Sivut

torstai 26. maaliskuuta 2015

Silmänympärysihon tehohoito Clarinsin tapaan



Suurin ihonhoidon haasteeni on tällä hetkellä silmänympärysiho eli juurikin se alue kasvoissa, jossa ihon ikääntyminen ensin näkyy. Olen hoitanut ihoani aina suhteellisen hyvillä tuotteilla, mutta ajan mukaan tuomia juonteita en osaa kokonaan hävittää - eikä tietysti tarvitsekaan. En ole kuitenkaan vielä luovuttamassa, sillä hoidettu silmänympärys näyttää kyllä taatusti paremmalta kuin hoitamaton, siksi asian suhteen kannattaa ponnistella, eikö?

Näppärään pumppupulloon pakattu Clarins Super Restorative Total Eye Concentration -uutuus sopii minulle kuin nenä päähän. Sen kevyt voidemainen koostumus hurmaa jo ensihetkestä. Ohut valkoinen voide luistaa siististi pullosta ulos ja sitä on helppoa annostella sopivasti. Voide tuntuu herkällä silmänympärysiholla viileän raikkaalta. Tämä on täydellinen valinta hetkeen, jolloin olo tuntuu väsyneeltä ja silmänympärys näyttää tummalta ja jotenkin pöhöttyneeltä. Voide jättää iholle kivan vähän napakamman ihotuntuman, laskee turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Kyllä, nämä vaikutukset olen huomannut omassa käytössäni. Tuote sopii mielestäni loistavasti myös meikin alle - se imeytyy nopeasti, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Voiteessa on hyvin mieto tuoksu.





Clarinsin tuoteuutuus taistelee siis silmänympärysihon ikääntymistä vastaan. Se lupaa parantaa ihon rakennetta ja kiinteyttää ihoa monellakin tavalla. Mukana on useita tehokkaita ainesosia, jotka mm. lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa, ehkäisevät ihon ohenemista, vaalentavat tummia silmänalusia, aktivoivat nestekiertoa ja kosteuttavat. Eli tuote lupaa vastata moneen aikuisen ihon haasteeseen, johon moni meistä kaipaa apua.

Ja mikä parasta. Voiteeseen on lisätty kullanhohtoisia helmiäispigmenttejä, jotka häivyttävät optisesti juonteita ja kirkastavat katsetta. Iho näyttää heti vähän freesimmältä, vaikka keijupöly ei juurikaan erotu voiteesta.




Lopuksi vielä käyttöohje:

"Total Eye Concentrate -silmänympärysvoidetta käytetään aamuin illoin. Voidetta levitetään silmänympärysihon lisäksi myös ohimoille ja kulmakarvojen väliselle alueelle. Voiteen vaikutusta tehostetaan keveillä ylä- ja alaluomelle tehtävillä painalluksilla sekä kevyellä kulmakarvojen välissä ja ohimoilla tehtävällä sivelyhieronnalla."

Onko tämä teille jo tuttu tuote?
Vai löytyykö joku muu kestosuosikki?


Hinta:
15ml pumppupullo maksaa n. 65eur. 



Olen saanut tuotteen testiin. Seuraava pullo täytyy ostaa ihan itse :)

7 kommenttia:

  1. Määrällisesti olen vuosien varrella luottanut ehkä eniten Clarinsin silmänympärysvoiteisiin, eikä vähiten kohtuullisen hinnan takia. Baume Special hoiti kohtuullisesti kasvojeni kuivinta osaa. Koskaan en silti ole törmännyt tuotteeseen, joka olisi täydellisesti vastannut toiveitani. Viimeistään päivällä iho on taas kuiva. Nyt on vuorossa Filargon hyaluronihappovoide, joka on aika kiva.

    Tämä pumppupullo näyttää ja kuulostaa lupaavalta. Ainoastaan nestekierron tehostamiseen en usko, koska aineet eivät voi imeytyä ihon läpi. Se tulee siitä taputtelusta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin Baume Special on tuttu tuote, olen vuosien varrella käyttänyt sitä monta tuubia. Muistelen sen kosteuttaneen hyvin. Minulla on yleensä käytössä aina samaan aikaan kaksi tuotetta silmänympärysiholle - täyteläinen voide ja ohuempi geeli. Vaihtelen niitä sitten tarpeen mukaan.

      Olet aivan oikeassa nestekierron suhteen. Paras vaikutus saadaan lymfanestekierron mukaisella kevyellä painelulla :).. Hyvä huomio!

      Poista
  2. En ole Clarinsin tätä silmänympärystuotetta kokeillut, mutta kyllä se oma suosikkini on se Bakelin Cool Eyes, olen viihtynyt sen kanssa kohta puolitoista vuotta yhdessä, luulen, että ollaan melkein erottamattomat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että vannot Bakelin nimeen. On kai pakko ostaa se testiin :)

      Poista
  3. Kuulostaa lupaavalta. Lähtisköhän tuolla myös sibelius mäkeen silmien välistä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, kun olen kokeillut tätä vasta silmänalusryppyihin ja harakanvarpaisiin :D. Omat ryppyni pehmenevät siedettäviksi, vaikka eivät kokonaan katoakaan :)

      Poista
  4. Täytyypä kokeilla. Onko sinulla muuten mitään kokemusta kaulan alueen voiteista?

    VastaaPoista