Sivut

lauantai 10. lokakuuta 2015

Paras luonnonkosmetiikan deodorantti
Laveralta on tullut tänä syksynä uutuus, jota en uskonut näkeväni. Olen aina kuvitellut, ettei luonnonkosmetiikan deodorantti ole kovin tehokas, vaan hienhaju saattaa yllättää kesken päivän. Onneksi tämä haaste on ollut tiedossa myös Laveralla ja nyt siihen on löydetty alumiiniton ratkaisu. En rehellisesti sanottuna ole varma, haluanko tämän kokeilun jälkeen käyttää enää mitään muuta, sillä olen täysin myyty :)

Laveran deodorantti oli ennen lasipullossa, nyt tuote on pakattu paljon näppärämpään muovipulloon. Hyvä uudistus, tämä kulkee helpommin mukana kuin lasipullo, jonka rikkoutumista saa varoa. 
Uusia roll-on deodorantteja on kolme erilaista:

Lavera Invisible 24h Deodorant Roll-On, joka antaa 24h-suojaa hienhajua vastaan ilman deodoranttijälkiä vaatteissa. Sisältää helmiuutetta ja sinkkiä.

  Lavera Sensitive 24h Deodorant Roll-On on tarkoitettu herkälle iholle. Sisältää luomuriisimaitoa ja hoitavia ainesosia, kuten luomu aloe veraa, salviaa ja taikapähkinää.

Lavera Fresh 24h Dedorantti Roll-On lupaa pitkäaikaista suojaa hikoilua vastaan. Sisältää luomusitruunaruohoa, sinkkiä ja luomuminttua. 

Arvaatteko jo, mikä näistä on suosikkini? Pidän eniten hopeakorkkisesta - Invisible tuoksuu raikkaalta, mutta tuoksu ei ole liian kirpeä tai makea, vaan mieto ja pehmeä. Sinisessä tuoksuu selvästi minttu ja pinkissä puolestaan lapsuuteni hajukumi, joka on itseasiassa aika hyvä tuoksu. Kaikki tuoksut ovat hyvin mietoja.

Minulla on jo pitkään ollut hakusessa hyvä alumiiniton deodorantti, jota voi käyttää joka päivä ja joka antaa 24h-suojaa. Invisible on vastaus rukouksiini, se on loistava. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä haisevansa pahalta. Kesällä käyttämäni Benecos jää tässä selvästi kakkoseksi. Mieheni on puolestaan käyttänyt jo monta pulloa Laveran Men Sensitive Roll-On Deodoranttia. Hänen ihonsa on herkkä, joten Laveran deo sopii hänelle erittäin hyvin.

 Nyt olisi mukava kuulla, onko joku muu kokeillut näitä? 
Muistatteko vielä lapsuuden hajukumin tuoksun?


 Hyvää viikonloppua ihanat <3
Uudet eeot on saatu testiin.
Lavera Men Sensitive deodorantteja ostettu jo monta.

16 kommenttia:

 1. Itselläkin on ollut luonnollisempi deo hakusessa, joten tämä postaus tuli kuin tilauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella. Lavera Invisible 24h Deodorant Roll-On on erittäin hyvä. Se ei ole pettänyt kertaakaan :)

   Poista
 2. Mä olenkin pohtinut kokeilevani näitä Laveran uusia deoja, joten ehkäpä I love me messuilta tälläinen lähtisi matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla. Sama täällä, odotan kovasti messutarjouksia :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, nämä kiinnostavat kovasti! Uusi dödö olisi juuri hakusessa..

  VastaaPoista
 4. En ole testannut Born to Bion olen ja kappas tykkäsin siitä. Madaran dödö tykkään myös siitä. Toki huomannut ettei aivan samaa kestoa jos on oikein kesäinen hikinen päivä. Nämä kiinnostaa kovasti ja messuilla täytyy käydä tutustumassa. .:)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madara ei ole tuttu, mutta Born to Bio kyllä. Lavera on ollut paras :)

   Hyvää viikonloppua Tiia <3

   Poista
 5. Täytyykin I love me-messuilta varmaan hankkia edes yksi tällainen testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että Laveraltakin löytyy kivoja messutarjouksia :)

   Poista
 6. Mä en oo päässyt kokeilemaan vielä noita uutuuksia, mutta vanhoista tykkäsin kovasti. Postasin juuri oman vertailuni luonnonkosmetiikan deodoranteista, jossa esiintyy vanhaa Laveraa: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/10/luonnonkosmetiikan-deodoranttien.html.

  Samaisesta blogista löytyy myös äitini 'Pocahontasin' tuotekokeilua. Hällekin Lavera on tuttu ja tykätty. Ensi viikolla vielä siskoni 'Belle' kirjoittaa omista kokemuksistaan luonnondödöjen parissa, kannattaa seurailla. ;)

  Nuo uutuudet houkuttelee. Kunhan noista vanhoista pääseen, Lavera on ehottomasti yksi merkki, jonka haluan syyniini. :)

  VastaaPoista
 7. Itselläni on käytössä tuo Fresh mutta se ei valitettavasti pidä koko päivää hajuttomana :-( Pitää kokeilla seuraavaksi tuota Invisiblea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt näitä kaikkia kolmea, Invisible toimii minulla parhaiten. Kokeile vielä se :).

   Poista
 8. Pitää ottaa testiin :) Tällä hetkellä käyttämäni Urtekram on ihan ok mutta ei oikein meinaa riittää suihkuväleille eli koko vuorokaudeksi... Pitää sitten kesken päivän tai aamulla pyyhkäistä iho puhtaaksi ja laittaa uusi kerros :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekram ei olekaan minulle vielä tuttu. Olen jo viikkoja käyttänyt pelkästään Laveran deoja ja olen ollut tyytyväinen :)

   Poista