Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Luonnonkosmetiikkaa lahjaksi miehelleEnsi viikonloppuna vietetään isänpäivää ja joulukin on jo kohta ovella, joten on paikallaan ostaa jotain kivaa omalle rakkaalle. Lahjan ei tarvitse olla edes kallis, vaan ajatus on tärkein. Mieheni arvostaa yli kaiken kotona leivottuja kakkuja, pullia ja piiraita, joten olen perinteisesti leiponut hänelle jotain hyvää isänpäiväksi, mutta kyllä hänelle kelpaa pieni lahjakin. 

Luonnonkosmetiikkaa arvostavalle miehelle löytyy Benecos for men only -lahjapakkaus, joka on hämmästyttävän sopuhintainen ja on vielä kivannäköinenkin. Katsotaanko, mitä pakkaus pitää sisällään?
Lahjapakkaus sisältää käyttökosmetiikkaa, joten tuotteet voi ottaa käyttöön vaikka heti juhlapäivän jälkeen. Mukana on siis kaksi tuotetta eli suihkugeeli ja kasvovoide. For Men Only 3 in 1 suihkugeeli (200ml) sopii hiuksille, vartalolle ja kasvoille. Tuubista nousee raikas, ehkä hieman metsäinen tuoksu, joka vaikuttaa onnistuneelta eli juurikin sopivan maskuliiniselta. Benecos Face & Aftershave Balm 2 in 1 (50ml) on ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvovoide, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Voide rauhoittaa myös ihoa parranajon jälkeen. Ainesosaluettelon kärjessä on mm. omenamehu, glyseriini, auringonkukkaöljy ja aloe vera. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia. Lahjapakkaus maksaa noin 14 euroa, joten se on kyllä superedullinen. Tuotteita voi toki ostaa myös erikseen.

Ostatteko miehelle lahjaksi kosmetiikkaa?

Näyte. 
2 kommenttia:

 1. Ostan aika usein ukkelilleni kosmetiikkaa lahjaksi ja muuten vaan. Mun ukkeli taitaa olla poikkeus säännöstä, kun hän ei hirveän innoissaan ole "metsäisistä" tuoksuista, eikä muistakaan perinteisistä miehille suunnatuista tuoksuista joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Tuoksu ei saa olla kuitenkaan liian äiteläkään;)
  Benecosin setti on muuten kiva kokonaisuus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oman ukkelin tuoksumaun tuntee, joten huteja tulee enää tosi harvoin. Pahinta ovat liian voimakkaat tuoksut esim. työmatkalla bussissa - pakoonkaan ei pääse ;)

   Poista