Sivut

torstai 22. lokakuuta 2015

Bernard Cassiere päivitys




Hei pitkästä aikaa. Viime viikolla tapahtui monenlaista kivaa, joten arjen peruspakka oli iloisesti sekaisin. Oli syyslomaa, vanhan omakotitalon tyhjennystä ja messuilua. Kaikesta kiireestä huolimatta jaksoin olla hyvällä fiiliksellä päivästä toiseen, sillä seura oli mitä mahtavin. Kotona ei poissaoloani kuitenkaan katsottu hyvällä. Otto-kissa oli tyhjentänyt kodinhoitohuoneen kaapin ja tavarat oli ripoteltu ympäriinsä. Kaiken kruunuksi keskellä huonetta seisoi ryhdikkäänä vaaleanpunainen pallokynttilä. Syyllinen oli jo ehtinyt pakoon, onnistuin löytämään vain yhden täysin viattoman luontokappaleen verhon takaa nukkumasta. 

Onneksi tänään jaksan vihdoin istua kunnolla alas lepopaikkaani eli blogin pariin. Teitä on ollutkin jo ikävä.




Kiire ei sovi minulle lainkaan ja se näkyy helposti myös kasvoissani, joista löytyy ei toivottuja valvomisen merkkejä kuten ikävät pussit silmien alla. Elämän kolme perustotuutta pääsi tälläkin lomalla unohtumaan - tarvitsen yleensä kunnon yöunet, vettä janojuomaksi ja ulkoilua.




 Minulla on ollut testissä jo pari kuukautta Bernard Cassiere Ruiskaunokki -linjan kaksi uutuustuotetta, jotka on tarkoitettu hoitamaan kasvojen herkintä ihoaluetta. Tuotteista toinen sopii paremmin päiväkäyttöön, sillä siihen on lisätty hoitavien ainesosien lisäksi peiteaine. Näppärään tuubiin pakattu voide lupaa vähentää turvotusta ja peittää tummia silmänalusia. Voin allekirjoittaa lupaukset ainakin osittain. Metalliaplikaattori tuntuu aivan taivaalliselta väsyneellä ja aavistuksen nuupahtaneella iholla. Iho tuntuu ja näyttää heti paljon freesimmältä. Jos silmänaluset ovat kovin tummat, voiteen sisältämä pigmentti ei kuitenkaan riitä, vaan lisäksi tarvitaan toinen peittävämpi tuote. Peiteaineen ja silmänympärysvoiteen yhdistäminen on kuitenkin hieno juttu, joka otetaan varmasti myös hyvin vastaan - kaksi tuotetta samassa tuubissa. 




Bernard Cassierelta löytyy myös toinen silmänympärysihon täsmätuote, jota käytän iltaisin. Voide on koostumukseltaan mukavan kevyttä, mutta kosteuttaa silti hyvin. Iho tuntuu näppituntumalla pehmeältä ja joustavalta. Siistiä pumppupulloa on toki aina erittäin mukava käyttää.

 Olen yleensä hyvin tarkka siitä, ettei matkakassissani lymyä piilossa ylimääräisiä tavaroita, joita sitten raahaan paikasta toiseen otsa hiessä. Yritän ottaa mukaan vain kaiken tarpeellisen. Tällä kertaa en kuitenkaan voinut jättää kotiin kumpaakaan Cassieren silmänympärystuotetta, sillä toinen ilahduttaa minua aamuisin ja toinen iltaisin. Voiteissa on hyvin mieto raikas tuoksu.



Lupasin palata asiaan ja kertoa teille lisää Bernard Cassiere Sitruuna - Minttu seerumista, kun käyttökokemusta tulee vähän enemmän. Seerumia on meillä käytetty nuoren epäpuhtaalle iholle nyt pari kuukautta. Poikani iho on tyypillinen teini-iho eli finnejä puskee esiin erityisesti otsa-nenä-leuka -akselilla. Iho on myös pintakuiva eli kosteutta kaivataan lisää. 

Seerumi on koostumukseltaan ohutta ja maitomaista, se imeytyy puhtaaseen ihoon hyvin. Pumppupullossa aine pysyy puhtaana ja sitä on myös helppoa annostella sopivasti. Iho pysyy seerumin avulla pehmeänä ja ne kaikkein epäpuhtaimmat alueet vaikuttavat rauhallisemmilta. Väittäisin, että seerumi pitää nuoren akneihon helpommin hallittavana ja epäpuhtauksia tulee selvästi vähemmän, vaikka koko ongelma ei poistukaan. Seerumin päälle voi levittää vielä hoitovoiteen.

Jos nämä tuotteet jäivät kiinnostamaan, kannattaa kysellä näitä sarjaa myyviltä kosmetologeilta. Ruiskaunokki peitevoide maksaa n. 60 euroa ja silmänympärysvoide muutaman euron enemmän. Kauneushoitoloissa on tarjolla myös Ruiskaunokki Silmänympäryshoito. Sitruuna-Minttu seerumi maksaa n. 69 eur.
   





    Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

  1. Mulle vieläkin ihan tuntematon sarja tämä Bernard Cassiere, vaikka sarjan tuoksumaailma vetoaa kovasti! Tuo rasvaisen ihonkin voise sitruuna-minttu kuulostaa jopa herkulliselta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tykätään Cassieren tuotteista kovasti. Kaikki on käytetty viimeistä pisäraa myöten :)

      Poista
  2. Metalliaplikaattori olisi niin ihana aamulla :). Mulla on kokemusta tästä merkistä Livboxin kautta. Mustikkanaamio oli kosteuttavan oloinen, mutta sitruuna-minttu mattavoide ei kyllä pitänyt ihoa yhtään mattana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin miten kiva ja käytännöllinen metalliaplikaattori on. Tulee paljon virkeämpi olo. Sain ensikosketukseni sarjaan LivBoxin kautta. Mustikkalinjan entsyymikuorinta on suosikkini, se sopii herkälle iholleni täydellisesti :)

      Poista
  3. Tuo Bernard on minulle tuttu ainakin hoidosta, jonka kerran otin ja se oli rauhoittava hoito. Mutta kiinnostava kuulla siitä noin muuten. Yhden paketin voitin, jossa on sarjan käsivoiden ja miniputeli kasvovoidetta, mutta kokeilla ole niitä muistanut.
    Ihana, että kisu osoitti mieltään kun olit poissa, vaikka siivoaminen ei nyt niin kivaa olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä osoitetaan aina mieltä, jos arkirytmi muuttuu. Otto on näppärä poika avaamaan kaappeja ja pudottelemaan tavaroita hyllyiltä..

      Minua jäi harmittamaan etten ehtinyt meissuilla Bernard Cassieren pisteelle asti, sillä sarja kiinnostaa minua kovasti :)

      Poista
  4. Harmittaa kun jäi messuilla Bernardin piste käymättä, sillä pitkään olen halunnut tarkemmin tutustua kyseiseen merkkiin. :) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli aivan hirveä ryysis, joten monta kivaa juttua jäi tutkimatta. Harmi.

      Kivaa viikonloppua Tiia <3

      Poista