Sivut

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kaksi loistavaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa




Yes, kesä on täällä. Kohta meidän perhe pakkaa kamat kyytiin ja lähtee mökille. Sitä ennen ajattelin kuitenkin ihan pikaisesti vinkata teille kaksi loistavaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa, jotka lähtevät mukaan. Sain nämä testiin joskus keväällä ja nyt niille tuli käyttöä.




Lovea Bio Aurinkovoide Kids SPF 50 Disney on erittäin käyttömukava, voide kun on pakattu näppärään 100ml:n suihkepulloon. Tuote sisältää korkean UVA/UVB suojan, joka perustuu mineraalifilttereihin eli fysikaaliseen aurinkosuojaan. Samasta pullosta voi levittää voidetta sekä kasvoille että vartalolle. Tuote on vedenkestävä, mutta voidetta kannattaa toki lisätä säännöllisesti päivän aikana. Tuote sopii kaikille yli 3-vuotiaille.

Voide on valkoista, tuoksutonta ja suhteellisen ohutta, eikä sotke vaatteita. Se myös tuntuu kestävän iholla normiaurinkovoiteita paremmin. Pidän myös suihkepullon antamasta ohuesta suihkusta, jonka avulla aine levittyy iholle tasaisesti.  
Loistava lapsiperheen tuote <3




ACORELLE Aurinkoöljy SK30 sopii hyvin aikuiseen makuun. Sen aurinkosuoja perustuu 100% kasvipohjaiseen Karanja-öljyyn, jossa on korkea suoja. Öljy on muutenkin herkkua iholle, sillä se on myös voimakas antioksidantti. Ja mikä parasta, tämän tuoksu on tosi hyvä - kevyt manteli + vanilja. 

Öljy imeytyy ihoon mutkattoman hyvin, eikä jätä tahmeaksi. 70 ml:n pullo näyttää pieneltä, mutta öljy tuntuu olevan riittoisaa. Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini. Turvallinen ja erittäin hyvä luonnonkosmetiikan aurinkosuoja. Tiedän jo etukäteen, että käytän kesän aikana tämän pullon viimeistä pisaraa myöten. Ja ostan vielä toisenkin, jos tämä pääsee loppumaan.

Lovean ja Acorellen tuotteita on myynnissä jo aika hyvin
netissä niitä löytyy ainakin täältä.

Perhe odottaa jo kuumeisesti,
joten heippa ja ihania hellepäiviä <3



10 kommenttia:

  1. Ihania hellepäiviä sinnekin!


    Mulla ei ole näistä kummastakaan kokemusta, mutta Algamarisin luonnollinen aurinkosuoja vei sydämeni, myös after sun oli aivan loistavaa tavaraa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihanaa, että kesä tuli viimeinkin <3

      Mulle aurinkotuotteissa tärkeää osaa näyttelee käyttömukavuus ja turvallisuus. Nämä kaksi ovat ihan kympin tuotteita :). Kiitos vinkistä, tuo mainitsemasi sarja ei olekaan vielä tuttu.

      Poista
  2. Lovea Kids ollut meillä tytön aurinkovoiteena jo pari vuoden - ihan super hyvä, ei ole iho palanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla. 50 suoja sopii hyvin myös etelänlomille :)

      Poista
  3. Ovat minulle uusia, mutta laitanpa muistiin. Mukavaa lomaa ja ihania hellepäiviä mökille:)

    VastaaPoista
  4. Acorellea en olekaan testannut, mutta muutoin olen huomannut että luonnonkosmetiikkakin toimii aurinkovoiteena. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaat luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat toimineet käytössäni ihan yhtä hyvin kuin synteettisetkin. Käytän usein molempia, mutta lapsen iholle on mukavampi laittaa luonnon :)

      Poista
  5. Lovean aurinkosuojista olen tykännyt :) Harmi vaan, että pullo loppui jo viime kesänä (niin kuin toki aurinkosuojan kuuluukin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on hyvä juttu, jos voide loppuu sopivasti syksyn tullen. Saa sitten keväällä ostaa uuden pullon :) Lovea on erittäin hyvä, vaikka se onkin aavistuksen tyyris.

      Poista