Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Voiko kesäpäivä ihanammin alkaa?


Tämä kaksikko pelastaa herkän ja kuivan ihoni joka kesäaamu. Tehokaksikko ovat Decubal Eye Cream- silmänympärysvoide & Decubal Face Vital Cream - kasvovoide. Kasvovoiteesta olen kertonut teille jo aikaisemmin. Kiinnitetään huomio siis silmänympärysvoiteeseen.

Decubal Eye Cream sisältää kosteuttavia aineita mm. keramideja, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, sekä ihoa pehmittäviä aineita mm. manteliöljy ja E-vitamiini. Voiteen rasvapitoisuus on 22%. Herkälle ja väsyneelle iholle. Hajusteeton.

Oma testini:

Silmänympärysvoide on pakattu hygieniseen pumppupulloon, jota on helppo käyttää. Voidetta tulee yhdellä painalluksella hieman liikaa. Kannattaa opetella kevyt painallus. Tuoksutonta voidetta on mukava käyttää. Voide kosteuttaa tehokkaasti, sillä silmänympärysihoni tuntuu muutaman viikon käytön jälkeen todella  pehmeältä ja kimmoisalta. Decubal Eye Cream on laadukas voide, jota voi suositella kaikille. Hinta noin 15e. Decubal tuotesarja on valmistettu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Ohje silmänympärysvoiteen käyttöön:

Levitä pieni määrä silmänympärysvoidetta puhtaalle iholle silmän alapuolelle ja kulmaluun alle. Silmän liikkuvalle osalle voidetta ei saa laittaa. Taputtele voide hellästi silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin.

Jos ongelmana on silmien turpoaminen, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota riittävään nesteensaantiin, suolan käytön vähentämiseen ja kunnon yöuniin. Turhat hiilihydraatit (=makeat herkut) kannattaa karsia pois ruokavaliosta. Levitä silmänympärysvoide vain aamulla. Voidetta kannataa käyttää hyvin pieni määrä. Valitse mielummin geelimäinen tuote esim. Clarins Eye Contour Gel.
2 kommenttia:

  1. Hei! Annatko vielä neuvon miten ja mihin voiteen taputtelet! "Liikkuvaa luomea" olen välttänyt voitelemasta, mutta silmät tuntuu siitä huolimatta usein turvonneilta. Saadut ohjeet taputtelun suunnastakin tuntuu vaihtelevan. Olisi mukava kuulla mielipiteesi.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys tinkerbel fox.

    Lisäsin vielä silmänympärysvoiteen käyttöohjeen. Ja vinkkejä "helposti turpoaviin" silmiin.

    VastaaPoista