Sivut

perjantai 5. syyskuuta 2014

Lemon, Juice & Glycerine vartalovoiteet




Kotimainen Lemon, Juice & Glycerine tuoteperhe laajeni syyskuussa vartalovoiteilla. Tarjolla on kolme vaihtoehtoa perinteiseen LJ&G-tyyliin. 250ml tuubit ovat edullisia noin viiden euron hintaisia ja niitä on helppo löytää melkein joka marketin hyllyltä. Eilen bongasin nämä jo Anttilan kosmetiikkaosastolta. Näppärät napsukorkkiset tuubit sisältävät kosteuttavaa glyseriiniä ja luonnon sitruunauutetta. Tuubeista kaksi eli ne perinteiset voidemallit ovat miellyttäneet minua eniten. 




Puuvilla & Sitruuna vartalovoide on suunnattu erittäin kuivalle iholle, joten ystävystyin sen kanssa hyvin nopeasti. Voiteen tuoksu tuo mieleeni puhtaan pyykin tuoksun. Täyteläinen voide imeytyy ihooni nätisti, ilman tahmeutta.

Avokado & Sitruuna vartalovoide sopii normaalille ja kuivalle iholle. Se sisältää sheavoita ja avokadoöljyä. Voiteen raikas (aavistuksen sitruunainen) tuoksu sopii nenääni paremmin kuin hyvin. Voide myös imeytyy nopeasti ja iholle jää mukavan pehmeä tunne.

 Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide lupaa hoitaa vartalon kosteuttamisen jo suihkussa. Tuote on suunnattu kiireiselle aikuiselle, jolla ei ole aikaa tuhertaa rasvatuubin kanssa suihkun jälkeen. Idea on hyvä, mutta tämä tuote ei toimi omassa käytössäni. Kuiva ihoni suorastaan huutaa rasvaa suihkun jälkeen. In-Shower toimii luultavasti paremmin normaalilla iholla. Vastaava tuote on jo ainakin Nivealla.


Suomessa valmistettu kosmetiikka sopii 
loistavasti yhteen suomalaisen järvimaiseman kanssa. Eikös?



Voiteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

10 kommenttia:

  1. Enpä ollut edes huomannut näitä aiemmin - Lemon Juice on tuttu ainoastaan käsivoiteena;)
    Kiitos vinkistä - näitä lähtee ainakin mökille. Ja taidan ostaa kotiinkin - pidän kaikesta, missä on sitruunaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjolla on käsivoiteen lisäksi ainakin jalkavoide, nestemäisiä käsisaippuoita, suihkugeelejä ja nämä vartalovoiteet. Tuoteperhe on laajentunut kovaa vauhtia. Hinta-laatusuhde on vallan mainio :)

      Poista
  2. Ahaaa.....tuo puuvilla täytyykin pistä korvan taa! Tässä alkaa olla kesän jäljiltä kaikki tuubit ja purkit tyhjillään, joten varteenotettava vaihtoehto! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että osasin olla avuksi :)

      Ja arvaa mitä.. odottelen täällä syyskuun Livboxia saapuvaksi. Juu.. tauko oli yhden kuukauden mittainen :D

      Poista
  3. Onpa Lemon Juice -perhe laajentunut, Inhoan kaikkea rasvaamista, mutta pakkohan on muuten on ihan korpulla, voisinpa seuraavalla kauppareissulla tehdä hankinnan...puuvilla ja avokado houkuttaisi, Rasvan imeytyminen on kyllä tärkeä asia, on äärimmäisen epämiellyttävää jos kelmu jää iholle ja tarttuu vaatteisiin ja lähtee kuorena seuraavalla suihkukerralla pois.

    terveisin

    Saila

    Ps. Otolla on kauniin ruusunpunainen nenänpää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saila,

      Nämä imeytyvät mallikkaasti, joten iholle ei jää ikävää kelmua.

      Otto kiittää kehuista. Sopiikohan ruusunpunainen nenänpää uljaalle urokselle? Tuo meidän kollipoika taitaa olla kyllä enemmän mammanpoika-tyyppiä.

      Poista
  4. Nää on ihania. Siviiliminä pääsi silloin testiryhmään kun tuotteita kehiteltiin. Ihastuin kovasti ja jäi kivasti tuoksumaan iholla, suihkugeelikin.

    Aurinkoista viikonloppua!

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo.. miten hienoa kuulla myös testaajan mielipide. Olen kanssasi samaa mieltä. Tuotteet ovat hyviä ja toimivia :)

      Poista
  5. Tuo puuvilla kuullostaa mielenkiintoisimmalta. :)

    VastaaPoista