Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Löytö - Pumpelo & Höppiäinen - Pipana Lady kestopuhdistuslaput


Valmistajan mainosteksti:

Pipana Lady kestopuhdituslaput ovat ekologisempi ja ihoystävällisempi vaihtoehto meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen kertakäyttöisten vanulappujen tilalle. Kestopuhdistuslappu ei nukkaa, kuten kertakäyttöinen. Laput ovat herkälle iholle soveltuvaa bambufleeceä (70% bambu, 30% puuvilla), superfroteeta (puuvillaa)tai EKO kierrätysfroteeta. Saat erilaisen tuntuman iholle lapun eri puolilla. Pesu 60 asteessa. Rumpukuivaus sallittu. Ennen käyttöönottoa on suositeltavaa pestä laput vähintään pari kertaa, jotta ne saavuttvat imutehonsa. Imuteho kasvaa käyttökertojen myötä. Kangas kutistuu hieman pesussa, mutta se on huomioitu lapun koossa. Käytä pesupussia.

Linkki kauppaan

Olin käyttänyt tuhansia kertakäyttöisiä vanulappuja ennen, kuin yhtenä kauniina kesäpäivänä tajusin mitä olin mennyt tekemään. Lähdin etsimään ekologisempaa vaihtoehtoa vanulappu-vuorelle. Ja löysin Pumpelo & Höppiäinen nettikaupan. Tilasin Pipana Lady kestopuhdistuslappuja muutamasta erilaisesta trikookankaasta valmistettuna (superfrotee ja bambufleece naturel). 

Kestopuhdistuslaput toimivat meikinpuhdistuksessa erittäin hyvin. Ne hellivät kasvojen herkkää ihoa pehmeästi. Nyt kasvovesi ei unohdu pulloon, koska sen levittäminen iholle tuntuu niin kivalta. Mukavaa on myös se, etteivät kestopuhdistuslaput nukkaa. Laput puhdistuvat näppärästi 60 asteessa yhdessä muun pyykin kanssa (ilman huuhteluainetta). Hyvästi pumpulilaput. Voin suositella näitä kaikille.

HUOMIO: 
Pumpelo & Höppiäinen ARVONTA 
alkaa  tiistaina 03.07.12 Kosmetiikkatestissä. 
 Tervetuloa mukaan arvontaan!3 kommenttia:

 1. Uusi tuttavuus minulle. Täytyisi kyllä kokeilla. Kovasti paljon kertakäyttölappuja menee minullakin roskikseen. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Yritän (aina kun se on mahdollista) toimia ekologisesti. Olin tyytyväinen tähän löytöön. Nämä laput kestävät vuosia ja paranevat vanhetessaan.

  VastaaPoista
 3. Tiedoksi tännekin, että Pumpelo & Höppiäisen nettikauppaan pääsy on tilapäisesti estynyt kotisivupalvelun tarjoajan ongelmien vuoksi. Vikaa yritetään korjata, mutta on kuulema hankala sanoa, koska sivustot saadaan takaisin toimimaan.
  Harmittelevin terveisin: Pumpelo & Höppiäinen

  VastaaPoista