Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Erittäin houkutteleva ;)Käytättekö vartalopuuteria?


Crabtree & Evelyn Nantucket Briar Talc-Free Body Powder näyttää aivan liian houkuttelevalta, sillä se on pakattu nostalgiseen alumiinipulloon. Häpeän myöntää, mutta ostin puuterin vain sen kauniin ulkoasun tähden. Se sopii hyvin kylpyhuoneen sisustukseen ;)

Puuteri sisältää luonnon maissia, riisiä ja tammea. Iholle jää kevyt kukkaistuoksu, josta erotan ainakin ruusun ja vaniljan. Puuterin kerrotaan olevan myös talkiton, joten se ei kuivata ihoa.Käyttö?
Vartalopuuteri sopii erityisesti kehon hikoileviin osiin. Se sopii siis kainaloihin korvaamaan deodorantin. Puuteri sopii myös estämään hiertymiä esim. varpaiden väleissä tai rintojen alla.

Laitan puuterin iholleni suurella vanulapulla. Ostoslistallani on kuitenkin kunnon puuterivippa.Minulla on yleensä vain tavallisia deo-päiviä, mutta välillä on mukavaa tupsuttaa iholle hyvältä tuoksuvaa vartalopuuteria. Vartalopuuteri sopii hyvin levolliseen vapaapäivään. Hikiseen työpäivään valitsen mielummin deodorantin. Hyvin hikiseen päivään laitan kainaloihin deon ja muualle vartalopuuteria oloa raikastamaan. Luulen, että tämä toimii hyvin myös kesähelteellä.

Mistä?
Ostin vartalopuuterin täältä. En tiedä saako näitä Suomesta, mutta suomalaiset Crabtree & Evelyn jälleenmyyjät löydät tästä.

12 kommenttia:

 1. Tuota voisikin kokeilla ihan pelkän pullon tähden :))
  Aurinkoa sinnekkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Bikke,

   Kaunis ulkoasu on hyvin tärkeä ;). Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Minä heti klikkasin sivun auki ja purkin ostoskoriin :D
  Mietin vielä, että pitäiskö Lillaan ostaa omansa...


  No niin, kerkisin jo tehdä tilauksen :)
  Kiitti vinkistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pepi,

   Ihanaa kuulla, että joku muukin on yhtä altis houkutuksille kuin minä. Tämä sopii ehdottomasti Lillaan. Eikä muuten löydy kaikilta. Pullollinen kesää :D

   Poista
  2. Yllytyshullu ja houkutuksille altis :)
   Ja sen verran altis, että jatkoin eilen (viimeinen mahdollisuus) boxin tilaustakin seuraavat kolme kuukautta!
   Jäin vähän funtsimaan, mutta ajattelelin että tulkoon nyt sekin!

   Poista
  3. Samoilla linjoilla ollaan :)

   Minulle tulee vielä kaksi Livboxia (toukokuu ja kesäkuu). Sen jälkeen mietin huolella miten toimin jatkossa. Ehkä järki palaa siihen mennessä ;)

   Poista
 3. Ihanan naisellista tupsutella puuteria! Unohdin kaupan nimen kun piti tilata niitä herkku käsivoiteita, joista kirjoitit! Hyvä nyt voin tutkia puuteritkin. Kesällä ihania!! Ei hierrä vaatteet. Hanki vaan pian se suuri vippa, niin pääset kunnolla pöllyttelemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei TF,

   Tämä tuli samassa paketissa C&E käsivoiteiden kanssa. On suorastaan noloa tunnustaa, että käytän tämän kanssa arkista pumpulilappua. Vartalopuuteri vaatii kaverikseen muhkean puuterivipan :D

   Poista
 4. En olekaan kokeillut tämän sarjan vartalopuuteria. :)

  Käytän kesäisin rintojen alle ihan normaalia vauvatalkkia, se helpottaa oloa kovasti. Mutta onhan tämä nyt ylellisempää, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Sana "ylellinen" kuvaa tätä tosi hyvin :)

   Poista
 5. Siis tämä ei ole totta!!! Justiinsa aamulla mietin, että pitäisi ostaa talkkia. Mutta enhän minä talkkia tarvitse, vaan tämän!!! Kiitos taas kerran mahtavasta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula,

   Meillä on selvä yhteys :).Jos kukkaistuoksu ei haittaa, niin tämä on etsimäsi. Kaunis pullo, joka olikin yllättävän käytettävä :D

   Poista