä en kuitenkaan ole yhtään tuotetta kokeillut. mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. hei vaan ja kiitos mukavasta blogista, jota luen facen kautta
  rikke
  rikke99@suomi24.fi

  VastaaPoista
 43. Artdeco on minulle tuttu. Tällä hetkellä käytössä mm. luomivärejä, poskipuna ja huulterajauskynä ja kajal. Lisäksi uutena tuttavuutena meikinpohjustaja Skin Perfecting Make-up Base, joka on silikooniton. Tykkään Artdecon meikeistä. Ne ovat erittäin laadukkaita.

  Seuraan Bloglovinin kautta SariBP.
  sari.blom.pirjala at gmail.com

  VastaaPoista
 44. ArtDeco on tosi hyvä merkki, oikeastaan ainoa ripsiväri mikä minulla pysyy koko päivän valumatta ja varisematta. Ihanat sävyt!

  Mukana, bloggerin kautta luen <3
  countryannieliving@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Minulla on Artdecolta luomivärikynä. Tykkään kovasti!

  Seuraan blogia fb:n kautta.
  nikelike75@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Seuraan bloggerin kautta. Onpas suloiset nuo kevätkokoelman pakkaukset! En ole koskaan mitään Artdecolta kokeillut, mutta kylläpäs on kauniita meikkejä.
  neitiminttukihara@gmail.com

  VastaaPoista
 47. seuraan bloglovinin kautta, nimellä annamari. ystävyys on tärkeintä mitä on! on jännä kuinka yksinäisyyttä voi kokea vaikka olisi paljion seuraa, tuttuja ja kavereita. mutta yksikin sydänystävä riittää hälventämään tunteen. älyttömän kauniit pakkaukset artdecolla nyt, kukkakuosi iskee muhun! annamarimirjami at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Sähköpostin kautta.Tätä kosmetiikka en ole käyttänyt.OLen hyvin herkkäihoinen,joten joudun aina käymään läpi tuoteselosteen.Haluaisin kokeilla näitä .Ystävyys on minulle hyvin tärkeä .

  VastaaPoista
 49. olen siirtynyt ihon puhdistusaineissa luonnonkosmetiikkaan mutta meikkien osalta Artdeco on aivan ylivertainen hyvän hinta-laatusuhteensa sekä uniikin meikkirasiakoottavuutensa vuoksi

  VastaaPoista
 50. Ystävät kannattelevat vaikeiden aikojen yli. Minulle tärkeää ystävissä on aitous. Yhdellä arvalla mukana. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 51. Artdecolta on ollut luomivärinpohjustaja ja luomiväri, mieluisia molemmat. Tuo poskipuna olisi nyt tosi upea ja mieleinen!
  Seuraan blogiasi faceboogin kautta.
  outi.saariaho@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Blogger-lukijana mukaan. Ystävyys on rikkaus

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 53. En ole koskaan kokeillut tän sarjan tuotteita, upea tuo poskipuna, kauniit pakkaukset ja mulle välittyy ylellinen fiilis sarjasta. Ja ystävät, ne ovat elämän kantava voima <3 Bloggerin kautta luen. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 54. En ole vielä kokeillut tämän sarjan tuotteita, mutta tuo poskipuna näyttää upealta ja raikkaalta. Seuraan facebookin kautta.

  kirjakettu@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. Ei ole aiempaa kokemusta ois kiva testata
  uusi lukija eekku80 bloggerin kautta
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 56. Ystävyys on kantava voima. Ihanaa vertaistukea.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Ystävän kanssa tulee jaettua niin elämän ilot kuin surutkin :) Seuraan bloggerin kautta.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 58. ARTDECO on mulle aika vieras merkki, olisi mielenkiintoista tutustua siihen :) Seuraan blogia Bloggerin kautta.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille mukana olleille :)

  VastaaPoista