Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mexx Summer Edition 2013


Huhtikuun alussa hyvinvarustettuihin päivittäistavarakauppoihin saapuivat uudet Mexx Summer Edition kesätuoksut miehille ja naisille. Sain tuoksuteltavakseni naistentuoksun. Tuoksu on kevyt, raikas ja aavistuksen kirpeä. Mieleeni piirtyy kuva keväisestä metsästä. Söpö 20ml pullo on juuri sopivan kokoinen kausituoksulle.Ensituoksun muodostavat 
kumvatti, mango ja otmanthus-kukka.

Tuoksun sydämessä on 
 mustaa orvokkia, kieloa, angelica-kukkaa ja korianteria. 

Metsäinen pohjatuoksu on sekoitus 
patsulia, sammalta, myskin sävyjä ja orris-juurta.

Eau de Toilette, 20 ml/19,90€


Onko Mexx -tuoksut teille tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Eivät ole tuttuja. Mutta voi kuinka ihana oli lukea blogistasi tuoksuista, en varmaan ikinä kyllästä tähän aiheeseen. Tuoksut ovat kosmetiikassa kuitenkin se alkuperäinen rakkauteni. :)

  Yleensähän nämä kausi/kesätuoksut eivät ole kestävyydeltään kovin hyviä, toki poikkeuksiakin löytyy. Esim. Tämän vuoden Escadan Cherry in the air, tuoksuu itsellä helposti sen 6h.

  Millainen kesto tällä Mexxillä on?

  VastaaPoista
 2. On tosi mukavaa kirjoittaa vaihteeksi tuoksuista. Ne ovat kiehtovia, vietteleviä ja jopa tyrmääviä. Ne jakavat mielipiteitä ja nostattavat suuria tunteita :)

  Mexx Summer Editionin kesto oli mielestäni riittävä. Voin helposti lisätä tuoksua uudelleen iltapäivällä, jos koen sen tarpeelliseksi. Tuoksu on alunperinkin aika kevyt.

  VastaaPoista