Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Livbox Huhtikuu


Otin tämän kuun mustan laatikon vastaan erittäin näyttävästi juoksemalla postiauton kiinni. Postimiehellä oli mukanaan Livbox Huhtikuu.

Lähetys pysyi minulle salaisuutena sen avaamiseen saakka. Yleensä olen onnistunut selvittämään sisällön jo etukäteen. Tämän kuun teemana oli silmät.


Avène Eau Thermale terveyslähdevesi jakaa varmasti mielipiteitä. Ajattelin käyttää lähdevettä kosteuttamaan pintakuivaa ihoani, joten tämä on erittäin tervetullut. Tämän kerrotaan sopivan myös ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Tämä on yksinkertainen tuote, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 50ml on hyvä tutustumiskoko. 
Ovh 6,80/50ml.

Lisätietoa saat Avènen sivuilta, jonne pääset tästä.Clinique All About Eyes Rich - silmänympärysvoide tulee myös käyttöön. 5ml riittää pitkään. Tämän vaihtoehtona oli Clinique ripsiväri. Onneksi sain silmänympärysvoiteen. 
Ovh 12,0/5ml


Paese Luomiväripaletin värisävyt sopivat monelle. Merkki on minulle täysin tuntematon. Omistan aika reilusti luomivärejä, joten tämä pääsee eteenpäin 13-vuotiaalle kummitytölleni. Luulen, että vaaleat helmiäissävyt sopivat hänelle loistavasti :).
Paletin ovh 7,95


Simple Silmämeikinpuhdistustyynyt  sopivat hyvin vaikkapa matkalle mukaan. Olen testannut nämä jo aikaisemmin. Kirjoitukseni löytyy täältä.
Ovh 5,50/30kpl

Livboxin arvo on reilu 30 euroa. Se sisälsi kolme tuotetta, jotka tulevat omaan käyttööni sekä yhden pikkuyllätyksen kummitytölleni. Paras tuote oli ehdottomasti Clinique silmänympärysvoide. Tämä oli neljäs Livboxini. Suosikkini on ollut maaliskuu.

Livboxin hinta nousee toukokuussa parilla eurolla (uusi hinta on 15,90€/kk). Ne voivat olla konseptin säilymisen kannalta erittäin tärkeät eurot. Näin laatu säilyy tai jopa paranee. 

LivBoxin sivuille pääset tästä.

Mitä piditte?

6 kommenttia:

 1. Sama boxin sisältö minullakin, luomivärin sävyt näyttäisi olevan toiset.
  Olin tyytyväinen sisältöön, ja varsinkin silmänympärysvoiteeseen -minäkin :)

  Vahvasti harkinnassa jatkanko vielä...tämä oli nimittäin oman tilauksen viimeinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmänympärysvoide oli paras, mutta kaikki tuotteet tulevat käyttöön. Olen tyytyväinen.

   Livbox piristää ja yllättää kerran kuussa. Jokainen lähetys on sisältänyt minulle uusia merkkejä, joihin on ollut ilo tutustua. Jos lähetysten laatu pysyy hyvänä, jatkan tilaustani pitkälle tulevaisuuteen :)

   Poista
 2. Itselle ei tule Livboxia, mutta tuo Avenen suihke on ollut pitkään suosikkejani. :) Cliniquen silmänympärysvoidekin on tullut testattua, se on ihan ok, mutta ei herätä ns. suuria tunteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidät Avenen suihkeesta. Se on minulle uusi tuote, mutta se kuulostaa hyvältä. Livbox sopii yllätyksistä pitäville. On mukavaa, kun vaihteeksi joku muu valitsee tuotteita minulle. Lähetys ei voi koskaan miellyttää kaikkia.

   Poista
 3. Sain samat tuotteet kuin sinäkin. Otin silmämeikinpoistolaput mukaan matkalle Mallorcalle ja ne osoittautuivat aikas näppäriksi. Tosin miinuksena oli se että vedenkestävän ripsivärini poistaminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin olin kuvitellut. Poistaminen oikeastaan vaati vähän tekniikkaa, jonka opin vasta loppuviikosta. Silti ripsiini jäi värihitusia. Muuten huhtikuun livbox oli todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti matkasi oli ihana :)

   En ole kokeillut vedenkestävän ripsivärin poistamista noilla lapuilla, mutta olen lukenut muista blogeista vihaisia kommentteja asiasta. Itse sain kevyen vesiliukoisen meikin pois helposti. Värihituset eivät ole kivoja :(

   Poista