torstai 29. marraskuuta 2018

IsaDora Galactic tähtipölyäIsadora julkaisee upeita kokoelmia pari kertaa vuodessa, lisäksi sarjalta tulee jatkuvasti uusia laadukkaita tuotteita, jotka eivät kalpene edes selektiivisessä seurassa. Näihin on jo hintansakin puolesta helppo rakastua. Omatuntoni ei soimaa vaikka päivitän meikkipussiani Isadoralla useita kertoja vuoden aikana.
Uuden kokoelman nimi on muuten Isadora Galactic, joten luvassa on tähtipölyä.

Olen ihastunut Isadoran kämmentä suurempiin poski- ja hohdeväripaletteihin, joista tuntuu löytyvän aina jotain sopivaa suomalaiseen tapaan kalpealle iholleni. Face Glow Highlighting Wheel 51 Champagne Glow on väriskaalaltaan kauniin hillitty.
Isadora Eye Shadow Palette Golden Edition 67 Galactic eyes on niin upea, että se myydään varmasti nopeasti loppuun. Muistan vielä kirkkaasti, kuinka pari vuotta sitten metsästin vastaavaa palettia, ja onnistuin kovan kilpajuoksun päätteeksi saamaan Stokkan viimeisen kappaleen. Voi sitä onnea. :)
Isadoran kynsilakat maksavat reilusti alle kympin, lisäksi pullo on juuri sopivan kokoinen. Hopea, kulta ja metallinhohtoinen roosa ovat uudet kauniit kausisävyt.

  • 407 Galaxy Gold
  • 408 Galaxy Rose
  • 409 Galaxy Silver
Kulta- ja hopea eyeliner tuovat kaivattua särmää talven juhlameikkiin, samoin metallinhohtoiset huulimeikit. Tykkään :)Hinnat:

Face Glow Highlighting Wheel 51 Champagne Glow 29,90 eur
Eye Shadow Palette Golden Edition 24,50 eur
Wonder Nail Golden Edition kynsilakka 8,90 eur
Glitter Liner -silmänrajaus 18,90 eur
 Liquid Lip Chrome 14,50 eurNäytteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti