Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

L'OREAL PARIS - smoothing resurfacing primer


Valmistajan kuvaus:

L'Oréal Paris Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer -pohjustusvoide silottaa ja tasoittaa ihon pinnan sekä sävyn antaen samalla loistavan pidon meikille koko päiväksi. Voit pohjustaa myös huulen ja luomet, 13,50 e/15 ml.

Oma testini:

Tein normaalit aamutoimet, eli ensin kasvovesi sitten silmänympärysvoide ja päivävoide. Noin 15 min päästä taputtelin Primerin kasvoilleni. En laittanut sitä luomilleni tai huulilleni. Ja lopuksi laitoin kevyen meikkivoiteen. Primer antoi iholleni mattamaisen pinnan ja ehkäisi tehokkaasti kasvojeni kiiltoa. Se myös näytti pitävän meikkivoiteen paikoillaan koko päivän. Edullinen ja hyvin toimiva tuote.

Vinkki: Laita primeria niin vähän kuin mahdollista. Meikkivoide kannattaa taputella primerin päälle. Jos voidetta liuttaa iholla liikaa, primer kerääntyy epämääräisiksi kasoiksi ihoilla. Primerin käyttö vaatii opettelua. Parhaiten primerin kanssa näytti toimivan nestemäinen meikkivoide (esim. Lumene Hydra Drops). Kakkumainen/puikkomainen meikkivoide (esim. Max Factor Pan Stick) toimii huonosti primerin kanssa. Primerin alle kannattaa laittaa päivävoide. 

Silmämeikissä haluan käyttää toisenlaista pohjustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti