Sivut

perjantai 30. tammikuuta 2015

Haaste otettu vastaan :)




Kivipellon Saila ilahdutti minua haasteella, 
jonka säännöt ovat seuraavat:

Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
Haastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen
Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista)


Tässä Sailan kysymykset ja vastaukseni niihin:
(rikoin sääntöä nro 2)

1.Onko puutarhassasi jokin kasvi, jonka versoja odotat joka kevät ja jolla on jokin tarina?

Mieleeni tulee minulle rakas omenapuu, jonka valkoisia kukkia odotan joka kevät. Omenapuun kukkiin sisältyy lämmin muisto. Syksyllä (monta vuotta taaksepäin) näin unen, jossa kuljin kukkivien omenapuiden keskellä komean nuoren miehen kanssa. Olin silloin vielä sinkku, joten voimakas uni ilahdutti kovasti. Seuraavana keväänä kohtasin mieheni omenapuiden kukkiessa. Uskon, että uni oli enne. Sama mies on yhä vierelläni ja yhteisiä omenapuita on jo neljä :)



 
2. Olet lähdössä kauppaan, katsot peiliin, laitatko jotain ehostusta, mitähän?

Kevyellä ehostuksella mennään, mutta ihan ilman meikkiä lähden kyllä harvoin. Ainakin eyeliner, ripsiväri ja huulipuna täytyy olla :)





3. Saunan lämmöstä vilvoittelemaan, enkelin kuvia hankeen, avantoon vain ihan vain terassille istumaan?

Lapsena tein enkelinkuvia hankeen, mutta nyt valitsen terassin. Mutta haaveilen kyllä lumienkeleistä. Ja avanto on vielä kokematta.




4. Kaunein muisto karvatassukaverin touhuista?

Meillä asuu kaksi karvakamua ja paljon hauskaa tapahtuu joka päivä. Kauneimpien muistojen joukkoon kuuluu kissojen kyky hoitaa sairasta. Lähellä olo ja kehräys parantaa nopeasti ainakin flunssan, stressin ja korkean verenpaineen. Kissa myös aavistaa sairauden jo hieman ennen ihmistä. Tuskin osaisin elää ilman meidän höpönassuja <3



 

5. Joku haluaisi kustantaan Sinulle matkan jonnekin, minne haluat. Suuntaisit siis...

Jos joku kustantaisi minulle matkan, niin valitsisin kohteen kaukaa. Paikka voisi olla USA tai Australia. Paljon on vielä näkemättä. Onneksi on koko ihana elämä aikaa <3


Haaste lähtee seuraaville..
Pepi, Bikke, VirpiKaisuli ja Päivi

Osallistukaa vapaalla tyylillä, jos intoa riittää :)

5 kysymystäni ovat:

1. Mihin tuhlaisit ylimääräisen 1000 euroa?

2. Mikä on kotikaupunkisi erikoisin nähtävyys?

3. Paras lapsuusmuistosi?

4. Millainen ystävä olet tai toivoisit olevasi?
 Kolme adjektiivia riittää :)

5. Päivän paras hetki?

 

torstai 29. tammikuuta 2015

Sydämellinen arvonta



Lupasin teille kivan arvonnan ja tässä se nyt tulee.
Ihanainen Kivvi palkinto sisältää kaksi tuotetta

Kivvi Body ja Lip Marmaladen

Arvontakuvassa on Kivvi Sweet Orange Body Marmalade ja Kivvi Lip Marmelade Orange, mutta voittaja saa toki itse valita omat suosikkinsa. Itse käytän tuota Kivvin vartalovoita lähes joka ilta ja olen tykännyt siitä kyllä kovasti. Vaihtoehdot täällä.



Arvonnan säännöt ovat ne perinteiset eli...

1 ARPA -> vastaus
2 ARPAA -> vastaus + lukija (Blogger, Bloglovin, FB tai Blogilista)
3 ARPAA -> linkityksestä (FB tai oma blogi)

Miten vietätte Ystävänpäivää?

Arvonta alkaa heti ja päättyy 5.2.
Muistakaa laittaa mukaan myös sähköposti.
Toivon, että palkinto ehtii perille Ystävänpäiväksi :)


ONNEA ARVONTAAN <3

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vielä kerran Aubrey silmänympärysvoide





Kerroin viime viikolla (Kivvi postauksen yhteydessä), että käytän paljon luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita. Kaapissani on toki muutakin, mutta juuri luomupuolelta olen löytänyt monta erittäin hyvää tuotettaEntä mitä tarkoitan hyvällä? Hyvä voide ainakin ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Olisi myös kiva, jos se laskisi turvotusta ja vaalentaisi tummia silmänalusia. En usko juonteen katoavan pelkän voiteen avulla, mutta kunnon voiteella juonne pehmenee ja sitä kautta myös näyttää paremmalta. Voiteen pitäisi olla myös käyttömukava ja kohtuuhintainen. Ja toki myös hellä ja lähes tuoksuton. Aika monta vaatimusta, eikö? Keksittekö lisää?




Aubrey Lumessence Anti-Wrinkle Eye Creme silmänympärysvoide on yksi sarjan myydyimpiä tuotteita. Tämä tieto ei hämmästytä minua yhtään, sillä voide on todellakin loistava. Parasta siinä on ihotuntuma, joka on alussa kivan viileä ja vielä tuntienkin päästä iho tuntuu kivan pehmeältä ja jopa napakalta. Voiteen koostumus on hyvin kevyt ja geelimäinen. 

