Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

ARTDECO Butterfly Dreams



ARTDECO kuvaa Butterfly Dreams -kevätkokoelmaansa näin:

"Kevät saapuu siivin! Sydämet sulattavan ARTDECO kevät/kesä 2013 Butterfly Dreams -meikkikokoelman värikkäät perhoset kuvastavat keväistä uudelleensyntymää, keveyttä ja herkkyyttä. Tämän kokoelman pääosassa ovat viattomat, pehmeän pastellit ja sateenkaaren väreissä hehkuvat sävyt." 


Kokoelma esittelee uuden voidemaisen High Performance Lifting Foundation -meikkivoiteen, joka on kestävä, kosteuttava ja ihon pintaa optisesti tasoittava. Voide sisältää mm. valoa heijastavia kultahiukkasia, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. 
Ovh 38€/30ml.


Kevään silmämeikki on väriltään hehkuvan pastelli (sininen, turkoosi, lila ja aprikoosi). Luomivärimosaiikit ovh 7,50€/kpl. 


Magic Eyeliner -silmänrajauskynän sävy ”Blue Marguerite” on upea metallinhohtoinen yönsininen (ovh 15€).

SENSITIVE FINE LINER -rajaustussi sopii tarkkaan työskentelyyn. Siinä on kapea huopakärki ja syvänmusta pigmentti (22.30 €)

Poskipuna “First Love”  OVH 13,50€.



Luomivärimosaiikit ja poskipunan voi kerätä perhoskuvioituun Quattro -mosaiikkirasiaan (OVH 13,00€).



Amazing Effect Mascara sisältää minikokoisen kumiharjan, jonka luvataan tavoittavan pienimmät ja hennoimmatkin ripset. Luonnolliset candelilla-, carnauba-, ja auringokukkavaha sekä jojobaöljy hoitavat ja pehmittävät ripsiä. Ripsiväri on hajusteeton ja parabeeniton (OVH 21,00€).



Hydra Lip Color huulikiillot ovat kevyesti sävytettyjä. 
"Soft Coral" ja "Soft Pink" ovat tämän kevään uudet värisävyt (OVH 13,50€). 
Perfect Color huulipuna on pehmeä, voidemainen ja runsaspigmenttinen. Puna sisältää mm. E-vitamiinia ja luonnollisia vahoja ja öljyjä. Uusina sävyinä ovat nude "Kiss" ja lämmin oranssi "Orange Tulip" (OVH 13,50€).
Huultenrajauskynien uudet sävyt ovat Sweet Red ja Orange Tulip.




Ceramic -kynsilakat. Siniturkoosi "Spring is in the Air" ja kullanhohtoinen sinivioletti "Iridescent Butterfly Wings” ja  kirkas pinkki "Spring Fever Pink”.



 "Shimmering Orange Crush” hehkuu oranssina, 
ruusuinen "Iridescent Rose” ja  
hiekanruskea "Shade of Innocence”
OVH 11,00€


Pidän kokoelmaa varsin onnistuneena. Värisävyt sopivat hyvin kevääseen ja kesään. Minua houkutteli erityisesti kokoelman kynsilakat ja huulikiillot, joista minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Valitsin kokoelmasta hehkuvan oranssin kynsilakan (Shimmering Orange Crush 264) ja korallin huulikiillon (Soft Coral).


Huulikiilto oli erittäin hyvä valinta, sillä se tuntuu pehmeältä ja hoitavalta. Hylsy on helppokäyttöinen. Kiilto antaa huuliini kevyen värisävyn. Hinta-laatusuhde on hyvä. Tämä sopii loistavasti arkimeikkiini :)


Artdeco Shimmering Orange Crush 264

Artdeco Ceramic -kynsilakka on runsaspigmenttistä ja hyvin peittävää. Lakka ei sisällä formaldehydiä. Lakka sisältää keraamisia partikkeleita, jotka antavat lakkaukselle kiiltoa ja joustoa.

Sain tasaisen lopputuloksen kahdella ohuella lakkakerroksella. Sivellin sopii hyvin tarkkaan työskentelyyn.  Lakka on mielestäni hitaasti kuivuvaa (pidän nopeasti kuivuvista lakoista), joten se vaatii Artdeco Ultra quick dry nail lacquer - pikakuivattajan (ovh 13,50¬), joka kuivattaa lakkauksen 60 sekunnissa. 
Lakkaus oli kestävä, se säilyi lohkeamattomana useita päiviä. 
Lakka maksaa 11,00€. Pidän hinta-laatusuhdetta hyvänä.

