perjantai 19. helmikuuta 2016

Chloé Love Story - tuoksumatka kevääseenChloé Love Story EdT on pullotettua rakkautta, se sopii loistavasti kevääseen ja kesään. Tuoksu on ilmavan raikas ja kevyt kuin kesätuuli. Minulla on tapana käyttää keväällä ihan toisenlaisia tuoksuja kuin talvella, on ihanaa siirtää kaikki tummat pullot kaappiin syystuulia odottamaan ja vaihtaa päälle kevyt vaihde. Rakastan kevättä, joten voisin puhua sen ihanuudesta pitkään. Täällä lasketaan jo päiviä, oletteko te muut jo kevätmielellä?
Tuoksuneste on väriltään hennon vaaleanpunainen, neste kuultaa kauniisi aaltomaisen lasin läpi. Pullon yläosan on tarkoitus näyttää lukolta, joka on tehty suojaamaan ainutlaatuista tuoksua. Lukkoon on solmittu roosa silkkinauha, samantapainen nauha kiertää myös tyylikästä pahvipakkausta. Yksityiskohdat on suunniteltu taidolla, joten kokonaisuus näyttää kauniilta, voin hyvin kuvitella juuri tämän tuoksupullon olevan osa suurta rakkaustarinaa.
Tuoksu on luonteeltaan kukkainen, se pitää sisällään appelsiinin- ja luumunkukkaa sekä hennon pippurista krassia. Love Story yrittää tavoitella aamukasteen raikkautta, ja onnistuu siinä mielestäni varsin mainiosti. Mieleeni nousee tuore kukkakimppu, jota ei voi olla nuuhkimatta aina uudestaan.

Jos kaipaat keväistä kukkaistuoksua, joka sopii päiväkäyttöön ja kestää iholla hyvin, niin kannattaa ainakin käydä tuoksuttelemassa Love Story, joka pitäisi löytyä kaupoista maaliskuun alussa.

Ihanaa viikonloppua <3Hinta:
Chloe Love Story EdT 30 ml, ovh 53,50 eur
Chloe Love Story EdT 50 ml, ovh 78,30 eur Lehdistönäyte

  8 kommenttia:

 1. Rakastan tätä tuoksua! Harmittaa etten ole antanut Chloe tuoksulle vuosiin mahdollisuutta, koska tätini käytti aina ennen Chloe tuoksua ja yksilöin Chloen tätiini niin vahvasti. En osaa käyttää läheisten ihmisten nimikkotuoksuja. Olen käynyt Sokoksella tuoksuttelemassa nyt useampia Chloe tuoksuja ja ovat aivan ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumuistot ovat vahvoja, ja jonkun toisen "omaa" ei halua käyttää. Tuttu tunne. Minulla ei ollut juurikaan kokemusta Chloen tuoksusta tätä ennen, joten voisin tehdä vielä sen tuoksuttelukierroksen Sokokselle. Love Story on kyllä ihana <3

   Poista
 2. Tää on ihana tuoksu, Chloèn pullot on mun makuun yksiä kauneimpia. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä tuoksu toi myös mieleeni kevään ja sellaisena tämän tuoksun nyt miellän:) Ihana on. Kyllä täällä jo odotetaan kuumeisesti kevättä. Mutta kohtahan se jo koittaa:)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis, jotenkin nostalgisen näköinen pullo!
  Varmasti hieno tuoksu.

  VastaaPoista