Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Näistä en luovu
Ihoni suurin huolenaihe on pintakuivuus. Onneksi vaiva pysyy hallinnassa kunnon tuotteilla. Pintakuivuus saa ihoni näyttämään harmaalta ja epätasaiselta, eikä meikkikään levity tasaisesti. Olen huomannut, että kuivuuden kimppuun kannattaa käydä heti, näin haaste on helposti voitettavissa.

Pintakuivan ihon paras voittaja on hyaluronihappo, joka muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan kalvon. Kosteustaso säilyy hyvänä, kun kosteuden haihtuminen pyritään estämään. Päällepäin iho näyttää ja tuntuu pehmeältä, joustavalta ja jopa heleältä. Taistelu pintakuivuutta vastaan onkin helppo voittaa juuri hyaluronihapon avulla. Olen käyttänyt hyaluronihappoa sisältäviä voiteita, seerumeita ja naamioita, mutta yksi tapa pääsi melkein kokonaan unohtumaan.

Hyvä pika-apu ovat Académie hyaluronihappoampullit, joiden vaikutuksen tuntee heti. Iho on heti mukavan sileä ja pehmeä, vaikutus myös kestää ihailtavan pitkään. Iho tuntuu aavistuksen nahkealta, joten päälle levitetty hoitovoide imeytyy kuin unelma.
Minulla on tapana suojata sormeni kasvopaperilla ennen ampullin kaulan napsauttamista poikki. Näin sormenpäät säilyvät ehjänä. Taputtelen aineen iholleni kämmenkuopan kautta. Ampulleissa on yleensä reilusti ainetta, joten yhdestä riittää pariin käyttökertaan. Académien 3 ml:n ampullit maksavat 6,50 euroa kappale.

 Hyaluronihappoampullit sopivat mainioisti myös allergikolle, sillä mukana ei ole hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Pakkaus itsessään pitää aineen käyttökelposena. 


Onko teillä tapana käyttää ampulleja?


 Nautitaan vielä viimeisestä pyhäpäivästä, 
jonka jälkeen on taas kiva siirtyä arkeen :)
Lisätietoa löydät Rohdos-Alan sivuilta.
 Ampullit on saatu kokeiluun.

10 kommenttia:

 1. Acadèmien ampullit on jotain aivan ihanaa, olen aika monia niistä kokeillut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pitää olla aina jemmassa hätätilanteita tai hemmottelua varten. Tykkään <3

   Poista
 2. Hyaluronihappo on kyllä tosi hyvä ainesosa. Mulla on esimerkiksi Mia Höytö kasvovesi, josta sitä löytyy ja onhan tosi hoitava tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia Höytö vinkistä. Voisin ostaa kokeiluun :)

   Poista
 3. Hyaluroinihappo on mullekin luottoainesosa. Tosin mä nautin niitä nyt kapseleina ;)

  VastaaPoista
 4. Hyaluronihappo ollut jo monia vuosia käytössä. Toimii:) Kapseleinakin kokeiltu, mutta en huomannut vaikutusta.

  VastaaPoista
 5. Moi Nina, mä jätin sulle haasteen blogiini! :-)

  http://www.lily.fi/blogit/domino-effect/liebster-award-haaste

  VastaaPoista