Artdeco jälleenmyyjät löydät täältä.
Artdeco Facebook-sivuille pääset tästä.



Tänä iltana pyörähtää käyntiin 
ARTDECO Butterfly Dreams - arvonta. 
Joten pysykää kuulolla :)

* Huulikiilto ja huulipuna on saatu blogin kautta.
 

11 kommenttia:

  1. Ooohhh nuo Spring is in the Air ja Iridescent Butterfly Wings -lakat! Liian ihania <3

    VastaaPoista
  2. Olen ihaillutkin jo kyseistä kokoelmaa, aivan ihania kevätvärejä! :) Tuon mosaiikkirasian taidan hankkia itselleni, se on niin kaunis. Vaikka nyt noi periaatteessa en tarvitsisikaan.. ;) Olen aivan ihastunut Artdecon luomiväreihin, todella pigmenttisiä ja laadukkaita. Olin käyttänyt niitä varmaan useamman viikon putkeen ja yhtenä aamuna tartuinkin Chanelin palettiin; en oikeasti muistanut että kaikki luomivärit eivät todellakaan ole Artdecon veroisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juille,

      Ihana kuulla, että myös sinä pidät Artdecon luomiväreistä. Kannattaa muuten osallistua arvontaani, joka alkaa aivan kohta ;)

      Poista
  3. Pakko korjata, rasiat eivät ole magneettisia vaan magneetit ovat tuotteissa, rasiassa on ainoastaan metallinen pohja. Sori pilkunviilaus! ;-)

    Noi luomivärit himottaisi ihan kamalasti! Tässä iässä ei tosin pitäisi himoita enää mitään shimmeristä ja hohtavaa...pöh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mohn,

      Kiitos korjauksesta, se oli tarpeen :). Olen huomannut ettei helmiäisluomivärit sovi minulle enää kovin hyvin. Apua, ei kai ikä ala painaa. Sävyt ovat ihania :)

      Poista
    2. No siis ei kai niissä muuten mitään ongelmaa ole, mutta minulla tuo luomivaon ja kulmaluun välinen osuus alkaa jo pikkuhiljaa roikkumaan ikävästi luomen päällä ja kaikki hohtavat ja helmiäiset sävyt luomella yleensä jossain vaiheessa siirtyvät ihan itsekseen luomivakoon, suunta kohden kulmaluuta. :-(

      Tietysti jos ei anna asian häiritä, niin eihän siinä mitään, helmiäistä kehiin vaan! Joskus on vaan pakko, kun on niin nättejä värejä. ;-) Pitää sitten vaan kytätä sitä silmämeikkiä vähän tarkemmin ja yrittää välillä korjailla. ;-)

      Poista
  4. Kokoelma näyttää tosi nätiltä, vaikka olenkin vähän skeptinen pastellien kanssa. Pigmentit näin tyttömäisten ja hempeiden sävyjen kanssa on aika olennaiset, sillä vaaleiden sävyjen viehätys häviää jos ne näyttää luomilla samalta.

    Luomiväreistä sininen (!), turkoosi ja aprikoosi kiinnostavat samoin, kuin kokoelman poskipuna sekä kynsilakoista Iridescent Rose. Myös kokoelman perhosrasia on oikein nätti ja teemaan sopiva. Olen nähnyt Artdecon ständejä muutamalla kosmetogilla, mutta en koskaan ole kokeillut tai ostanut sen tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiko,

      Rasia on houkutteleva ja teemaan hyvin sopiva. On mukava saada kevääksi uusia värejä. Ehkä näillä saisi loihdittua raikkaan kevätmeikin, joka piristäisi kasvojen ilmettä pitkän talven jälkeen :)

      Poista
  5. Luomiväripaletti on aivan ihana! Ihan superkaunis esine, eihän sinne tarvitse edes niitä luomivärejä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna,

      Niin. Kaunis rasia on hyvin tärkeä. Kuka nyt ostaisi kosmetiikkaa rumassa rasiassa ;)

      Poista