Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Dr Hauschka Eyeliner


Dr. Hauschka

Dr. Hauschka on korkealuokkainen ja yksi maailman myydyimmistä luontaiskosmetiikkasarjoista. Tuotesarja on nimetty kemisti Rudolf Hauschkan mukaan, joka lanseerasi kosmetiikkasarjan yhteistyössä lääkärien ja kemistien kanssa kosmetologi Elisabeth Sigmundin reseptien perusteella. Tuotteet tulivat markkinoille Saksassa vuonna 1967 ja siitä lähtien Dr. Hauschkan perustuotteet ovat säilyneet muuttumattomina.

Dr. Hauschka-tuotesarjalle on myönnetty BDIH-sertifikaatti. Dr. Hauschka-tuotteet valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Oma testini
Olen käyttänyt vuosien varrella monenlaisia nestemäisiä rajausvärejä. Nyt halusin testata luonnonkosmetiikkaa, joten valitsin testiini ruskean Dr. Hauschka Eyelinerin. Tuote sopii myös herkille silmille. Se sisältää hoitavia ja rauhoittavia kasviuutteita.

Rajausvärin sivellin on ohuin koskaan näkemäni. Väriä tarttuu siveltimeen juuri sopiva määrä. Väri on koostumukseltaan tasaista. Tämä sopii ohueen rajaukseen. Ohuen siveltimen käyttö vaatii tarkkaa kättä. Rajaus kesti silmissäni loistavasti koko päivän. Puhdistaminen oli helppoa, koska tuote on vesiliukoinen. Loistava tuote, jota voin suositella.

https://www.hyvinvoinnin.fi/dr-hauschka-eyeliner-ruskea

2 kommenttia:

 1. Olisi kiva nähdä, millaista jälkeä tuo tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuvannut nyt tilapäisesti kännykälläni. Sillä ei onnistu lähikuva rajauksesta. Ainakaan minulta.

   Rajauksen jälki on todella ohut.

   Poista