Voide sisältää kauraproteiinia, jonka sanotaan kiinteyttävän silmänympärysihoa. Mukana on myös ruissiemenuutetta, joka vähentää juonteita. Ruusunmarjansiemenöljy parantaa ihon pintarakennetta.

Olen kirjoittanut tästä voiteesta jo kaksi vuotta sitten. Muistelen, että koostumusta on hieman entisestään parannettu. Nyt minulla onkin ollut testissä tuo uudistettu versio ja aivan ihanahan se on monella tapaa - lähes kaikki vaatimukseni täyttyivät. Voide sopii erittäin hyvin juuri aikuiselle iholle. Pisteet tulee myös näppärästä pumppupullosta. Aubreyn tuotteita voi ostaa mm. sarjan omasta nettikaupasta.





tiistai 27. tammikuuta 2015

7 + 1 käsivoidetta


Ahkera käsienpesu ja kuiva iho ei ole kiva yhdistelmä. Käteni huutavatkin helposti hoosiannaa, jos unohdan rasvata ne monta kertaa päivässä - iho hilseilee, kynnet napsuvat poikki ja kynsinauhat repeilevät. Tässä hommassa jyvät erottuvat akanoista hyvin nopeasti, sillä kaikkien käsivoiteiden tehot eivät yksinkertaisesti riitä korppukäsilleni. 

Neljä parasta hätäapua ovat mielestäni olleet Madara Syväkostettava käsivoide, Pihlaja Daily Defence, Lavera Regenerating Karpalo-Argan käsivoide ja Lavera Orange Feeling käsivoide. Laveran keltainen tuubi on suosikkini, siinä on huumaavan ihana kermainen sitruksen tuoksu ja loistava imeytyvyys. Madaran voiteet ovat joukon täyteläisimmät, mutta niiden tuoksu voi jakaa mielipiteitä, itse pidän hyvänä jopa syväkosteuttavan voiteen mietoa karvasmantelin tuoksua. Pihlaja DD-voide on kiva jokapaikan tuote, joka toimii yllättävän hyvin myös käsissä - ainakin iltaisin.


Jos tilanne on hallinnassa, valitsen käyttömukavan käsivoiteen, jota voi surutta lisätä pitkin päivää. Kevyt Frantsila 11 yrtin käsivoide on alunperin ostettu lahjaksi, mutta en raaskinut luopua siitä - enkä ole katunut. Jane Iredale Hand Drink tuli minulle blogin kautta ja se tekee minkä lupaa eli kosteuttaa hyvin, täysin ilman tahmeaa tunnetta. JI käsivoiteen erikoisuus on SPF 15 aurinkosuoja. Voide on tullut myyntiin ihan äskettäin. JURLIQUE Rose Hand Cream tuoksuu aidolta ruusulta ja imeytyy nopeasti.



Seitsemän käsivoiteistani on luonnonkosmetiikkaa, 
mutta kahdeksas on joukon musta lammas, 
se on OPI:n käsivoide.



Ostin viime syksynä laivalta OPI AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream -käsivoiteen. Voide oli laivalla kympin halvempi kuin maissa (ovh maissa 25eur). OPI kulkee mukanani käsilaukussa, sillä sen imeytyvyys on huippuluokkaa. Jos käteni ovat erittäin kuivat, voiteen teho ei kuitenkaan riitä - mutta normitilanteessa kosteuttaa kyllä riittävästi. Yritän muistaa pyöritellä tällä myös kynsinauhat läpi ainakin sen kerran päivässä. Aivan ihana <3

Kertokaahan, 
mikä on teidän suosikkinne?


Suurin osa postauksen käsivoiteista on ostettu itse.

lauantai 24. tammikuuta 2015

Kaksi onnellista voittajaa



Suuri kiitos kaikille HURRAW arvontaan osallistuneille. Teitä oli kaikkiaan reilusti yli sata. Suosikkimakuja olivat ainakin suklaa, lime, kirsikka ja laku. Suoritin arvonnan Random.org arvontakoneen avulla. Jos onni ei nyt potkaise, niin ei ole syytä huoleen. Toinen kiva arvonta on tulossa ensi viikolla :)

Voittajat ovat...

Netteriina ja Anne (Country Annie Living-blogi)
Olen laittanut teille viestiä.


Paljon onnea <3 


 Me muut suuntaamme kulkumme HURRAW-ostoksille. 
Sanoinko me? Eihän mun pitänyt ostaa näitä enää lisää - kahdeksan riittää :)

Kivaa viikonloppua <3

perjantai 23. tammikuuta 2015

ESCADA Turquoise Summer 2015




Tammikuun pakkasissa ajatukseni hiipii jo ensi kesää kohti. Suunnittelen terassille helppoa ruukkupuutarhaa, uutta pionipenkkiä ja leikkimökin maalaamista. Ajatus kesästä on kuin pelastusrengas, joka on heitetty eteeni kylmän keskelle. 

Onneksi testivuorossa on superkesäinen ESCADA Turquoise Summer 2015 Turkoosi pullo pitää sisällään runsaasti Escadalle tyypillistä kuplivaa iloa ja raikkautta. Syötävän herkullisesta hedelmäcoctailista nousee selvästi esiin makea persikka. 
On jälkiruoan aika.





Escada kausituoksut ovat ilahduttaneet meitä jo vuodesta 1993. Nyt on menossa tuoksu nro 23. Tuoksusarja on hyvin tunnistettava, Escada-fanit pysyvätkin koukussa vuodesta toiseen. Voidaan puhua jopa keräilystä, sillä onhan kyseessä limited edition tuoksu. Tämän vuoden kuvituksen on tehnyt muotikuvittaja ja suunnittelija Sarah Arnett. Escada-tyttö on onnellinen, vapaa ja jopa rohkea. Kukapa meistä ei haluaisi olla kuin hän :)

Viime kesän Escada pulloa koristi pinkki kukka, nyt korkille on laskeutunut pinkki perhonen. Muuten pullon ulkoasu jatkaa tuttua ja hyvin tunnistettavaa linjaa, jota ei saakaan mennä muuttamaan.




Turquoise Summer helpottaa makeannälkää kevyellä tavalla. Maistelen makeaa tikkaria, mutta verensokeri ei nouse, eikä farkut kiristä yhtään enempää. Olo on kevyt ja onnellinen, vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut. Makeiden ja tyttömäisten tuoksujen ystävä ihastuu heti ensinuuhkaisulla tähän hedelmäsorbettiin. Tämä on varmasti yksi tuoksukokoelmani makeimmista tuoksuista. En tartu tähän ihan joka päivä, mutta on tärkeää, että pullo on paikalla, kun tarvitsen lisää iloa elämään. Escada 2015 vaikuttaa onnistuneelta, mutta poikkeaa sopivasti vuodesta 2014, jota rytmitti pina colada.

Tuoksun alku on marjaisan makea, se muodostuu mansikasta, vadelmasta ja mustaherukasta. Sydäntuoksusta löytyy helposti tunnistettava persikka, lisäksi mukana on orvokki ja appelsiinipuunkukka. Tuoksun pohja on lämmin, sen muodostavat kermainen vanilja ja santelipuu.

Tuoksu on intensiteetiltään keskiluokkaa, joten sitä voi käyttää sekä arki- että juhlatuoksuna. Kestossa on havaittavissa pientä kausituoksuille tyypillistä lyhytkestoisuutta. Kesäloman tuoksu :)

Onko paikalla muita Escada-faneja?

Hinnat:
EDT 30ml 42,90 EUR
EDT 50ml 59,90 EUR
EDT 100ml 74,90 EUR
Body Lotion 150ml 24,90 EUR

torstai 22. tammikuuta 2015

Born to Bio uudet ihoöljyt




Meillä on käytössä kolme Born to Bio 100% luonnonöljyä, joten on paikallaan esitellä nämä muskettisoturit myös teille. Kaikkiaan erilaisia Born to Bio -öljyjä on muistaakseni kahdeksan. Täysin luonnolliset öljyt ovat mielestäni oikeita luontoäidin taikatippoja, joiden tehoa ei voi kuin ihmetellä.

Kosteusköyhän ihon pelastus on Born to Bio Sacha Inchi, jota laitan iltaisin puhtaalle iholle - kasvot + kaula. Sopivan juokseva öljy tekee hyvää, se kaunistaa ja tehokosteuttaa talven runteleman ihon salamannopeasti. Öljy sisältää mm. omega-3 rasvahappoja, A- ja E-vitamiineja. Se uutetaan Amazonin sademetsässä kasvavan palkokasvin siemenistä. Aivan mahtava tuoksuton luonnontuote herkälle ja kuivalle iholle <3

Uskon, että Born To Bio Ricin vahvistaa ripsiäni, joten levitän sitä silmäripsieni juureen iltaisin tai vaihtoehtoisesti poistan sillä silmämeikin. Ripsien kasvattaminen/vahvistaminen on hidasta puuhaa, joten odotan tuloksia parin kuukauden kuluttua. Risiiniöljy edistää ripsien ja hiusten kasvua luonnollisesti, sitä voi käyttää myös ärtyneen ihon hoidossa. Risiiniöljy on koostumukseltaan vähän paksumpaa ja tuoksutonta, joten sitä on helppo levittää myös kynsinauhoille ja huulille.

Born To Bio Babassu on antimikrobinen öljy, jossa on korkea lauriinihappopitoisuus. Se lievittää ärsytystä ja hoitaa ihoa. Tämä öljy sopiikin erittäin hyvin rasvaiselle, tulehtuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Sitä voi käyttää myös hierontaan. Meillä babassua käytetään lähinnä nuoren epäpuhtaalle iholle iltaisin, ja kas kummaa iho on rauhoittunut silminnähden. Tuotetta on helppo käyttää kuureina muun kosmetiikan rinnalla. Tuoksutonta öljyä saadaan babassu-palmun siemenistä ja se on koostumukseltaan kirkasta ja juoksevaa. Alle 20 asteen lämpötilassa öljy kuitenkin kovettuu valkoiseksi. Pulloa kannattaakin lämmittää hetki kuumassa (hanakuumuus riittää) vesihauteessa ennen käyttöä.

Sacha Inchi ja Babassu maksaa noin 20eur/50ml, ja Ricin alle 10eur/50ml. Hinta-laatusuhde on mitä mainioin, sillä yksi pullo riittää todella pitkään. Born to Bio jälleenmyyjät täällä.

 Kaikki BtB-tuotteet ovat ECOCERT- sertifioituja 
ja niillä on COSMEBIO-merkki.



Öljyt on saatu kokeiluun.

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Uutta luonnonkosmetiikkaa :)



Joka ilta suihkun jälkeen otan esille marmeladipurkin ja nautin hurmaavasta tuoksusta ja pehmeästä ihosta. Kivvi Sweet Orange Body Marmalade on koostumukseltaan täyteläistä voidetta, joka imeytyy hyvin ihoon - ilman tahmeutta. Vaikka kyseessä onkin tosi herkullinen juttu, olen malttanut mieleni ja ollut levittämättä tuhtia voidetta paahtoleivän päälle. Tuoksu on raikas aito appelsiini :)

Voide syväkosteuttaa ja ravitsee hyvin rutisevan kuivaa talvi-ihoa, joten tykkään tästä kyllä kovasti. Ainesosat ovat 100% luonnollisia. Levitän voidetta mielelläni myös lapseni iholle. Listan ykkönen on sheavoi ja heti perään tulee kookosöljy. 
Koko inci täällä.

.


Olen käyttänyt paljon luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita, joten testasin mielelläni myös Kivvi Intensive Eye Cream silmänympärysvoiteen. Voide on koostumukseltaan emulsiomaista, joten se on pakattu näppärään pumppupulloon. Voiteen ikäsuositus on 25+ ja se lupaa paljon - kosteuttaa, ravita, vähentää turvotusta, ehkäistä ryppyjä ja kiinteyttää. Incilistalta löytyy mm. ruusunmarjaöly ja ratamouute, joka lievittää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Koko inci täällä.

Heti alkuun pitää sanoa, että pullossa on aineksia monen lemppariksi, sillä pakkaus on helppo ja siisti. Voiteen koostumus on kiva, se liikkuu geelin ja täyteläisen silmänympärysvoiteen välissä. Kosteutustehot ovat erittäin hyvät, mutta voide ei turvota, vaikka sitä laittaisi hieman liikaa. Plussaa tulee myös kevyen raikkaasta tuoksusta.




Kivvi Art Of Nature luonnonkosmetiikka tulee Latviasta. Jokaisesta tuotteesta löytyy Baltian marjoja. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Ne eivät sisällä alkoholia tai synteettisiä ainesosia. Eläinkokeita ei käytetä. Tuotteita myy Waku Organics.

Onko Kivvi jo tuttu? Entä onko käytössänne juuri nyt luonnonkosmetiikkaa? Itse käytän luonnonkosmetiikan puolelta erityisesti käsi-, huuli- ja vartalovoiteita sekä ihoöljyjä, joista lisää hetken päästä :)


Kivvi tuotteet on saatu testiin.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HURRAW! arvonta



HURRAW! -hehkutus jatkuu tänään ihanalla arvonnalla,
 jossa kaksi voittaa kolme valitsemaansa HURRAW! huulivoidetta. 

Voit osallistua arvontaan kertomalla yhden suosikkimakusi. Makuvaihtoehtoja löytyy mm. HURRAW! FB sivuilta. Kosmetiikkatestin lukijat (Blogger, FB, Bloglovin ja Blogilista) saavat kaksi arpaa. Kerro kommentissasi myös mitä kautta luet blogiani ja oma sähköpostisi. 
Linkitys omaan blogiin tai FB-sivuille tuo vielä kolmannen arvan.
 Arvonta alkaa heti ja päättyy ensi perjantaina 23.1.

Voit käydä lukemassa lisää HURRAW-kirjoituksestani, josta selviää omat suosikkimakuni. Arvontaonnea kaikille <3




Palkinnot on saatu.

lauantai 17. tammikuuta 2015

Hurmaava HURRAW!



Luomupuolen suurin huulivoidehitti on kiistämättä ollut HURRAW!
 Hurraw -viidakossa seikkailu vaatii taitoa, sillä toinen toistaan herkullisempia makuja on kaikkiaan 22. Puikoista kaksi antaa huulille hentoa sävyä (kaneli ja kirsikka). Lähdin tutkimaan voiteita hyvin perinteisellä tyylillä, sillä ostin ensin kokeiluun suklaan, vaniljan ja kahvin.  Myöhemmin sain puikkoja lisää myös blogin kautta, nyt niitä on kaikkiaan jo kahdeksan. Kuvasta puuttuu yksi kahvinmakuinen puikko, joka on jäänyt töihin.




Pehmeä Hurraw!-puikko liukuu kuivilla huulilla hyvin - täysin ilman hankaamista. Tunne on kivan pehmeä ja kostea, mitään kalvoa ei tunnu. Kaikki - tuoksu, maku ja koostumus - miellyttää, joten nämä eivät jää käyttämättäTuoksut ja maut tuntuvat hyvin aidoilta, sillä keinotekoisia ainesosia kuten mineraaliöljyä tai vaseliinia ei ole käytetty. Ne on korvattu luonnonöljyillä (mm. manteli-, avokado ja jojoba). Ainesosat ovat luomua ja ne täyttävät reilun kaupan säännökset. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat myös vegaanisia ja soijattomia. Hurraw! on raakahuulirasva eli ainesosia ei ole lämmitetty yli 47 asteen.




Ja mikä näistä oli paras?
Kaikki ovat aivan mahtavia, mutta kolme vastustamattominta ovat mielestäni mehukas kirsikkainen Hurraw Black Berry Tinted Lip Balm, herkullisen pehmeä Hurraw Vanilla Bean Lip Balm ja hauska Hurraw Earl Grey Lip Balm.

