Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ziaja - ARVONTA


Face Helsinki lähetti minulle Ziaja viinirypäle luonnonöljysarjan neljä tuotetta. Kasvovoiteen, kaksi erilaista vartalotuotetta sekä käsivoiteen. 

Testini jälkeen valitsin blogiarvontaani palkinnoksi Ziaja suosikkituotteeni, joka on 

Ziaja Natural grape seed oil Moisturising Body Butter.Palkintona on siis Ziaja vartalovoi, 
joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Viinirypälesarjan tuotteet sopivat kuivalle ja herkälle iholle. Tuoksu on miellyttävän hedelmäinen. Tuote rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi kesällä. Voi pehmittää ihon, mutta ei jätä pintaa rasvaiseksi. Loistava tuote, joka jokaisen suomalaisen naisen pitäisi omistaa.

Arvonnan säännöt:

1 ARPA - Saat yhden arvan jättämällä kommentin
2 ARPAA - Kommentin jättäneet lukijani saavat kaksi arpaa

Suoritan arvonnan 31.07.12. Jonka jälkeen Face Helsinki lähettää palkinnon voittajalle.

ONNEA ARVONTAAN!


Lisätietoa Ziaja tuoteperheestä:

Ziaja on uusi päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun. Kaikki tuotteet maksavat alle 20e.

Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita. 

Tuotteet sopivat herkällekin iholle, sillä ne ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus. 

Ziaja on puolalainen perheyritys ja alansa markkinajohtaja kotimaassaan. Ziajan tuotteita myydäänkin yli 2 miljoonaa kappaletta joka kuukausi. Ziajan perusti vuonna 1989 Zenon ja Alexandra Ziaja. Yrityksen omistajat ovat koulutukseltaan kemistejä ja farmaseutteja. Ziajalla on omat tuotantotilat sekä oma tuotekehityslaboratorio ekologisella alueella Gdanskissa. Ziaja kehittää jatkuvasti uusia korkealaatuisia tuotteita, joissa luonnolliset ainesosat yhdistyvät moderniin teknologiaan.

36 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, taas arpajaiset! Menen käymään muuten Suomessa elokuun alussa ja silloin käyn ostamassa sieltä niitä mainostamiasi silikonisukkia jalkojen kovettumiin!

  VastaaPoista
 2. Oletko muuten miettinyt sanavahvistuksen poistamista näistä kommenteista? Minulla ei ole ollut sitä enää vuosiin, eikä niitä roskakommnetteja juuri tule koskaan. On nimittäin kommentoijaystavällinen, kun ei tarvitse tuhlata aikaa tuon sanavahvistuksen kirjoittamiseen :).

  VastaaPoista
 3. Tuula,

  Poistan sanavahvistuksen heti käytöstä. Kiitos vinkistä.

  Silikonisukat kannattaa ehdottomasti hankkia. Se on ihan parhaita ostoksiani tänä kesänä. Kovettumat pysyvät poissa.

  VastaaPoista
 4. Todella kiva arvonta! :)
  olen lukijana mukana.
  Tykkään blogistasi, sillä luen mielelläni juttuja kosmetiikasta sillä saan siitä itsekin ideoita/vinkkejä mitä kaupasta ostaisin.

  T: Annika
  annika.s.jokinen@omnia.fi

  VastaaPoista
 5. Oen ehdottomasti mukana kahdella arvalla!
  Itselläni on todella kuiva iho, enkä jaksa ostaa mitään kalliita kosteusvoiteita. Joten jos nyt vaikka arpaonni suosisi edes kerran! :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinoinen tuotemerkki. En ole ennen kuullutkaan. Voipi olla, että täältä maalta niitä ei löydä mistään kaupoistakaan - uutuudet tulevat aika hitaasti, jos tulevat ollenkaan. Mukava, kun tämän blogin kautta pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin. Luonnonmukaiset raaka-aineet kiinnostavat. Olen mielelläni mukana arvonnassa. :)
  Kerrothan myöhemmin lisää käsivoidetestistä. Se kiinnostaa. Toki kasvotuotteetkin, mutta minulla sattuu olemaan rasvainen/sekaiho kasvoissa, joten useimmat esittelemäsi tuotteet kasvoille ovat liian rasvaisia minulle.

