Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Lumene Illuminating Anti-age BB Cream - Lumene Heleyttävä BB-voide


Lumene kuvaa Heleyttävää BB-voidetta näin:

Kevyt, kostuttava ja hoitava voide auttaa peittämään ihon pikku virheet. Suojakerroin 20 suojaa auringon haitallisilta säteiltä, mikä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Käytä päivävoiteen tapaan puhtaalle iholle. Suomalainen lakka saa ihosi sädehtimään.
 • C-vitamiini - kirkastaa ihoa ja tukee ihon omaa kollageenimuodostusta
 • kasvisterolit - parantavat ihon kosteustasapainoa
 • antioksidantit - suojaavat ihoa ikääntymiseltä

Oma testini:

Tämä kuulostaa suorastaan liian helpolta. Saan siis samassa paketissa hoitovoiteen sekä meikkivoiteen. BB voiteita mainostetaan nyt kaikkialla, joten testaan mielelläni mitä Lumene on saanut aikaan.

Ostin testiini vaalealle iholle sopivan sävyn 01 Light. Ostin tuotteen ruokaostosten lomassa Citymarketista noin 19e hintaan (miten helppoa!). 

Koska voiteen sanotaan toimivan parhaiten ilman päivävoidetta, taputtelin voiteen puhtaalle iholle. Tuote peitti hyvin ihon pikkuvirheet ja jätti kasvoille mattapinnan. Olen tottunut käyttämään meikkivoiteen alla primeria, joten on omituisen helppoa laittaa vain yksi voide. Siis aiemmin olen laittanut päivävoide + primer + meikkivoide yhdistelmän. Ja nyt laitoin pelkästään heleyttävän BB-voiteen. Taputtelin voiteen päälle vielä kevyesti Lumenen puuteria.

Lumene heleyttävä BB-voide on todella toimiva tuote, jota voin suositella. Voide piti kasvoillani kauniin ja tasaisen mattapinnan koko päivän. Helppo tuote, joka levittyy kauniisti ja tasaisesti. 01 Light on juuri sopiva värisävy vaalealle suomalaiselle iholle. Tuote ei sisällä parabeeneja.

BB voiteen ihoa hoitavien ominaisuuksien testaaminen vaatii pitkäaikaista tuotetestausta. Joten palaan voiteeseen vielä uudelleen.9 kommenttia:

 1. Mitä nämä BB-voiteet ovat? Sävyllisiä päivävoiteita vai? Niitähän nyt mainostetaan todellakin aika paljon. Kuinka osaisi valita oiken sävyn parhaiten ja helpoiten?

  VastaaPoista
 2. BB voiteiden ideana on se, että samassa tuotteessa yhdistyy sekä hoitovoide että meikkivoide. Kaikki siis helposti samasta paketista.

  Värisävy 01 Light on sopiva vaalealle suomalaiselle iholle. Olisi hyvä testata sävyä leukakulmaan, ennen ostopäätöstä. Kannattaa myös käyttää hyväksi kosmetiikkamyyjän ammattitaitoa värisävyn valinnassa.

  VastaaPoista
 3. Tätä voidetta on vain kahta värisävyä. 01 Light ja 02 Medium.

  VastaaPoista
 4. Mulle se olisi sitten varmaan Medium, kun olen tavallista tummempi suomalainen :). Täytyypä tiirailla kaupoissa täällä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä. Olen nyt kokeillut Garnierin ja Lauderin BB-voiteita, tämä voisi mennä seuraavaksi kokeiluun.

  VastaaPoista
 6. Sinä senkin ;D - Nyt mun pitää mennä huomenna ostamaan tuota voidetta... Tarvitsisin kyllä ihan ammatti-ihmistäkin , kasvohoidon merkeissä, mutta tuo voisi olla "ensiapua" piristykseen.

  VastaaPoista