Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Satumainen lahjapaketti ja miten sen voi saada



Ammattikosmetiikkasarja Académie on taikonut jouluksi todellisen lahjojen kuningattaren, joka on nimeltään Parisian YouthTuotteet on pakattu niin kauniisti, että tämä paketti ilahduttaa varmasti. Académien joulupakkaukset myydään perinteisesti hyvin nopeasti loppuun, sillä tuotteet ovat näin edullisempia kuin erikseen ostettuina, vaikka mukana voi toki olla erikoiskokoja (pakkauksen hinta löytyy postauksen lopusta)
Katsotaanko, mitä tämä aikuisen naisen unelmapaketti pitää sisällään?




Sisältä löytyy Académie Eye Contour Cream -silmänympärysvoide 15 ml ja Sève Miracle -hoitovoide 50 ml. Silmänympärysvoide on normikokoa puolta pienempi, hoitovoide sen sijaan on normaalikokoinen.

Molempia tuotteita voi käyttää aamuin illoin, joten näiden kanssa pääsee jo varsin pitkälle. Silmänympärysvoide siloittaa ja suojaa kasvojen herkintä ihoaluetta. Huomasin käytössä, että jälkitunne iholla on mukavan pehmeä ja joustava, eli juurikin se mitä toivon. Siisti tuubi toimii mainiosti, joten voidetta ei mene pisaraakaan hukkaan. Ainesosaluettelosta löytyy mm. jojobaöljyä.

Hoitovoide lupaa uudistaa, kosteuttaa ja silottaa aikuista ihoa. Mukana on mm. auringonkukka-, hasselpähkinä- ja vehnänalkioöljyjä. Kuvittelin aluksi, että purkkimallin voide olisi tuhtia tavaraa, mutta yllätyksekseni purkista paljastuikin käyttömukava ja hyvin imeytyvä voide, joka liikkuu sulavasti päivä- ja yövoiteen välimaastossa. Tämä kuuluu sarjaan voiteita, jotka kaavitaan purkista tarkkaan, joten tästä saa hyvää vastinetta rahalle. Tuoksumaailma on hyvin hento ja miellyttävä. Voiteen listahinta on yksinään 66,96 eur.





Pakkauksen arvo 88,50 eur ja hinta 71,92 eur, joten tämähän on silkkaa säästöä. Kaikki Académie lahjapakkaukset ja lisätietoa löytyy maahantuojan sivuilta.

Minulla on oikeastaan kaksi tapaa saada kosmetiikkaa lahjaksi. Voin toki ostaa jonkun ihanan lahjapakkauksen itse. Tämä on tietysti mainio tapa hankkia juuri oikeanlainen lahja itselle, mutta niin tylsää. Toinen vaihtoehto on lähettää mies ostoksille tarkan ohjeistuksen kanssa, mutta listasta huolimatta, voin saada ihan mitä vaan. Arvaatte jo varmaan, kumpaa tapaa olen oppinut käytmään. :)


Ihanaa päivää <3










Näytepakkaus

4 kommenttia:

  1. Ihan mieletön pakkaus ja kokonaisuus <3 Sydämellistä marraskuun jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Academien lahjapakkaukset ovat kyllä joka vuosi yhtä lyömättömiä, Ella Bachella on myös usein tosi kivoja. Ehkä kosmetologisarjojen parhaat lahjapakkaukset löytyy näiltä kahdelta brändiltä. <3

    VastaaPoista