Huulivoiteen hinta liikkuu noin 5-6 euron välillä. Tuotetta myy Sokos, Emotion ja Ruohonjuuri. Netissä ainakin täällä.

Ja huomenna on luvassa Hurraw! arvonta,
joten pysykää kuulolla :)

Kaikki makuvaihtoehdot maahantuojan nettisivuilla.
Hurraw! FB-sivut täällä.

perjantai 16. tammikuuta 2015

Testissä Decléor ihonhoito




Mitä aikuinen 40+ iho kaipaa? Omassa ihossani ikääntyminen näkyy lähinnä kuivuutena, joten kosteutta täytyy saada lisää. Kaipaan myös lisää kiinteyttä ja heleyttä. Ihoni tarvitsee suojaa auringossa ja pakkasessa. Kasvojeni ongelmakohtana koen silmänympärysjuonteet. En kuitenkaan lähtisi injektioihin tai kauneusleikkauksiin, kunnon kosmetiikka saa riittää. En koe ihon ikääntymistä negatiivisena asiana, vaan täysin normaalina elämään kuuluvana juttuna. Hyvin hoidettu iho on aina kaunis. Oletteko kanssani samoilla linjoilla?





Tehostan päivittäisiä ihonhoitoani seerumeilla etenkin talvisin, jolloin ihoni kaipaa ylimääräistä huolenpitoa. Viimeisin kuurini kesti 21 päivää, vaikka selvästi havaittava ero näkyi jo 7 päivän jälkeen - kasvoni olivat saaneet lisää pehmeyttä, kirkkautta ja myös napakoituneet. DECLÉOR Prolagene Lift Innovation Intensive Youth Concentrate seerumi vastaakin hyvin käsitystäni kosmetiikasta joka oikeasti toimii hyvin.




Käytin seerumia kasvoille ja kaulalle aamuin illoin hoitovoiteen alla tai tilalla - vähän fiiliksen mukaan. Kerta-annos on pari tippaa ja yksi pullo riittää kahteen kolmen viikon kuuriin. Seerumi on koostumukseltaan maitomaista, ohutta ja hyvin imeytyvää. Tuoksu on kevyt ja hedelmäinen. Tehotippa saa aikaan välittömän silkkisen pehmeän ihotuntuman, josta tykkään kovasti. Se tuntui uudistavan ihoani, jonka seurauksena myös ihonväri ja heleys parantui huomattavasti. Aika ihanaa <3

Sarja vannoo L-PROLINE yhdisteen nimeen, joka aktivoi kollageenisynteesiä, uudistaa, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Eteerinen iirisöljy taas suojaa ja lisää elastisuutta. Ihanan sileyden takana on salaperäinen Lift Jeunesse, joka on mikrolevästä peräisin oleva aktiiviaine. Tämä tehobuusteri sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle.




 Seerumin kanssa olen käyttänyt saman 40+ linjan DECLÉOR Prolagene Lift päivävoidetta, joka on tarkoitettu kiinteyttä kaipaavalle normaalille iholle. Voide on koostumukseltaan kivan täyteläinen, mutta ei kuitenkaan liian tuhti. Tuoksu on hyvin mieto ja aavistuksen hedelmäinen. Voide sisältää myös hienoja helmenhohtoisia partikkeleita, jotka heleyttävät ihoa.

Päivävoiteessa on samoja ainesosia kuin seerumissakin, joten koen sen tukeneen kuuriani loistavasti. Voide imeytyy ihooni hyvin, joten olen käyttänyt sitä myös meikin alla. Ihotunne on pehmeä, sileä ja elastinen - iho tuntuu käteen napakammalta. Voide on myös loistava suoja talvella, kun säät heittävät kuperkeikkaa. Talvella ihonvärini on usein kalpea ja kirjava, mutta nyt on toisin, joten uskon voiteen tasoittavan ja kirkastavan ihonväriä.

 Normaalille iholle suunnattu voide on riittänyt iholleni nyt hyvin, mutta jatkossa voisin siirtyä kuivan ihon versioon.




Testissä on ollut nyt myös kolmas tuote eli DECLÉOR Excellence de L'Age silmän- ja huultenympärysvoide. Voide on koostumukseltaan hyvin täyteläinen. Se lupaa silottaa, ravita, lisätä kollageenin ja elastiinin määrää sekä poistaa nestettä. Koen voiteen pehmentävän ja täyttävän silmänympärysjuonteitani. Ryppy ei katoa, mutta sen rakenne on pehmentynyt. Sopivan tuhti talviajan voide, jota aikuinen iho suorastaan rakastaa. Voidetta voi käyttää myös huulenympärysjuonteille.

Sanomattakin on selvää, että kyseessä on hieman arvokkaampi kosmetiikka. Decléor on erittäin laadukas sarja ja laatu yleensä maksaa. Toisaalta esim. selektiivisen kosmetiikan seerumit maksavat kyllä enemmän kuin Decléor 
- testiseerumin hinta on n. 89 eur.

Decléor pähkinänkuoressa:
Decléor edustaa kosmeettista aromaterapiaa, joka tarkoittaa kasviuutteiden aromaattisten tiivisteiden käyttämistä ihonhoitoon. Tiivisteet ovat syvävaikutteisia ja tehokkaita muihin kasviuutteisiin verrattuna. Ne omaavat mm. luonnollisen tuoksun ja luonnollisia säilöntäaineita. Decléor hoitoja voi nauttia sarjan kauneushoitoloissa.

