Sivut

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tiikeripullo


Oletteko jo huomanneet kaupoissa tämän anti-age uutuuden?

Kyseessä on Olay Total Effects - kosteusvoide + seerumi. Tuotteen ideana on yksinkertaistaa ja nopeuttaa päivittäisiä ihonhoitorutiineja. Pullon kyljessä komeilee näyttävästi muiden Olay Total Effects -linjan tuotteiden tavoin numero 7. Tuotteen luvataan hoitavan seitsemää ikääntymisen merkkiä.

Olay lanseerattiin Suomessa marraskuussa 2010. Sarjan keulahahmona toimii upea Anne Kukkohovi. Olay on maailman suurin anti-age ihonhoitosarja ja markkinajohtaja monessa maassa, kuten Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa. Sarja syntyi jo 1950-luvun alussa.


Tiikeri-pullo näyttää kivalta. Se antaa vaikutelman kahden tuotteen yhdistämisestä kerrosvanukkaan tavoin. Pumppupullo on helppokäyttöinen ja hygieeninen.Tuote lupaa silottaa näkyvästi ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa, supistaa laajetuneita ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä, pehmentää, kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Tuote sisältää myös suojakertoimen 20.

Sain tuotteen testattavakseni muutama viikko sitten. Oman arvioni lisäksi minulla oli mahdollista saada arvio myös ystävältäni Tarulta. Taru on iältään 40+ ja hänen ihonsa on rasvainen sekaiho. Taru löysi tuotteesta monta hyvää ominaisuutta.

Taru kuvaili tuotetta näin:

"Olen käyttänyt tuotetta kerran vuorokaudessa aamuisin.
Lähdin testaamaan vähän skeptisesti. Mielestäni minulla ei juuri ole vielä ryppyjä ja ajattelin, että tuskin huomaan ihossa mitään muutosta tavallisiin voiteisiin verrattuna. Mutta olenpas vain huomannut! Ihoni tuntuu kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Otsan juonteet ovat selvästi entistä sileämmät. Ja eilen aloin katsomaan itseäni peilistä, että mihinkäs maksaläiskä kasvoiltani on kadonnut. Kyllä se löytyi, mutta selvästi aiempaa himmeämpänä. En ole käyttänyt muita uusia rasvoja, joten uskoisin vaalenemisen olevan tämän tuotteen ansiota. Tuote levittyy hyvin, imeytyy nopeasti. Minulla ei ole ollut kärsivällisyyttä koskaan edes kokeilla kaikenmaailman seerumeita, mutta tässä se tulee kätevästi vähän kuin kaupan päälle eli tuote lunastaa lupauksensa kiireisen nykynaisen arjen helpottamisesta. Olen myös tyytyväinen siihen, että tuote sisältää suojakertoimen 20 (olisiko tässä muuten yksi syy maksaläiskän vaalenemiseen?) Pumppupullo on kätevä käyttää. Tämä on aivan loistava tuote! Myös hinta-laatusuhde on loistava! Ostan varmaan lisää, kun tuote loppuu."Oma arvioni:

Oma arvioni on tällä kertaa hyvin lyhyt, koska halusin rauhoittaa ihoni hetkeksi ennen seuraavaa testiä. Onneksi sain ystäväni lähtemään mukaan tähän. Arvioin lähinnä vain tuotteen koostumuksen ja hinta-laatusuhteen.

Alkuvaikutelma oli erittäin positiivinen. Tuote tuntuu laadukkaalta, joten hinta-laatusuhde vaikuttaa erittäin hyvältä (ovh 16,90/40ml). Tuote on koostumukseltaan täyteläinen ja tasainen. Voide imeytyy ihooni nopeasti. Tuoksu on hyvin mieto. Jälkitunne iholla on pehmeä ja kosteutettu. Ihoni ei jää kiiltämään.

 

Inci näyttää pitkältä. Se sisältää mm. niasiinin (B3-vitamiini), pantoteenihapon (B5-vitamiini) ja E-vitamiinin, jotka suojaavat ja aktivoivat ihoa.

Kenelle?
Tähän ihastuu 40+ käyttäjä, joka arvostaa tuotteen anti-age ominaisuuksia. Tuote helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä ihonhoitoa.  Tuote sopii hyvin kevääseen ja kesään, koska se sisältää suojakertoimen 20. Laadukas ja edullinen tuote, joka kannattaa napata ostoskoriin. Olay löytyy kätevästi aika monesta päivittäistavarakaupasta.

Lue lisää Olay tuoteista täältä.


3 kommenttia:

  1. Olen nähnyt muotilehtien sivuilla tästä mainoksia, mutta en ole sen enempää kiinnittänyt huomiota. Merkin legendaarinen fluidi oli nuorempana ehdoton suosikkini, se on loistava meikin alla. Näin vanhempana se on tuntunut liian ohuelta ja vähän kosteuttavalta, paitsi kesäisin niin sen käyttö on jäänyt. Tästähän on myös tullut spf-versio.

    Itseäni tässä tuotteessa lähinnä pelottaa juuri tuo rasvan hyvä ominaisuus nimittäin suojakerroin. Itselläni alkaa äkkiä puskemaan kipeitä ihonalaisia pahkuroita suojakerroin tuotteista ihoon, jos en sitten oikeasti makaa jossain etelän rannalla, kun niitä käytän. )Lumenen kaikki ihohoitotuotteet tekee myös tätä samaa. :o ) Jokapäiväisessä käytössä spf-rasvat Suomessa eivät tahdo sopia iholleni ollenkaan. :( Olen monesti miettinyt, että mistä sekin mahtaa johtua?

    VastaaPoista
  2. Minkä verran tällä on hintaa?

    -M-

    VastaaPoista