Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

DECUBAL tuotteita lukija testiinYksi onnekas lukijani pääsee testaamaan Decubal tuotteita. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa haluavasi paketin omaksesi. Jos useampi haluaa tuotteet, niin suoritan arvonnan 10.8.12.

Olen ollut erittäin tyytyväinen DECUBAL LIPS & DRY SPOTS BALM :iin. Tämä tuote toimii niin hyvin, että se kulkee aina mukani käsilaukussani. Tuote on korjaava täsmähoito huulille ja kuiville ihoalueille, se sopii myös kynsinauhoille. Lanoliini tehokosteuttaa ja suojaa ihoa loistavasti. Pehmeät, kauniit ja hoidetut huulet saa tällä tuotteella nopeasti. Tuote on yksi parhaista löydöistäni tänä vuonna!

Paketti sisältää normaalikokoisen DECUBAL LIPS & DRY SPOTS BALM :in sekä Decubal tuotenäytteitä.

http://www.decubal.fi/mxcms.aspx

15 kommenttia:

 1. Kyllähän näitä voisi testata, varsinkin kun ihoni on aika kenkku ja kuivuu melkein ympäri vuoden. Kesällä sentään ei tarvitse rasvata ihan niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Minä en juuri koskaan käytä huulivoidetta...

  Mutta kerropa olisiko tuo Decubalin käsivoide hyvä näille ongelmakäsilleni? Tarvitsisin käsivoiteen, joka kosteuttaisi oikein runsaanlaisesti. Käsiekseeman jälkivaivaksi jäi todella rutikuivat kädet, jotka hilseilee ihan. Joudun käyttämään lisäksi edelleen päivittäin lääkevoidetta ja sen kanssa pitäisi käyttää HYVÄÄ käsivoidetta. Mutta mikähän olisi tarpeeksi hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Decubal Hand Cream on hyvä käsivoide.

   Decubal Original Clinic Cream voisi olla sinulle vielä parempi. Sen voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Kosteuttava vaikutus on pitkäaikainen, koska lanoliini muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation. Voide suojaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa tehokkaasti. Voide on lisäksi SV-korvattava pitkäaikaisen ihotaudin hoidossa.

   Poista
  2. No sitäpä sitten yritän. Apteekkiko se näitä Decubaleja myy Suomessa. Lista sen kun vaan pitenee apteekkiin ensi viikoksi ;D.

   Poista
  3. Decubal on apteekkituote. Luulen, että Decubal on myynnissä myös Norjassa.

   Poista
  4. Tosin, kun asun täällä NOrjassa, niin en saa sitä korvattavaksi, mutta justiinsa katsoin netistä, niin saahan noita Decubaleja täältäkin. Jess.

   Poista
  5. Olisi kiva myöhemmin kuulla, saitko apua voiteesta. Joten palamme asiaa vielä toivottavasti hyvien uutisten kanssa.

   Poista
  6. Aivan varmasti! Ostan sen rasvan Suomesta, kun en ehdi tänään enää apteekkiin ja lähtö on huomenna :).

   Poista
  7. Kiva. Hyvää lomamatkaa tänne Suomeen :)

   Poista
 3. Minua kiinnostais testata ainakin käsivoide :)

  VastaaPoista
 4. Näyttäisi sopivan myös herkälle ihollekkin, olisi kiva testata pitääkö väite paikkaansa.

  VastaaPoista
 5. Täällä varsinainen huulirasva-addikti haluaisi mielellään päästä testaamaan tuotteita :)
  -Shiva-
  suddenconnection(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Yksi testaaja ehdokas lisää....

  VastaaPoista
 7. Mulla oli joskus kauan sitten tätä samaa sarjaa niin joku vartalovoide ja testasin sen toimivaksi. Nyt olisi todella mukava saada kokeilla, toimiiko tuo rasva minun huuliini, itselläni kun on niin rohtuneet huulet vuoden ympäri. :/

  VastaaPoista