Sivut

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm -huulivoide




Elämäni on viime päivät ollut niin rankkaa, että on mukavaa välillä miettiä myös jotain ihan kevyttä, siis juttua jolla ei ole sen suurempaa merkitystä koko elämän kannalta. Sopii varmaan myös teille oikein mainiosti :)

CLARINS Daily Energizer Lovely Lip Balm kulkee mukanani käsilaukussa. Puikkoa on helppo käyttää ilman peiliä ja koen sen olevan myös erittäin tarpeellinen juttu näin talvella. Huulivoide sisältää väripigmenttiä, joka reagoi huulten oman pH:n kanssa. Se näyttää aivan tavalliselta huulipuikolta, mutta antaa huulille hyvin kevyen ruusunpunan. Sävy voi siis vaihdella hieman käyttäjien välillä. Eikä siinä vielä kaikki..




Puikko pitää sisällään tuttuja ainesosia, kuten kaakao- ja karitevoi, jotka ravitsevat huulia. Punaherukkauute on ainakin minulle vähän vieraampi juttu, se aktivoi ihon hyaluronihapposynteesiä. Hyaluronihappo kosteuttaa ja auttaa vähentämään huulten pieniä juonteita ja tämän ansioista huulet näyttävät entistä täyteläisimmiltä. Vaikutuksen luvataan olevan nopea ja pitkäkestoinen.

Testiin saatu voide tuntuu talven kuivattamilla huulillani kivan pehmeältä. Puikko myös tuoksuu hyvältä - tuoksu on kevyen hedelmäinen. Huulillani näkyy vain hyvin kevyt roosa väri ja mainio kiilto. Eli huulet näyttävät kyllä voiteen kanssa paremmilta kuin ilman. Uskon, että tähän puikkoon ihastuu luonnollisen meikin ystävä, onhan tämä kuitenkin enemmän kuin pelkkä huulirasva. Puikko myös kosteuttaa huulia tehokkaasti eli se lunastaa hyvin lupauksensa. Huulten näppärä pika-apu :)

Pahvinen hylsy on suunniteltu luontoa kunnioittaen - hieno juttu <3. Clarinsin Lovely Lip Balm -huulivoide tuli myyntiin helmikuussa ja sen suositushinta on 15 euroa. Oletteko nähneet näitä kaupoissa?

Kivaa lauantaita <3



21 kommenttia:

  1. Oho, pahvinen hylsy on mahdottoman houkutteleva! Tuo on muutenkin leikkisän ja kevyen näköinen. Voisin kuvitella pitäväni tällaista puikkoa töissä taskussa ja lisääväni aina kun huulet tuntuvat kuivilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus oli vielä lisätä, että lämpimin ajajatuksin!

      Poista
    2. Kiitos Virpi <3

      Tämä oli heti niin kevyt ja muutenkin kiva puikko, että se täytyi sujauttaa kassiin. En aina jaksa punata huuliani, mutta kevyesti sävyttävä huulivoide kelpaa aina :)

      Poista
  2. Voi, tämä voisi olla minulle! Talvi on todella tehnyt tepposet huulilleni ja ne kaipaavat vähän jotain extraa..

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista, tällainen juuri olisi paikallaan...taidanpa alkaa etsimään...

    Jaksamista ja enkeleitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Tässä mennään päivä kerrallaan :)

      Poista
  4. Ninni zemppiä sinulle kovasti, käyt läpi niin raskastaita asioita. Täytyy sanoa, että tuo puikko on kyllä niin ihastuttavan näköinen, että jo hylsynsä puolesta kolahta täysillä. Clarins nyt muutenkin niin ihana brändi, että tyydyn toteamaan "oih ja voih".

    Halauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3

      Clarins on yksi lempisarjoistani. Tämä huulivoide on kivan raikas uutuus :)

      Poista
  5. Miten ihanan mieltä piristävä paketti! :D tuo pahvinen hylsy kyllä houkuttelisi jo kokeilemaan. Näyttää muutenkin aika herkulliselta koko kokonaisuus! Täytyy pitää silmät auki kauppareissulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahvihylsy on hauska ja toimiva. Ja muutenkin hylsyn ulkoasu on kiva :)

      Poista
  6. Mä ostin tän, tuomio myöhemmin. ;)

    VastaaPoista
  7. Hyvä kun pystyt välillä irtautumaan surullisista asioista, jotta saat voimia!
    Clarins on merkkinä tuttu ja tyttäret varsinkin tykkäävät noista energizer kasvovoiteista ja puhdistuksista. Huulirasva on minulle uusi, mutta täytyy katsastaa kun seuraavan kerran pyörin kaupungilla. Kaunis on puikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aina käytössä jotain Clarinsilta. On kiva, että sarja osaa myös uudistua :)

      Poista
  8. Halaus sinulle ♡
    Ihana hylsy.....varmaan hyväntuntuista huulilla...siis voide ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Onko teillä siperiankissa? Kuva näyttää kovin tutulta :)

      Poista
  9. Onni ( Tähtitassun Uranus) oli norjalainen metsäkissä. On kyllä paljon samaa näköä teidän poitsujen kanssa ja edesmenneen kissanne ...Jättitassun (?) kanssa....sen kisun vuoksihqn alin seurata blogiasi.
    Päästimme Onnin kissojen taivaaseen syyskuussa vähän vajaa 13 vuotiaana...oli jo sairastellut pidempään. Onni ON meille edelleen kovin rakas ja aina sydämessä. Meiltä löytyy Kaapo (10v) ja Papu (9v) itämaisherrat :)

    VastaaPoista
  10. ...anteeksi näppäinvirheet...aina pitäisi esilukea teksti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että siellä on toinen samanlainen kuin minä. Meillä kissat ovat kodin sydän - en voisi elää ilman. Ja kaikki edesmenneet kisut ovat kyllä aina sydämessä. Kissojen taivaassa on monta rakasta :)

      Täytyykin taas kirjoittaa enemmän myös kissajuttuja. Terveiset Kaapolle ja Papulle <3

      Poista
  11. Niin olen, ihan höpö kissamamma!
    Kissat on ♡
    Terveiset menivät perille..myös teidän muruille terveisiä ♡
    Kirjoita vaan kissoista !

    VastaaPoista