Jälleenmyyjät löydät täältä ja sarjaa myy ainakin yksi nettikauppa.




Testipaketti on saatu.

tiistai 13. tammikuuta 2015

LivBox Tammikuu 2015





Olen työpäivän jälkeen aivan poikki, joten Tammikuun LivBox esittely on tällä kertaa tosi lyhyt - pahoittelut. LivBox tuurini tuntuu jatkuvan - maksikirjelappu tuli perjantaina ja lähetyksen sai hakea postista maanantaina. Onneksi boxi näyttää silmiini hyvältä. Olisin toki voinut ottaa näytekoot vähän suurempina, mutta aina ei voi voittaa :)



Mukana oli täysikokoiset:

Lumene Ultra Sensitive rauhoittava & kosteuttava naamio on juuri sitä, mitä iho kaipaa tammikuun pakkasilla. Tykkään tosi paljon. Ovh 17,90-/75ml

 Cutrin Sensitive Care Spray tulee heti käyttöön. 
Suihke poistaa sähköisyyttä, suojaa ja kosteuttaa. Ovh 14,90-/200ml

 Rimmel BB cream 9 in 1 tuntuu jakavan mielipiteitä - osa tykkää ja osa taas ei. Tämä vaaleinkin värisävy on aika tumma, mutta kesää kohtihan tässä mennään koko ajan. 
Ovh 11,90-/30ml

 
 

Ja samplet:

Philosophy The Microdelivery Peel Kit. 
 Näpsäkkä pieni testipaketti, jonka testaan hyvin mielelläni.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+-voide sopii atooppisen ihon suojaksi. 
Kiinnostava koko perheen tuoteuutuus.


Pidän tammikuuta onnistuneena. 
Koen saaneeni kivoja tuotteita, joten tämä sijoitus kannatti :)

Tykkäsittekö? 


Olen ostanut LivBoxini täältä

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

bareMinerals BARESKIN - uusi seerumimeikkivoide




Etsiikö joku teistä heleää ja ohutta meikkivoidetta, joka hoitaa ja antaa ihon hengittää? Kyllä, arvasitte oikein, nyt puhutaan mineraalimeikistä. Sain testiin bareMinerals BARESKIN Pure Brightening Serum Foundation nestemäisen meikkivoiteen, joka on koostumukseltaan ohutta nestettä - suorastaan lirua :)

Seerumimeikkivoide sopii mainiosti kaikille ihotyypeille. Se sisältämät ainesosat tekevät iholle hyvää - C-vitamiini kirkastaa, hyaluronihappo kosteuttaa ja syreenin kantasolu-uute takaa antioksidanttisen suojan ja korjaa. Mukana on myös tiaanioksidi antamassa SPF 20 fysikaalista suojaa aurinkoa vastaan. Nestemäisen pohjan takana on kookosvesi - tuote ei sisällä vettä tai emulgaattoreita. 




Miten seerumimeikkivoide toimii? Pulloa kannattaa ravistaa ensin voimakkaasti, näin ainesosat sekoittuvat hyvin. Sen jälkeen pullo käännetään ylösalaisin, jolloin ohut neste pääsee valumaan nokan kautta hiljalleen pois - pisara kerrallaan. Meikkivoiteen levityksen voi tehdä ainakin kahdella tavalla - siveltimellä tai sormin. Levitykseen voi käyttää bareMineralsin omaa sivellintä, jonka keskellä on näppärä syvennys. Siveltimellä saa mielestäni tasaisemman lopputuloksen, kunhan vaan jaksaa pyöritellä ahkerasti. Huolellinen meikkipohja vaatii aikaa.




Meikkivoiteen levitys kannattaa aloittaa varovasti yhdellä tipalla kasvojen keskialueelta - siellä on usein enemmän peitettävää kuin reunoilla. Meikki rakennetaan kerrostaen, kunnes on haluttu lopputulos on saavutettu. Kuvassa olen laittanut meikkivoidetta kaksi tippaa puhtaalle iholle - tulos on läpikuultava. Pisamien täydellinen peitto vaatii ainakin 4-5 tippaa - täysi peittävyys. Meikki näyttää hyvin kevyeltä - kyllä, ainakin nenänympärys kaipaa vielä puuterointia. Kuulas meikkipohja on mielestäni omiaan aikuiselle iholle, se häivyttää piiloon kasvojen juonteita ja raikastaa kasvoja. Oletteko samaa mieltä?




Oma sävyni on bare shell 02. Sävyjä on paljon. Esim. vaalea light shades -väriskaala sisältää viisi eri sävyä viileän, neutraalin ja kultaisen eri vivahteita - jokaiselle löytyy kyllä sopiva :)

 Otin tämän uutuuden kyllä ilolla vastaan - tämähän on parempi kuin yksikään bb-voide. Kasvot eivät näytä meikatuilta ja  meikkivoide todella kaunistaa ihoa myös pitkällä aikavälillä. Iho tuntuu ja näyttää sileältä ja pehmeältä. Tuote maksaa n. 58 euroa, mutta samassa pullossa tulee sekä meikki että hoitotuote. Tuote myös joustaa hienosti käyttäjän tarpeen mukaan ultra-kevyestä täysin peittävään meikkiin. 