  VastaaPoista
 7. Kiva arvonta, osallistun! (kahdella arvalla, olen uusi lukija)

  Ziajan tuotteista joitakin olen ehtinyt kokeilla jo aikaisemminkin ja pidin paljon mm. kurkkulinjan kasvovedestä ja ihanan tuoksuisesta suklaasuihkussaippuasta. Tätä uutta luonnonöljyt sarjaa en ole vielä kokeillut, onko se tosiaan luonnonkosmetiikkaa (olet ainakin tägännyt postauksen niin)? Kaikki luonnonöljyjä sisältävät tuotteet kun eivät ole välttämättä luonnonkosmetiikkaa. Joka tapauksessa vaikuttavat kiinnostavilta tuotteilta.

  Blogisi on myös mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jota varmasti tulen lueskelemaan jatkossa lisää. Kosmetiikka kyllä kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satsuma, Lämpimästi tervetuloa lukijaksi.

   Ziaja tuotteet sisältävät runsaasti luonnonraaka-aineita. Tuotteiden valmistuksessa käytetään luonnonmukaisia-aineosia. Säilöntäaineita käytetään, mutta niin vähän kuin se vaan on mahdollista. 100% luonnontuote Ziaja ei ole.

   On hyvä, että säilöntäaineita käytetään. Tuotteet pilaantuvat helposti ilman niitä. Kukaan tuskin haluaisi levittää bakteerikasvustoa kasvoilleen.

   Ziaja tuoteperhe on hyvin tutkittua kosmetiikkaa. Ilman eläinkokeita.

   Poista
 8. Toi kuulostaa kyllä mahtavalta! Osallistun, jos Onnetar ois mun puolella <3
  Eli kahdella arvalla mukana (oon uusi lukija kun nyt vast löysin tän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dark Pearl, lämpimästi tervetuloa. Onnea arvontaan!

   Poista
 9. Osallistun. Taisin jäädä koukkuun blogiisi.
  -MaricaM-

  VastaaPoista
 10. Minä myös mukaan arvontaan! Tosi kiva, kun sulla on nämä sivut. Jalkojen hoitoonkin ostin jo sukat.. Olen hyvin mainosaltis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olet ollut tyytyväinen silikonisukkiin. Helppo tapa saada hoidettua kovattumat pois. Eikä hintakaan ole paha, kun vertaa jalkahoidon hintaan.

   Onnea arvontaan :)

   Poista
 11. Hei! Osallistuisin minäkin :) Hyviä vinkkejä olen sinulta saanut!

  VastaaPoista
 12. Osallistun arvontaan. Liityin lukijaksi, vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta!

  VastaaPoista
 13. Osallistun myös arvontaan. En ole aiemmin kuullut ziajasta, joten olisi hauska kokeilla miten tuotteet sopisivat minulle :)

  Löysin blogin vasta nyt, mutta voi että kun täältä löytyy kaikenlaisia hyödyllisiä vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamutahti, kiva että löysit blogini. Tervetuloa mukaan!

   Poista
 14. Osallistun arvontaan! Tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta.Olen lukijana mukana. Blogisi on täynnä hyviä ideoita.

  VastaaPoista
 15. osallistun kahdella, liityin lukijaksesi :). Olen kokeillut tällä viikolla ensimmäistä kertaa Ziaja vartalovoita ja olen ollut hyvin tyytyväinen!

  VastaaPoista
 16. Osallistun kahdella arvalla. Olis joskus kiva voittaa jotakin :) Ja Ziaja ei olekaan minulle tuttu merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan.

   Arvontoja täällä blogissani tulee olemaan jatkossakin. Sillä minusta on reilua, että myös lukijani pääsevät testaamaan tuotteita.

   Poista
 17. Ihana arvonta. Osallistun ehdottomasti kahdella arvalla. Löysin vasta blogisi. Blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten oli pakko liittyä lukijaksi. :)

  T. Niina (n.huotari@luukku.com)

  VastaaPoista
 18. Tuntuu kiinnostavalle tuotteelle, joten olen kyllä ehdottomasti mukana arvonnassakin, yhdellä, toivottavasti riittää...
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sinulle yhden arvan mukaan arvontaanl. Voittaa voi yhdelläkin arvalla :)

   Poista
 19. Pakko liittyä lukijaksi jotta pysyy perillä mitä blogissasi tapahtuu. Tuntematon merkki minullekkin, olisi kiva testata millaisia ovat. Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 20. Tulen myös mielellään mukaan arvontaan. Merkki on tuttu, mutta kokeillut en koskaan ole..

  VastaaPoista
 21. Olen mukana yhdellä. Olen muualtakin kuullut hyvää ko. merkistä, joten mielelläni testailisin itsekin..

  VastaaPoista