Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

MADARA - Deep Moisture Cream

MADARA - Deep Moisture Cream



Testasin pari viikkoa sitten Madaran Puhdistusvaahdon. Nyt jatkan vielä Madaran parissa. Vuorossa on Syväkosteuttava Voide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Olen saanut voiteen blogini kautta.

Lupaus
Kosteuttaa, kiinteyttää ja vitalisoi kuivaa ihoa suojaten sitä ympäristötekijöiltä ja kosteuden haihtumiselta. Luontaiset kasviperäiset vitamiinit, mineraalit, bioflavonoidit ja muut bioaktiiviset aineet ravitsevat ihoa. 

SISÄLTÄÄ: baltialaista merilevää, kauraa, piharatamoa, ruusunmarjaa, tyrniä, ruusuvettä, avokadoa, kaakaota ja jojobaa.


MADARA Puhdistusvaahto ja Syväkosteuttava voide


Oma testini
Syväkosteuttava voide on pakattu hygieeniseen ja kätevään pumppupulloon, jota on mukava käyttää. Voiteen tuoksu on hyvin luonnollinen, siitä tulee mieleeni kesä ja ruohontuoksu. Voide on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sopii erittäin hyvin meikin alle. Ihon pinta jää yllättävän mattamaiseksi. Ihoni saa kaipaamaansa kosteutta heti. 

Huomionarvoista on myös se, että monta tehokasta raaka-ainetta on yhdistetty samaan tuotteeseen. Esim. merilevää, tyrniä, avokadoa ja jojobaa.

Suosittelen tätä voidetta kuivalle iholle päivävoiteeksi. Voiteen hinta-laatusuhde on hyvä. 

Tätä tuotetta myy mm. hyvän olon ja kauneuden nettikauppa greensandbees.fi

Katso myös MADARAN sivut täältä.
 

2 kommenttia:

  1. Inciä kun kattelin näissä tuotteissa niin silmiini osui heti tuo jojobaöljy, josta kuulin akneiholle kehuja Nujerra akne-oppaasta. Vaikuttaa hyvältä ja odotan innolla, että pääsen korkkaamaan koko tuotesarjan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kuivalle iholleni tämä syväkosteuttava voide sopii loistavasti. Kärsin yleensä talvella pintakuivasta ihosta. Mutta tänä talvena ihoni on ollut yllättävän hyvä.

      Kokeile ihmeessä Madaraa.

      Poista