Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

ARTDECO Dita Von Teese Golden Vintage Blusher

ARTDECO Dita Von Teese Golden Vintage Blusher

Historian näyttävimmät meikkimokat on hyvin usein tehty poskipunaa käyttäen. Leveä ja voimakas raita ei jätä vastaantulijaa kylmäksi. Se pilaa tehokkaasti koko meikin. Aika moni jättääkin poskipunan käyttämättä. Paras jälki syntyy suurella siveltimellä ja laadukkaalla poskipunalla.

Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Dita Von Teese Golden -  kokoelman upea poskipuna sai minut huokailemaan ihastuksesta.  Aika upea, vai mitä? 




Tällä et saa aikaan räikeää raitaa, vaikka haluaisitkin. Lopputulos on kauniin matta. Poskipunassa yhdistyy kolme eri sävyä, jotka sopivat monelle.  Tämä antaa mahdollisuuden luovuuteen. On mahdollista valita tilanteeseen sopivan joko tummemman tai vaaleamman sävyn. Vasemman yläkulman sipaisu sopii hyvin iltameikkiin. Minä pyöräytän suurta sivellintä koko napin alueella. Se antaa sopivasti väriä päivämeikkiini. Harmi, että pinnan kaunis sulkakuvio katoaa kerta kerralta pois. Upea kullanvärinen pakkaus sisältää peilin, mutta ei sivellintä.
Tuote ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä hajusteita.

Hinta?
Poskipuna maksaa noin 30e. Tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä.  

Suosittelen poskipunan levittämistä suurella siveltimellä. Talven valkaisemat kasvot kaipaavat luonnollista punaa ja hehkua. Minulla on parantamisen varaa poskipunan käytössä. Käytän punaa iltamenoissa, mutta päivällä se usein unohtuu. Nuoruuden poskipunakokeilut kummittelevat mielessäni :)


Huom: Kokoelmaa on saatavana vain rajoitetun ajan. Jälleenmyyjät löydät tästä. Lue myös ARTDECO Dita Von Teese Candlelight Powder kirjoitukseni tästä.


 ARTDECO Dita Von Teese Golden Vintage Blusher yhteenveto:
+ kolme sävyä
+ laatu
+ näyttävä pakkaus
+ sisältää peilin
+ napissa upea sulkakuviointi
+ hinta-laatusuhde
- pakkaus ei sisällä sivellintä





Katso mainoksen meikki ja erityisesti poskipuna. Poskilla on vain aavistus punaa, tähän on hyvä pyrkiä ;)

Käytättekö arkimeikissänne poskipunaa?

ARTDECO Facebook-sivuille pääset tästä.
Aila Airo Kauneuspalvelujen sivuille pääset tästä ja Facebook-sivuille tästä.

7 kommenttia:

  1. Voi mikä herkku! Löysin vasta blogisi ja jäin heti koukkuun. :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen aikamoinen poskipunan suurkuluttaja :) Tuota samaista, upean kaunista punaa olen katsellut jo pidemmän aikaa. Omistan samanlaisessa paletissa olevan korostusvärin, ja sitä en meinaa raaskia edes käyttää kun kuviointi on niin hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punan ulkoasu on houkutteleva ja laatukin on kohdallaan. Tämä söpöläinen pitää jättää esille, se ei ole tarkoitettu laatikon pohjalle makaamaan :)
      Hienoa, että käytät paljon punia. Olisi mukavaa kuulla suosikkisi?

      Poista
    2. Olen ihan hurahtanut tällä hetkellä MsChiin puniin, niistä tulee käytettyä kirkkaanpinkkejä Baccaraa ja LOL:ia sekä vähän hennompaa Hattaraa. Ovat kyllä niin pigmenttisiä että saa olla ihan varovainen ettei tule yliannosteltua! :)

      Poista
  3. No hei takaisin, liityin saman tien lukijaksi! Kivaa, että meitä "aikuisia naisia" on blogistaniassa sentään muutama! ;-)

    Minä laitan meikatessani poskipunaa aina. Siis ihan aina. En meikkaa joka päivä, mutta koskaan en meikkaa ilman poskipunaa. Tällä hetkellä suosikkini ovat Lily Lolon Oh La La ja Surfer Girl. Pitkään käytin yhtä Lumenen poskipunaa, josta itseasiassa silloin joskus jouduin ostamaan uudenkin, mikä on minulle hyvin harvinaista. Minulla on myös kaksi Artdecon normaalia magneettiposkipunaa, joita tulee käytettyä silloin tällöin (lähinnä jos muistan, yleensä nuo Lily Lolot vaan ovat niin näppärästi aina käsillä, että niihin tulee tartuttua). Joskus teininä ja nuorena aikuisena käytin erittäin kirkkaan pinkkiä Lancômen poskipunaa (hui!).

    Minulle poskipuna on yksi meikin tärkeimpiä elementtejä, ilman sitä tunnen olevani todella väritön ja valju. Siitä olen kuitenkin tarkka, että mitään pelleposkia ei tule tehtyä. ;-)

    Artdecon Dita von Teese-sarja on aivan yli-ihana! Rasioineen päivineen. Minä taas pidän siitä, että ei ole sivellintä, koska en oikeastaan koskaan käytä poskipunien omia siveltimiä ja ne vain turhaan lisäävät joko rasian kokoa tai vievät tilaa punalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa Mohn!

      Lupaan parantaa tapani. Tämä Artdecon Dita von Teese -poskipuna tekee meikkaamisesta yhtä juhlaa. Tämä ei unohdu laatikon pohjalle. Olen käyttänyt aiemmin Lumenen ja Lancomen poskipunia, mutta halusin löytää jotain uutta. Oikeastaan minäkään en kaipaa sivellintä, koska vain suurella siveltimellä tulee hyvää jälkeä. Sivellin vie tilaa ja tuo hintaa lisää.

      Poista