Edit 12.01.15
bareMinerals –meikkipohjiin tuli hinnanmuutos vuodenvaihteessa, joten sekä Original, Matte, Ready ja bareskin –meikkipohjilla on hintaa nyt 
45 € (aiemmin 52-58 €).

bareMinerals jälleenmyyjät Suomessa ovat 
Sokos, Stockmann, Kicks ja valtuutetut kauneushoitolat.


perjantai 9. tammikuuta 2015

Suloinen Signorina




Jos pidät italialaisesta tyylikkyydestä, lempituoksusi voi olla hienostunut Salvadore Ferragamo Signorina. Tuoksua kuvataan kepeän tyttömäiseksi ja sitä onkin suorastaan ilo käyttää ihan tavallisena arkipäivänä - juurikin siinä hetkessä, jolloin ripauksen glamouria voi löytää ainoastaan kauniista tuoksupullosta. Voiko tuoksusta olla päivän pelastajaksi? Kyllä, ainakin minulle käy usein niin :)




Tuoksun alku nousee räjähtävän rosepippurisena - mukana on myös punaherukka, mutta oma nenäni löytää vain rosepippurin, joka on muuten myös yksi mieheni lempimausteista - sitä kuluu meillä paljon. Tämän jälkeen nousee esiin tuoksun pehmeän suloinen sydän, joka on tehty jasmiinista, pionista ja ruususta. Sydän sisältää lempinuottejani, joten se on mielestäni aivan hurmaava. Tuoksu lämpenee vielä lisää kermaista pohjaa kohti mentäessä, sillä pohjalta löytyy pannakotta, myskin sävyjä ja aina niin ihana patsuli, joka on myös helppo tunnistaa.

 Signorina on itämainen kukkaistuoksu - itse painottaisin kyllä kukkais-sanaa. Tuoksu on myös ihanan raikas, kepeä ja iloinen - se sisältää onnen avaimet. Tämä on ehkä enemmän nuoren naisen tuoksu, mutta itse en näe tässä ikärajaa - asenne ratkaisee :)




Koen Signorinan olevan voimakkuudeltaan suhteellisen kevyt, mutta samalla erittäin kestävä ja laadukas tuoksu. Löydän tuoksun iholtani vielä yli kuuden tunnin päästäkin. Pullon ulkoasu on kivan erilainen - pyöreä kultakorkki kauniisti kerrostetun rusetin päällä. Nenäni suorastaan huutaa päästä tutkimaan lisää Salvatore Ferragamon upeita tuoksuja <3 
 
Onko tämä teille jo tuttu?

Myyntikoot:
EdP 30ml ja 50ml, 
Body lotion 200ml ja Bath & Shower gel 200ml

Tuoksu on saatu testiin.

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Parempi myöhään...



Joulu meni jo, mutta esittelen teille vielä yhden joululahjani. Paketti saapui perille vasta joulun jälkeen, viime maanantaina. Voiko näistä enää edes kirjoittaa? Alet ovat menossa, joten oletan näiden maksavan enää muutaman hassun euron - kyllä, nämä ovat ajankohtaisia vielä hetken.

 Yves Rocher on jäänyt minulle sarjana aika vieraaksi, joten meidän olisi kai jo aika tutustua. Tästä ensikohtaamisesta ei ainakaan glamouria puutu, sillä XMAS Goodies-tuotteista löytyy kultaa ja glitteriä reilusti - nämähän on suunnattu juhlakauteen. YR Sparkling Shower Gel Blackberries tuoksuu nenääni herkulliselta ja käsivoide jatkaa samaa linjaa. Tuoksu on voimakas, mutta ei kuitenkaan häiritsevä, kestän sen hyvin. Sain paketissa myös elämäni ensimmäisen luomivärin päälle lisättävän kultapölyn ja kullanvärisen huulikiillon - kyllä, uskon keksiväni molemmille käyttöä vielä joskus. Myös tummanlila kynsilakka näyttää silmiini varsin käytettävältä.



YR on edullinen sarja. Esim. käsivoiteet maksavat nettikaupan alessa vain 1,50-, kynsilakat 2,50- ja kolmen tuotteen Blackberries setti ainoastaan 7,30-.

Kertokaahan, onko teillä YR suosikkeja? 
Muistelen, jonkun kehuneen kovasti ainakin sarjan ripsiväriä. 



Postauksen tuotteet ovat sponsoroituja.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 parhaat ihonhoitotuotteet




Takana on taas yksi hieno vuosi lisää. Elämäni kolme perusasiaa pysyivät tasapainossa (koti, työ, perhe) ja kaikki rakkaat ympärilläni voivat hyvin, joten olen hyvin kiitollinen. Tämä blogi on edelleen rakas ja rento harrastus, jonka parissa viihdyn loistavasti. Olen saanut vuoden aikana myös monta kivaa sähköpostia teiltä - kiitos <3. Toivottavasti niitä tulee jatkossa lisää :)

Entä menikö joku pieleen vuonna 2014? Varmaan montakin juttua, mutta yksi nousee kirkkaasti ylitse muiden. Pari viikkoa sitten tuhoutui satoja valokuvia tietokoneeni päivityksen yhteydessä. Olin ollut liian kiireinen, laiska ja tyhmäkin. Se kostautui.

Tämän postauksen kuvat on kaivettu blogiarkistoni kätköistä, sillä käytän parhaat tuotteet aina pohjia myöten - eikä mitään kuvattavaa jää jäljelle. Jokaisen punaisella kirjoitetun tuotteen tai sarjan nimestä löytyy linkki kirjoitukseeni. Kyllä, tänään puhutaan lempilajistani eli ihonhoidosta.




