torstai 31. elokuuta 2017

Pullon henkiMinulla on tapana piristää nuutunutta oloani kasvosuihkeella tarvittaessa montakin kertaa päivässä - aamulla, päivällä ja illalla. Voisin tarttua pulloon myös bussissa, matkalla töistä kotiin, mutta en vaan yksinkertaisesti kehtaa. Dr. Hauschkan kasvovesi oli muistaakseni ensimmäinen kasvoille suihkutettava kasvovesi, jonka ihanuuden ymmärsin. Nyt mistit ovat suorastaan välttämättömyys pintakuivalle iholleni. 
Mikä tekee kasvosuihkeista niin korvaamattomia?
Suihke virkistää ja raikastaa välittömästi, jopa paremmin kuin kupillinen kahvia. Iho ei kiristä, vaan se saa tehokkaan kosteutuksen. Olo on heti paljon freesimpi. Tämä on oikeastaan asia, joka pitää itse kokea. Olen myös saanut kokonaisvaltaista helpotusta pintakuivan ihon hoitoon, sekä hetkellisesti että pitkällä aikavälillä.

Olen tänä kesänä tavoitellut tähtiä uudella kauneussuihkeella. Supermood Egoboost Perfect Moment Beauty Mist lupaa kosteuttaa ja napakoittaa ihoa. Tuotteen ainesosaluettelo on hyvin lyhyt, mukana on kuitenkin salainen ainesosa (Liftonin® xpress yhdiste). Muuten lupaukset kuulostavat tutuilta, tarjolla on kosteutta ja pehmeyttä. Entä, muuttuiko ihoni kimmoisammaksi?
Kun iho voi hyvin, sen kosteustasapaino ja kimmoisuus on kunnossa. Supermoodin Beauty Mist on tärkeä osa palapeliä, joka saa ihon näyttämään kauniimmalta. Tähän palapeliin kuuluu monta toistaan tukevaan tuotetta, mutta yllättävää kyllä, mist on ehkä päivän aikana käytetyin. Raikastuksen ja kosteutuksen lisäksi,  muut hoitotuotteet imeytyvät paremmin. En voisi elää ilman.

Supermoodista vielä sen verran, että tuoksu on mieto ja jännällä tavalla herkullinen. Pullo on käyttömukava, mutta teksti voisi olla näkyvämpi, se ei erotu kunnolla. Hyvinvoinnin tavaratalo on uudistunut, mistin hinta kannattaakin kurkata sieltä.


Käytättekö mistejä?
Suosikkinne?Mainoslinkki

8 kommenttia:

 1. Käytän joka päivä jo monesti. Tätä en ole vielä testannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti moni löytää näiden ihanuuden :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta, töissä tuo voisi olla tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistoidea! Mitenhän työnantaja suhtautuisi piilopulloon? ;D

   Poista
 3. Mä käytän vähän laiskan pulskeasti, tänäänkin oli tarkoitus töissä tauolla kasvoille suihkia mutta niin vain jäi suihkepullo laukkuni uumeniin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä on enemmän juuri kotipullo. Töissä ajatukset on muualla, vaikka voisihan tätä suihkia kasvoille vaikkapa kahvitauolla :)

   Poista
 4. Käytän mutta liian harvoin muistan :) Kiva kuulla Supermoodin tuotteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supermood on erittäin laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Olen käyttänyt muutamia tuotteita.

   Poista