Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Jalkahoito kotona osa 2Lupasin palata aiheeseen "Jalkahoito kotona".

Osaan tehdä perinteisen jalkahoidon kirurginveitsellä ja jalkaraspilla aivan niin kuin kosmetologikoulussa opetettiin. Mutta halusin löytää tavan, jolla jokainen onnistuu helposti kotona (ilman kosmetologin koulutusta).

Testiviikot ovat nyt takanapäin. Jalkani ovat kuin kosmetologin hoitolassa tekemän jalkahoidon jäljiltä. Testini onnistui hyvin. Illalla suihkun jälkeen rasvasin jalkani jalkavoiteella. Päälle laitoin silikonisukan yöksi. Aamulla kantapäästä irtosi reilusti kovettunutta ihoa pelkästään hellästi rapsuttamalla. Toistin käsittely muutaman kerran viikossa. Parin viikon jälkeen kaikki kovettuma oli poissa. Suurin osa kovettumasta lähti jo parilla ensimmäisellä hoitokerralla. Jalat ovat nyt pehmeät ja hoidetut.

Hoidon avainsana oli silikonisukka (ostopaikka Yliopiston Apteekki Tampere, hinta noin 15e). Jalkavoide voi olla oikeastaan mikä tahansa. Minä käytin kantapää-sukkaa, koska pahimmat kovettumat olivat kantapäissäni. Mutta saatavana on myös kokonainen silikonisukka. Valmistaja lupaa silikonisukan pehmittävän kovettumia myös ilman jalkavoidetta. Sukka sisältää 100% mineraaliöljyä, jota erittyy vähitellen.

Jatkohoitona käytän jalkavoidetta. Sekä tarvittaessa silikonisukkaa.

http://www.millsenterprises.com/sisu/MiwxNDAsMTIwOSwx/Kosteuttava-kantasuoja-pari/

Jalkahoito kotona välineet

Lähtötilanne näytti näin pahalta2 kommenttia:

  1. Voi tuota täytyisi kokeilla. Liekkö sitten täältä löytyy moisia sukkia, mutta jospa tulen kesän mittaän käymään Suomessa, niin ostan varmasti.

    VastaaPoista
  2. Tämä on ollut paras tapa kovettumien poistoon, jota olen kokeillut. Tämä todella toimii!

    VastaaPoista