Sivut

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote




Cosmopolitan Beauty Awards 2016 voittaja oli Lavera Illuminating Eye Cream silmänympärysvoide, joka on ollut laajasti esillä myös blogirintamalla. Voide on mielestäni erittäin tervetullut ja hyvä uutuus, joten ajattelin nostaa sen esiin myös täällä.

Voiteen salaisuus piilee hohteessa, joka tuo valoa ja samalla raikastaa kasvojen yleisilmettä. Hohteen takaa löytyy mica, joka on tuttu ainakin helmiäisluomiväreistä. Väittäisin juonteita ja tummuutta poistavan valoefektin olevan ihan uusi juttu luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteissa, mutta voin toki olla väärässäkin. Lavera tunnetaan varsin innovatiivisena ja ahkerana uudistujana, uusia tuotteita ilmestyy tiuhaan tahtiin. Pidän erityisesti Laveran voiteista, joiden hinta-laatusuhde lämmittää mieltä.




Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kevyellä otteella. Iholle jää silmin havaittava hohde, joka piristää ja avaa katsetta. Minulla on tapana käyttää rinnakkain kahta silmänympärysvoidetta, joista täyteläisemmän otan käyttöön iltaisin. Laveran puoleen olen kääntynyt aamuisin, sillä kevyt koostumus sopii loistavasti meikin alle. Voidetta kannattaa laittaa vain hyvin pieni pisara. Annistelu on helppoa, sillä tuubi toimii kuin unelma, eikä pisaraakaan mene hukkaan. Voiteessa on tuttu laveramainen tuoksu, joten täysin tuoksuton voide tämä ei ole.

Tämä on mielestäni erittäin hyvä uutuustuote, joka sopii kaikenikäisille. Voide sisältää luomukofeiinia, jonka sanotaan kiinteyttävän ja silottavan ihoa, mutta mikään anti-age tuote tämä ei kuitenkaan ole. 

Lavera Illuminating Eye Cream silmänympärysvoidetta 
myy netissä ainakin Biodelly (ilmaiset postikulut koodilla YSTÄVÄ 15.2. saakka).


Oletteko kokeilleet tätä?
Mitä piditte?





Lehdistönäyte
Mainoslinkki

10 kommenttia:

  1. Tykkään tästä tuotteesta todella paljon, ja se onkin ollut siitä asti aktiivikäytössä, kun sen käsiini sain. :) Illalla laitan vähän tuhdimpaa voidetta, koska silmänympärykset ovat niin kuivat, mutta erityisesti pidän tuosta hohtavasta ominaisuudesta päiväkäytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Loistava voide aamuun, illalla on vuorossa jotain kosteuttavampaa :)

      Poista
  2. Mulla on myös tätä ja tykkään. Ihana tuote.

    VastaaPoista
  3. En ole kokeillut, mutta kiinnostava tuote. :)

    VastaaPoista
  4. Juu. Mun postaus täällä
    http://www.ilopilleri.net/2016/01/vuodenaiti-testaa-vuoden-2016-parasta.html?m=1

    VastaaPoista
  5. En ole testannut,mutta jotenkin arvasin otsikkosi luettuani, että kyseessä on Laveran tuote! On ne vaan niin hyviä tuotteita. Hyvä että yritys kehittyy jatkuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on siitä hauska tuote, että olen kuullut siitä vain positiivisia kommentteja. Hintakin on kohdallaan. Lavera <3

      Poista