Sivut

perjantai 11. joulukuuta 2015

LivBox Joulukuu




Nyt kaduttaa etten seurannut vaistoni ja lopettanut tilaustani marraskuun jälkeen. Joulukuun LivBox on yksi kaikkien aikojen huonoimpia. Tähän ei auta edes positiivinen ajattelu, jonka avulla minulla on tapana kääntää negatiivinen ympäri. Boxi on yksinkertaisesti surkea, enkä jaksaisi kirjoittaa siitä yhtään mitään. Tästä on hemmottelu kaukana tai sitten olen ymmärtänyt sanan merkityksen aivan väärin.




Hammastahnaa, hilseshampoota, huulikiilto.. hei, ihan oikeasti. Laveran huulikiilto on hyvä, mutta se ei riitä pelastamaan koko lähetystä. Olen sanaton. Onneksi olen LivBoxin pitkäaikaistilaaja, joten sain myös philosophy-näytteitä ja kivan meikkipussin. Marraskuu jäi korventamaan monen tunteita, itse olin kuitenkin tyytyväinen jopa liukuvoiteeseen. Kaksi huonoa boxia peräkkäin on jo vakava juttu, tämä on varma tapa menettää tilaajia. Mitä mieltä olette?




Joulukuun parhaat olivat..

Lavera Glossy Lips huulikiilto heittää pelastusrenkaan hukkuvalle LivBoxille ja jos tilaaja ei pidä kiilloista, niin käteen ei jää juuri mitään. Käytän huulikiiltoja ja tykkään Laverasta, joten olen ihan tyytyväinen. Lavera on tilaajien toive, mutta oliko toiveena juuri huulikiilto? Ovh 15,20 eur

Olen ollut boxin tilaaja jo hurjan kauan, joten saan aina välillä jotain extraa. Meikkipussille ja philosophy-näytteille löytyy aina käyttöä. Mainio yllätys.

Cocovi kahvisuklaa sulaa ihanasti suussa.


 
Ja ne muut..

Cutrin Bio+ Clear Shampoo (näytekoko). Minulla ei ollut hilsettä vielä marraskuussa eikä toivottavasti ole tulevaisuudessakaan. Uskon kuitenkin, että tämän voi mieltää ihan tavalliseksi shampooksi ja käyttää pois. Cutrin tekee yleensä hyvää hiuksille.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous suihkusaippua (näytekoko). Luulen saippuan sisältävän pahamaineisia muovirakeita, jotka ollaan juuri kieltämässä. En halua käyttää.

Colgate Max White One hammastahna ovh 3,29 eur. En osaa sanoa tahnasta oikein mitään. Käytän yleensä hieman kalliimpia apteekkitahnoja, enkä ole vaihtamassa edes testin vuoksi.

Natusan 24 hour Moisture käsivoide 100ml ovh 3,45 eur. Natusan ei yksinkertaisesti kiinnosta minua lainkaan, vaikka tämän sanotaankin olevan best seller.

Minikokoinen Avène päivävoidenäyte on jo liiankin mini, vaikka sarjassa ei sinällään olekaan mitään vikaa.

Ibero hiusvalkki on tullut jo aiemmin, joten en ilahtunut uusinnasta.

RUUTU+ kaksi kuukautta tulee todennäköisesti käyttöön.


 
 Jatkossa toivon parempaa harkintaa tuotteiden suhteen. Tilaajat toivovat uusia tuotteita, ehkä olisi jo aika kuunnella heitä herkällä korvalla. Oma tilaukseni jatkuu vielä viisi kuukautta.

Kaikesta huolimatta..
kivaa päivää :)

Meillä leivotaan viikonloppuna pipareita,
samalla syntyy myös se perinteinen suurempi piparirakennelma, 
joka on joskus ollut veturitalli, laiva tai rintamamiestalo. 



18 kommenttia:

  1. Että niinkuin hammastahna ainoa normikoko??
    No eipä ole kiire tuota boxia hakea, ei tosin ole tullut vielä(kään) edes ilmoitusta.
    Perseestä suoraan sanoen tuo sisältö, jos ei kehumista ollut edellisessäkään.
    Minä olen mukana roikkunut suht edullisen hinnan vuoksi myös miltei alusta lähtien, mutta nyt taisi lähtölaskenta alkaa. Ihan alta arvosteltun nykyisin, edellisenkin boxin tavarat vaan tuuppasin jonnekin, minne lie, ei paljon kiinnostanut.

