Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lumene Matte Harmony Mineral Powder - Puuteri


Lumenen mainosteksti:

Matte Harmony Puuterin avulla iho pysyy raikkaana ja luonnollisena koko päivän, eikä se tuki ihohuokosia - talkittoman hellävaraisen koostumuksen ansiosta iho saa hengittää. Heleät pigmentit sulautuvat täydellisesti ihon sävyyn ja saavat ihon näyttämään tasaisemmalta ja raikkaammalta. Arktinen ametistimineraali suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä kuten saasteilta, lämpötilan vaihteluilta ja kuivalta ilmalta sekä parantaa ihon sävyä.

Lumenen Matte Harmony Mineraali puuteri on saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen.

Allergiatunnus voidaan myöntää tuotteille, laitteille ja palveluille, joilla on selkeä allergianäkökulma. Allergiatunnuksen tarkoituksena on varmistaa markkinoille allergianäkökulman sisältäviä tuotteita ja palveluita, jotka soveltuvat  myös allergiaa ja astmaa sairastaville. Tuotteiden tulee erottua muista vastaavista tuotteista markkinoilla siten, että niiden raaka-ainevalinnoissa, materiaaleissa ja teknisissä ominaisuuksissa on huomioitu soveltuvuus allergisille ja astmaatikoille. Tuotteet eivät saa sisältää hajusteita tai yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä ainesosia.

Oma testini

Valitsin vaalealle iholleni sävyn 2 hunajamaito. Puuterirasia on muotoilultaan hyvin käteen sopiva. Rasia sisältää myös peilin. Laitan puuterin alle kevyen meikkivoiteen. Päälle taputtelen kevyesti puuteria. Tuoksutonta puuteria on erittäin mukava käyttää. Tuote tasoittaa ja parantaa kasvojen väriä. Sillä saa ihon pinnan nopeasti mattamaiseksi. Puuteri ei myöskään pölyä tarpeettomasti. Koostumus on sopivan kevyt. Tuote sopii hyvin jokapäiviseksi perusmeikisi. Sekä meikin korjaamiseen päivän aikana. Mineraalipuuterin hinta-laatusuhde on erinomainen.

  

2 kommenttia:

  1. Moikka! Sulla on kiva blogi :) Näin viime yönä unta, että ostin tollasen Lumenen puuterin. Harmi vain, että uudelle puuterille ei ole vielä tarvetta, joten pitää odotella tuon vanhan loppumista :)

    VastaaPoista
  2. Kätsy Kissa lämpimästi tervetuloa!

    Lumenen puuteri on hyvä peruspuuteri.

    VastaaPoista