Sivut

torstai 17. elokuuta 2017

Sä tuoksut niin hyvältä että..



Kesän kauneimmat sanat tulivat täysin spontaanisti mieheni suusta tuiki tavallisessa tilanteessa, jossa istahdin sohvalle mieheni viereen. Olin hetkeä aikaisemmin levittänyt kasvoilleni uuden kasvovoiteen. Mies oli tällä kertaa oikeassa, voiteen tuoksu on aivan ihana sekoitus kevätkukkia. Entä, mistä näin hurmaava voide oli löydetty?




Tutustuin kesän aikana Oriflame Ecobeauty ihonhoitoon, joka yllätti minut monella tapaa. Miten en ole huomannut tätä sarjaa aikaisemmin? Testasin itse asiassa koko sarjan aina puhdistuksesta alkaen. Tuotteet olivat sanalla sanoen laadukkaita, ne olivat kuin tehty minulle, eli pintakuivalle ja herkälle aikuiselle sekaiholle. Ne valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen, menetelminä käytetään mm. kylmäpuristusta (lue lisää menetelmistä täältä). Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä tuoksuja, ja ovat myös sertifioituja (Ecosert, Reilu kauppa ja FSC).






Puhdistusmaito on pakattu näppärään pumppupulloon, joka on käytössä siisti. Olen käyttänyt loppuun jo yhden pullollisen, ja ajattelin ostaa vielä toisen. Maito puhdisti kevyen kesämeikkini lempeästi mutta tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Loppusilaus hoitui suihkupulloon pakatulla kivan raikkaalla kasvovedellä, joka sisältää luomuruusu- ja kamomillavettä. Jos meikkiä on enemmän, niin puhdistusmaitoa voi käyttää kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Toiseen vaiheeseen olen käyttänyt esim. Santen puhdistusgeeliä.




 Oriflame Ecobeauty Serum Hydrating & Illuminating sopii tilanteeseen, jossa iho kaipaa lisäkosteutusta. Seerumin voi levittää iholle ennen hoitovoidetta, aamuin illoin. Koostumus on kevyt ja hyvin imeytyvä, jälkitunne on kivan raikas. Huomasin seerumin myös rauhoittavan ja kirkastavan herkkää ihoani, joten siitä tuli lähes välttämätön helpotus. Seerumi kaveriksi sopii mainiosti juuri se hyvältä tuoksuva kosteusvoide, josta koko juttu alkoi. Kasvovoide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä, lopputunne on ihanan pehmeä ja hoidettu. Tuote sisältää mm. puolukkaa ja tyrniä. Silmänympärysvoide on selvästi samaa perhettä, sen koostumus on hyvin samanlainen, mutta toki kevyempi. Onneksi löysin tuotteiden joukosta myös kasvoöljyn, joka ravitsee ihoni tehokkaasti. Käytän öljyä yövoiteen tilalla. Öljy on vastaus kuivaihoisen rukouksiin, sillä se tekee korppuihosta ihanan pehmeän luomu arganöljyn ja puuvillauutteen avulla. Ihastuin <3.




Ecobeauty sai tänä kesänä uuden tuotteen, joka on varmasti myös kokeilemisen arvoinen. Oriflame Ecobeauty Face Mask -kasvonaamio on savinaamio, joka sisältää vaaleanpunaista savea. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Iho kaunistuu hetkessä, lopputulos on kirkas ja heleä. Naamio uudistaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Tuoksuista vielä sen verran, että ne ovat todella mietoja tai tuoksuttomia. 
Tuoksuvin on hurmaava kasvovoide :) 


Onko Oriflame Ecobeauty tuttu?

Lisätietoa löytyy täältä.








Tuotenäytteitä. Ensimmäinen kuva lainattu (unsplash).





8 kommenttia:

  1. Just olen testailemassa osaa tuoteista toi naamio ja seerumi on ihanat, tykkään myös puhdistumaidosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken kaikkiaan tosi ihana tuotesarja - todellinen yllättäjä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla joku ecobeauty tuote, ja jos tykkäät niin jatkat seuraavaan :)

      Poista
  3. En ole Oriflamen tuotteiden ylin ystävä, mutta näitä kiinnostaisi kokeilla:) Tuotteiden ulkoasukin on varsin viehättävä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflame on jäänyt mullekin vähän vieraaksi. Olen käyttänyt vain yhtä sarjan meikki- ja peitevoidetta tätä ennen.. jos oikein muistan :). Mutta tämä eco-versio oli kyllä hyvä.

      Poista
  4. Aivan ihanat kuvat ja tuo kasvonaamio kiinnostaa. Meillä näitä vuosi sitten testaili aikuinen tytär ja rakastui niihin. <3

    VastaaPoista