Testasin vuoden 2014 aikana viisi kasvoille tarkoitettua aurinkotuotetta, jotka kaikki olivat erittäin hyviä. Kärkeen nousi kaksi sarjaa - Diego Dalla Palma DD sun protective aurinkotuotteet ja luonnonkosmetiikan puolelta ihastusta herätti täysin luonnollinen Jane Iredale power me spf aurinkosuoja, josta riittää iloa vielä ensi kesänäkin. Molemmat suojaavat erittäin hyvin vaaleaa suomalaista ihotyyppiä myös etelänlomilla, joten nämä kannattaa muistaa. On ollut myös ilo huomata, että nykyään aurinkosuojaa löytyy monista tuotteista - päivävoiteista, meikkivoiteista, mineraalimeikeistä.




Yksi vuoden kohokohtia oli ehdottomasti ammattikosmetiikkasarja Bernard Cassiere, johon minulle tarjoutui tilaisuus tutustua vähän paremmin. Sarjan herkän ihon mustikkalinja on mielestäni aivan mahtava. Rakastuin palavasti etenkin sarjan entsymaattiseen mustikkakuorintaan, miselliveteen ja mustikkamousseen. Kävin myös Bernard Cassiere Suklaakasvohoidossa, jonka haluan ehdottomasti kokea vielä uudelleen. Se olisi myös ihana lahja siskolleni, joka täyttää pyöreitä vuosia muutaman viikon päästä.



 Kärkikaartiin kuuluu ehdottomasti myös PureLogicol, josta löysin kaksi loistavaa tuotetta omaan käyttöön - Tri-Peptide Deep Cleanser -puhdistusvoide ja Intelligent TONER -kasvovesi. Epäpuhtaalle iholle suosittelisin Cellular Reneval Face Wash - kirkastavaa vaahtopesua. Sarja edustaa älykosmetiikkaa :)




Luonnonkosmetiikan puolelta ihastusta herätti Skin Blossom Reviving Eye Cream silmänympärysvoide, jonka hinta-laatusuhde on mielestäni varsin mainio. Voide poistaa turvotusta, rauhoittaa ihoa ja vaaleantaa tummia silmänalusia. Kyllä, tätä täytyy ostaa vielä lisää :)




Tämän Jurliquen Herbal Recovery Antioxidant Face Oil ihoöljyn muistan todennäköisesti loppuelämäni. Se helli kuivaa ja herkkää sekaihoani ennennäkemättömällä tavalla. Pullo on jo lähes tyhjä, mutten raaski heittää sitä pois. Onhan kyseessä sentään hehkua elottomalle aikuiselle iholle tarjoava taikapullo!




Vuoden mahtavin seerumi löytyi keväällä, jolloin sain käsiini  [ comfort zone ] Skin Regimen Juvenate Pro Booster - seerumin. Skin Regimen pureutuu syihin ihon vanhenemisen takana. Aivan ihana tapaus koko sarja <3. Aivan niin kuin itse Olo Urban Spakin eli tuotteen löytöpaikka Tampereella. 




Vartalonhoidon puolella parasta oli Ella Baché Precious Elements linja. Kuorinta ja kuivaöljy pehmittivät ihoni herkullisella tavalla. Näiden kanssa tunsin olevani kuningatar..



Löysin myös kaksi uutta tapaa tehostaa ihonpuhdistusta. Jane Iredale Magic Mitt mikrokuituhanska poistaa kevyen meikin jopa täysin ilman puhdistusainetta ja kestää ainakin puoli elämää. Samalla hoituu myös ihon kevytkuorinta - näin uskon.




Toinen vallan mainio löytö oli Konjac Sponge. Näitä kului vuoden aikana loppuun kolme. Koen Konjac Spongen tekevän iholle hyvää täysin luonnollisesti. Aika näyttää ihmesienen kohtalon kosmetiikkamarkkinoilla. Mitä luulette, onko sienellä tulevaisuutta vielä viiden vuoden päästä eli vuonna 2020?




Jotain puuttuu... mikä oli vuoden paras päivävoide? Pitkän pohdinnan jälkeen mieleeni nousi yksi, jota voi käyttää myös yövoiteena. Voide sopii mainiosti kosteusköyhälle ja herkälle aikuiselle iholle. Kyseessä on Diego Dalla Palma
ultragentle nutricream -voide, jonka erinomaisuus selviää jo parin päivän käytön jälkeen.




Luonnonkosmetiikan puolelta kiinnostavin uutuussarja oli Nafha, josta kaikki kolme testaamani tuotetta - kosteuttava päivävoide, naamio ja arganöljy - olivat loistavia.  



Miltä tämä vuosi näyttää? Tällä hetkellä olen saamassa päätökseen 21 päivän seerumitestin. Kuulette siitä lisää hetken päästä. Alkuvuodesta on tulossa myös yksi vähän suurempi selektiivisen puolen testi. Kaikkea kivaa on tulossa. Blogin nimi ahdistaa hetkittäin, mutta koska pääpaino on kosmetiikkassa, jatketaan tällä.

 Elo meillä kotona jatkuu tuttuun tapaan. Tai no, ehkä olisi syytä liikkua enemmän ja rakastaa tummaa suklaata vähän vähemmän. Siperialaiset hymyautomaatit Onni ja Otto tuovat iloa jokaiseen päivään - se on varmaa.

Ja te siellä..
tuhannet kiitokset, että olette pysyneet mukana <3