perjantai 11. maaliskuuta 2016

Jane Iredale Kevät 2016 - Skin is InOdotan jo malttamattomana kevättä, sen ihanaa valoa ja lämpimiä päiviä. Kaikki talvikamppeet pakataan kohta odottamaan syksyä ja otetaan esiin kevät niin tuoksuissa, meikeissä kun vaatteissakin.

Entä miltä kevät tuntuu ja näyttää kasvoilla? Jane Iredalen sitruunaruohon tuoksuinen hoitovoide on kuulunut aamurutiineiheni jo viikkoja, se on kevyt aamun piristys ja mainio kosteuttaja meikin alle. Iredalelta ilmestyi maaliskuussa myös uusia meikkejä, joista muutamia olen saanut kokeiluun.

Jane Iredale Naturally Matte Eye Shadow Kit naturally neutral
on täynnä kauniita ja luonnollsia sävyjä, joista pidän kovasti. Mukana on vaalea kerma (buttercream), vaalea pinkki (hush), harmaaseen taittuva ruskea (slate brown), roosa (eggplant), suklaanruskea (fudge). Värit ovat koostumukseltaan mattamaisia, silkkisiä ja hyvin levittyviä, ne kestävät luomella hyvin ja sopivat myös herkille silmille. Yllätys on ollut erittäin positiivinen, eihän näitä voi olla rakastamatta. 
Jane Iredale GreatShape Eyebrown Kit on kestävä ja vettähylkivä, mineraalaiesta valmistettu kulmaväri. Kuvassa on vaalea sävy blonde, tummempi sävy on nimeltään brunette. Kaunis rasia pitää sisällään värin ja kulmavahan lisäksi kaksipäisen aplikaattorin. On hienoa löytää paletista myös kulmavaha, joka sopii loistavasti värin alle, näin karvat pysyvät ojennuksessa. Siistit kulmat kehystävät silmät ja antavat kasvoille luonnetta. 
 
Jane Iredale PureGloss huulikiilto on yksi sarjan myydyimmistä tuotteista. Kiilto tuntui aluksi huulillani tahmealta, mutta tässä tapauksessa pieni tahmeus on hyvä juttu, se saa värin kestämään hyvin. Muuten tunne on hyvä ja hoidettu, eikä huulirasvaa tarvita. Kiilto sisältää huulia ravitsevia ja kosteuttavia öljyjä. Kuvan sävy on nimeltään white tea.


Löytyykö teiltä Jane Iredalen meikkejä?


Lisätietoa ja jälleenmyyjät löydät täältä. 


  

4 kommenttia:

  1. Jo vain ja tykkään kyllä todella, että ne ovat laadukkaita ja kestäviä ja iholle ystävällisiä. Tähän liittyen, saako mainostaa, että blogissa on aiheeseen liittyvä arvonta:) Postaa saa tämän, jos ei ole soveliasta!

    VastaaPoista
  2. Merkki on jäänyt mulle vähän etäiseksi. Mut ihania pakkauksia!

    VastaaPoista