Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Ostoslistalla uutta ja vanhaa


Olen ostanut tällä viikolla uutta ja vanhaa. YSL Touche Éclat valokynä on kuin vanha ystävä, niin tuttu ja turvallinen. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on uusi ja minulle vielä täysin tuntematon. Nämä on tilattu ulkomailta helposti, edullisesti ja turvallisesti. Edes Itella ei hukannut paketteja tällä kertaa ;)

YSL Touche Éclat nro 1

YSL Touche Éclat nro 1 on kestosuosikkini. Se on paras valokynä. Palaan harharetkiltäni aina tämän valokynän pariin. Tilasin tämän Feelunique.com:sta. Säästöä kertyi reilu 10 euroa Suomen hintoihin verrattuna. Ulkomailta tilatessa kannattaa olla tarkkana arvonlisäveron kanssa. Tämä reilu 20 euroa maksanut lähetys tuli perille ilman veroja. Postimaksuja ei peritä.

Katso kirjoitukseni YSL valokynästä tästä.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Ostoslistallani on ollut jo pitkään Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Tämä oli tuote, joka oli pakko saada. Tuote on saanut paljon kehuja osakseen. Se saa silmämeikin pysymään kauniina koko päivän, jopa yön. Yllätyin tuubin suuresta koosta. Tämä riittää  pitkään. Tilasin omani Lookfantastik.com:sta. Hinta oli reilu 20 euroa. Tämän pariin palataan vielä testini jälkeen.

Tilaatteko kosmetiikkaa ulkomailta?

9 kommenttia:

 1. En ole tilannut kosmetiikkaa ulkomailta, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti. Osaatko sanoa noista tullimaksuista mitään enempää tietoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulliraja oli aikaisemmin 45e (Euroopan ulkopuolelta ostettaessa), mutta muutos astui voimaan vuoden alusta. Nykyinen raja taitaa olla 20e (täytyy tarkistaa se vielä). Se rajoittaa aika paljon ostamista. Nämä tuotteet olivat noin 20e/kpl, joten tulivat hienosti perille ilman tulliamaksuja.

   Poista
  2. Korjaus edelliseen.. Kyse on siis arvonlisäverosta.
   Arvonlisäverosta (1.1.2013 alkaen):
   Kirjat 10 prosenttia
   Vaatteet, kengät, korut, kellot, kosmetiikka, laukut jne. 24 prosenttia
   Alle 10 euron tullia ei huomioida, ei myöskään alle 5 euron arvonlisäveroa.

   Esim: Ostat kosmetiikkaa EU:n veroalueen ulkopuolelta. Kosmetiikan ostaminen on tullivapaata kaikkialta maailmasta! Eli tullimaksua ei tule. Entä arvonlisävero? Jos tilauksesi ei ylitä toimituskuluineen n. 22 euroa et joudu maksamaan veroja. Jos ostat enemmän, tulli perii 24 prosentin arvonlisäveron. Se on esimerkiksi 50 euron kosmetiikkaostoksista (sis. toimituskulut) 12 euroa. Maksettavaa kertyy siis 62 euroa.

   Poista
  3. Aa, okei. Eli turvallisesti voi tilata ja korkeintaan joutuu maksamaan vähän ekstraa, jos menee yli rajojen.

   Poista
  4. Juuri näin. Ainakin Lookfantastic.com ja Feelunique.com on toimittanut pakettini hyvin perille.

   Poista
  5. Mä oon tilannu UDPP:tä HQHairista. Sijaitsee Eu:ssa, joten verot on jo hinnassa (18,75€) eikä postareita ole.

   Poista
  6. Lämmin kiitos vinkistä Satu :)

   Poista
 2. Aika paljon on alennusta tuossa valokynässä - jopa Suomen alennuksiin verrattuna. Itse olen käyttänyt kynää jo ennen kuin se tuli Suomen markkinoille - ensimmäisen ostin Prahasta aikoinaan. Aina välillä sorrun kokeilemaan muita, mutta tuon vertaista ei vain ole löytynyt. Yleensä ostan aina ulkomailla liikkuessa ja jos oikein paha paikka tulee, Stokkan tai Wiklundin alesta. Täytyypä käydä tuolla mainitsemallasi sivulla vähän katsastamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YSL valokynän hinta (feelunique.com) on noussut hieman siitä kun ostin sen. Ostin talvialesta. Mutta kannattaa seurata tarjouksia, niitä tulee usein. Ovh Suomessa on noin 43 euroa. Muista tarkistaa tullirajat ennen tilausta.

   Niinhän se on, että YSL on valokynistä paras :)

   Poista