    Juu, hemmottelu on näistä kaukana.
    Onneksi sentään käytän kiiltoa, mutta arvaapa kuinka paljon on kertynyt huulirasvoja, niitä kun EN käytä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoisia oli hammastahna, käsivoide ja huulikiilto. Joulukuussa olisi ollut mahdollisuus keksiä vaikka mitä uutta kivaa.. Eiköhän tämä ole jo nähty juttu. Laveran huulikiillon otan kyllä käyttöön :)

      Poista
  2. Tällä kertaa ilahduin enemmän kuin viimeksi ja varsinkin Laveran huulikiillosta, se on ensimmäinen boxissa tullut huulituote, jota oikeasti voin käyttää! Mutta joo: kaksi kertaa on tullut hilseshampoota ja hammastahnaa peräkkäin, tylsää on. Valkin tilalla tämä lyhyttukkainen sai onneksi pienen hiusharjan, jonka vein töihin. Philosophyt kyllä ilahduttivat myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin ottanut mielummin sen hiusharjan. Laveran kiilto on hyvä, sopii monelle. Hammastahnaa en toivo enää näkeväni..

      Poista
  3. Tää olin jotenkin niin pohjat. Onneksi oli suklaata ketutukseen. Mun mielestä nyt pitäisi skarpata, musta tuotteita voisi olla jopa vähemmän, jos ne olisivat normikokoisia ja jotain muuta kuin hammastahnaa ja hilseshampoota. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteita voisi olla vaikka vain yksi tai kaksi täysikokoista, ilmaista sälää ei kaipaa kukaan. Nyt tarvitaan suunnanmuutos tai koko LivBoxia ei enää ole.

      Poista
  4. Mulle menee tilaus katkolle, koska eihän sitä viitsi joka kuukausi vastaanottaa vain ihan ok juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla rahalla voi ostaa itselleen jotain tosi kivaa.. ihan kivan sijaan :)

      Poista
  5. Natusanista onkin varmasti tullut oikea best seller, kun 9000 naista on ostanut sen boksissa itselleen :D

    VastaaPoista
  6. Jooh, tää oli tosi tylsä boksi tällä kertaa.. Toivottavasti nyt on tullut huteja, että tulis seuraavaksi vaikka kunnon superboxi? :) Ehkä? Saa nähdä :)

    VastaaPoista
  7. Ei yhtään tekisi mieli antaa tätä äidille lahjaksi.. Ostettu se silti on, enkä halua näitä itselleni. Onneksi tiedän äidin kuitenkin käyttävän mielellään hammastahnan ja varmaan käsivoiteen ja suihkusaippuan. Muista en niin tiedä.. Tilaan ensi jouluksi vaikka mielummin koreaboksin mammalle :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. meinasin antaa lahjaksi kummitytölleni, mutta en onneksi ehtinyt tehdä tilausta. Toivotaan, että äitisi löytää tästä jotain käytettävää.

      Poista
  8. Olipas kyllä aika valjut tuotteet. Itse en ole Livboxin tilaaja, enkä tämän luettuani ole mitenkään innokas edelleenkään asian suhteen. Eikö tuo aikamoista asiakkaiden aliarviointia?
    Mukavaa viikonloppua sinulle Ninni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taso on mennyt viime kuukausina aika alas. Moni vakitilaaja on lopettamassa.

      Hyvää viikonloppua Anne <3

      Poista
  9. Tämä oli kyllä aivan järkyttävän surkea. Joka boxissako tarttee olla hilseshampoota ja valkaisevaa hammastahnaa... Mulla ei ole hilsettä enkä halua valkaisevia tahnoja käyttää... Ja muutenkin, luulisi nyt jotain oikeasti kivaa löytyvän boxeihin. Tässä ainoat hyvät oli se suklaa ja ruutu+ kuponki... Aika huonosti kosmetiikkaboxilta...

    VastaaPoista