Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ruusuntuoksua ja kyyneleitä


Kuvaus "ruusuntuoksuinen puhdistusmaito kuivalle ja aikuiselle iholle" kuulosti niin hyvältä, että nappasin Lavera Faces Wild Rose Puhdistusmaidon mukaani Ruohonjuuresta.Muutaman käyttökerran jälkeen ymmärsin, että minun kannattaa ihailla ruusuja vain maljakossa. Tuote sai silmäni kirvelemään. Luulen, että juuri tuo ihana villiruusu ei sopinut minulle, sillä Laveran Basis Sensitiv 2in1 puhdistusmaito sopii minulle loistavasti. 

Onneksi ystäväni Taru lupautui antamaan tuotteesta vielä toisen mielipiteen, joka ei ole allergiareaktion värittämä :)
 


Taru kuvasi tuotetta näin:

"Tuoksu on luonnollisen ruusuinen, saa olon todella naiselliseksi. Aluksi hiukan vierastin tuoksun voimakkuutta, koska käytän yleensä tuoksuttomia tuotteita. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin ihon puhdistukseen. Minun silmiäni tuoksu ei ole kirvellyt. Kovin tehokas puhdistaja tuote ei ole. Käytän BB-voidetta, irtopuuteria ja ripsiväriä arkisin. Joudun puhdistamaan ihon kahdesti saadakseni sen puhtaaksi. Lisäksi tuote kaipaa kaverikseen kasvoveden."

Kenelle?
Tuote sopii aidosta ruusuntuoksusta pitävälle, aikuiselle ja kuivalle iholle. Se sopii vain kevyen meikin puhdistamiseen ja vaatii kaverikseen kasvoveden. Tuote sisältää mm. jojobaa,  villiruusun öljyä, neidonhiuspuuta ja kangaskortetta. 

Hinta? Mistä?
Lyhyen nettisurffailun päätteeksi löysin tämän erittäin edullisesti -50% (=5e) Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jonne pääset tästä. Sieltä löytyy myös Lavera Basis Sensitiv 2in1 Puhdistusmaito, joka sopi minulle erittäin hyvin. Olin tyytyväinen sen puhdistustehoon, tuoksuun ja hintaan. Sensitiv poisti myös vesiliukoisen silmämeikkini hyvin.

Laveran nettisivuille pääset tästä.

* Olen ostanut Lavera puhdistusmaidot itse. 


4 kommenttia:

 1. En ole tätä kokeillut, mutta samaisen sarjan kuoriva puhdistaja on ikuisuussuosikkini.

  Ikävä kyllä, näyttää siltä, että Laveran tuotteiden uudistamisen myötä tämä tuote on jäänyt pois. En ainakaan löydä sitä enää kuin täältä: http://www.biologisch24.com/product_info.php/info/p658_Lavera-Peeling-Waschcreme-Wildrose-30ml.html

  Pitääkin tilata pari tuubia jemmaan. Snif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Olen löytänyt Laveralta monta erittäin hyvää luonnonkosmetiikan tuotetta kuten käsivoiteet ja vartalovoit. Tuotteiden hinta-laatusuhde on loistava. Yhtään huonoa tuotetta ei ole tullut vastaan. Ihana sarja :)

   Poista
 2. Monta hyvää tuotetta olen joutunut heittämään pois tuon tuoksun takia - ja raivostuttavaa on se, että koskaan ostaessaan ei oikein tiedä, sopiiko tuote vai ei. Sana tuoksutonkaan kun ei riitä takaamaan tuoksuttomuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Sinun kannattaa suosia tuotenäytteitä, niitä saa yleensä pyytämällä myyjältä.

   Hauskaa, että minä ihastuin tämän tuotteen ruusuntuoksuun (ostin sen juuri siksi) ja olin lopulta sille allerginen. Onneksi Laveralta löytyi myös Basis Sensitiv -linja. Tämäkin linja tuoksuu hyvälle, muttei aiheuta minulle reaktiota :)

   Poista