torstai 3. maaliskuuta 2016

Clarins kevät jatkuu
Varsinkin keväisin minulla on tapana hankkia uusia meikkejä, varmimmin meikkipussini saa täydennystä uudesta huulipunasta ja -kiillosta, niitä kuluu minulla eniten. Clarins kevätkokoelma on ollut vastaus toiveeseeni kasvojen pikaraikastuksesta pitkän pimeän ajanjakson jälkeen. Uudet Clarinsin huulimeikit ovat aivan ihania sekä laadultaan että värimaailmaltaan.

Clarins Ombre Iridescente luomivärit tuntuvat sormituntumalla voidemaisilta, mutta ovat luomella puuterimaisia. Värin salaisuus piilee bambupuuterissa, joka antaa värille kestoa. Kevään uudet sävyt on suunniteltu korostamaan silmien omaa väriä ja raikastamaan katsetta. Väri levittyy luomelle helposti sormilla ja sisältää hoitavia ainesosia kuten E-vitamiinia. Uutena valikoimaan on tullut sävyt: silver ivory 04, silver pink 05, silver green 06 ja silver plum 07. Hintaa napeilla on n. 25 eur kappale.

 Clarins 5-colour eye palette Natural Glow 03 sisältää kolme helmiäisluomiväriä ja kaksi mattaa. Paletti on myynnissä vain tämän kevään ajan, joten kannattaa olla nopea, jos nämä maanläheiset sävyt näyttävät omilta. Paletti sisältää beigen, pronssin, kuparinruskean ja harmaanruskean napin. Hintaa paletilla on 48 euroa.
Clarins Multi-Blush on voidemainen poskipuna, joka antaa poskille raikkautta. Puna sisältää hoitavia ainesosia kuten kasvivahoja, ruusua, jojobaa, mimosaa ja auringonkukkaa. Lisäksi mukana on ihoa suojaavaa tekoferolia. Väri levitetään sormin. Kevään uusi sävy on nimeltään rose 05 ja se jää valikoimaan. Hintaa punalla on n. 29 euroa.


Löytyykö meikkipussistasi Clarinsia? 

Kevään uusia lehdistönäytteitä.

4 kommenttia:

 1. Tuo poskipuna oli kokoelman suosikki, sillä saa aikuinenkin nainen poskille kaunista rusotusta. <3 Luomiväripaletissa on täydelliset sävyt ympärivuotiseen käyttöön eli hyvä sijoitus ja nuo napit, että tykkään niiden helppokäyttöisyydestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipuna raikastaa ja nuorentaa kasvoja, en osaa olla ilman. Rose on kiva, monelle sopiva sävy. Tykkään myös Clarinsin uudesta nudepaletista, jonka väriskaala on niin helppo ja toimiva. Ombre luomiväreissä voisi olla mukana myös mattasävyjä :)

   Poista
 2. Toi luomiväripaletti on ehkä täydellisin ikinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana, maanläheiset sävyt ovat niin helppoja :)

   Poista