Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

Sitruunailoa




Lapsuuteni käsivoide tuoksui sitruunalle, se oli Lemon Juice & Glycerine. Tämä mainio käsivoide katosi kuitenkin elämästäni vuosiksi. Tiemme kohtasivat jälleen, kun sain blogiini käsivoiteen uudistuneen versionLJ&G on klassikko. Sen juuret ulottuvat vuoteen 1952.  Ei siis ole ihme, että muistan mummoni ja äitini käyttäneen voidetta lapsuudessani. Suomenlippu on mukava nähdä tuubin kyljessä, sillä se kertoo tuotteen kotimaisuudesta. 

LJ&G käsivoiteen voi ostaa joko pumppupullossa tai tuubissa. Pumppu sopii hyvin kotikäyttöön ja tuubi taas sujahtaa paremmin käsilaukkuun. Molemmat ovat erittäin käytettäviä.



Käsivoiteen kosteutusteho perustuu glyseriiniin, jota voide sisältää kunnioitettavat 34%. Sitruunauute kirkastaa ihoa, A-ja E-vitamiinit ravitsevat ja keratiini vahvistaa kynsiä.

Inci:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Parfum, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 19140, Methyl Chloro Isothiazolinone, Methyl Isothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate.

Voide imeytyy nopeasti, joten sen käyttömukavuus on erittäin hyvä. Se myös kosteuttaa ihoni yllättävän hyvin. Voide ei jätä käsiäni tahmeiksi. Sitruunan tuoksu sopii nenääni hyvin, se antaa raikkauden tunteen. Voide on koostumukseltaan suhteellisen kevyt. Esim. kuiville korppukäsille parempi valinta onkin esim. täyteläisempi Madaran käsivoide.

Hinta:
Käsivoidetuubi maksaa 3,20-/75g ja pumppupullo 4,50-/250ml. Hinta-laatusuhde on hyvä. Yllättävää, että käsivoide löytyy myös netistä täältä.



Lemon Juice & Glycerine Jalkavoide tuli markkinoille huhtikuussa. Otin jalkavoiteen osaksi iltarutiinejani muutama viikko sitten. Jalkavoiteen paras ominaisuus on sen nopea imeytyminen. Tämän kanssa ei tarvitse liukastella. Pehmeät ja sitruunalta tuoksuvat jalat saa hetkessä.

Kävin viime viikolla jalkahoidossa. Ajattelin jalkojeni olevan talven jäljiltä huonossa kunnossa, mutta aivan yllättäen kuulin jalkojeni voivan hyvin. Takana oli Lemon Juice & Glycerine testiviikot, eikä mitään muuta :).

Jalkavoide sisältää sheavoita 15%, jonka kosteutuskyky on loistava. Lisäksi kosteuttamassa ovat lanoliini ja glyseriini. Tuoksun tuo aito sitruuna.

Hinta?
100 g tuubi/4,50 €


Lemon Juice & Glycerine Vaahtosaippua Avokado-sitruuna ja Rosmariini-sitruuna


Sain testiini myös kaksi Lemon Juice & Glycerine Vaahtosaippuaa. Näiden testaaminen on ollut yhtä juhlaa, sillä lapseni ihastui vaahtopesuun. Rosmariini-sitruuna on meillä keittiössä, jonne se tuoksunsa puolesta sopii loistavasti. Avokado-sitruuna lähti tahmatassujen valtakuntaan eli lasten wc:n käsisaippuaksi. On ollut ilo huomata, että pumppupulloa käytetään ahkerasti.

Saippua pesee kädet hellävaroen, se ei kuivata ihoa. Tuote  sisältää nimensä mukaisesti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja ihoa kirkastavaa sitruuna-uutetta. Vaahto on myös kaksi kertaa riittoisampaa kuin nestesaippua, joten tuote on todella edullinen. Vaahto ei myöskään luista lapsen käsistä, vaan se pysyy ja pesee hyvin :)

Seuraava ajattelin hankkia Puuvilla-sitruuna vaahtosaippuan. Lapsiperheessä saippuaa kuluu paljon. Kotimainen tuote on ilo ostaa.

Hinta?
250ml/ 2,50 €

Kenelle?
Lemon Juice & Glycerine tuotteet sopivat ihan kaikille, mutta sarja sopii myös esim. tuliaiseksi kesämökille. Sarja on helppoa ja edullista ostettavaa, sitä myyvät hyvinvarustetut päivittäistavarakaupat.
 
Lemon Juice & Glycerine nettisivuille pääset tästä.

Onko Lemon Juice & Glyserin teille tuttu?

14 kommenttia:

  1. On tuttu, olen itsekin bloggaillut kyseisen sarjan käsivoiteista, mutta niistä vanhemmista purkeista. En tiennytkään että purkit ovat jo ehtineet uudistua! Toimivia ovat nuo käsivoiteet (muita sarjan tuotteita en olekaan vielä kokeillut) ja plussaa edullisesta markettihinnasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Soikku,

      Hinta-laatusuhde on kunnossa. Jalkavoide ja käsisaippuat olivat yllättävän hyviä. Täytyykin kurkata blogisi :)

      Poista
  2. Hei taas! Muistathan, että kärsin viime vuonna käsi-ihottumasta ja sain sinulta vinkiksi käyttää kuivuviin käsiin Decubalia. Se onkin toiminut huippuhyvin. Mutta tottuuko kädet rasvoihin, kun nyt kädet kuivuvat taas kovasti? Syynä alunperin kuivumiseen on se lääkevoide Elocon, jota joudun käyttämään ihottuman vuoksi aina silloin tällöin edelleen. Nyt ei päivittäinen Decubalilla rasvaaminen enää tunnu riittävän. Olisiko sinulla vinkkiä johonkin hyvään voiteeseen? Tässä ei taida nämä tavalliset käsivoiteet auttaa...

    Sinun ansiosta ostin viime kesänä Suomessa käydessä ne silikonisukat kuiviin kantapäihin. Toimivat loistavasti. Mutta ostin vain ne kantapääsukat. Isoon varpaaseen tulee myös kovettumaa. Näin eilen telkkarissa mainoksen Schollin jostain uudesta ihmeaineesta. Sitä siveltiin kovettumiin ja sen sai rapsuttaa melkeen heti pois. Onko tuttu sinulle?

    Tämä blogi on yksi parhaista. Saan täältä aina apua ongelmiini. Kiitos sinulle ja asiantuntemuksellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula,

      Kiitos kauniista sanoistasi. Ihanaa, jos minusta on ollut apua. Täytyy myöntään, että käyn vastavierailulla blogissasi. Se on täynnä lämpöä ja elämäniloa :)

      Muistan hyvin käsi-ihottumasi. Sait apua Decubalin voiteesta. Voidetta kannattaa nyt vaihtaa. Olen huomannut, ettei kannata käyttää samaa voidetta pitkään. Käytä välillä jotain muuta. Muistan, että tykkäät luonnonkosmetiikasta, joten kokeile Madaran käsivoidetta. Se on täyteläinen ja tehokas. Käytän sitä iltaisin tehohoitamaan kuivia käsiäni. http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2013/05/kympin-uutisten-aikaan.html

      Silikonisukkia on olemassa myös koko jalkaterän-mallia. Schollin ihmeainetta en ole vielä kokeillut, joten en osaa sanoa siitä mitään. Oikealla sivupalkissani on terveinjaloin.fi nettikauppa, sillä näytti olevan geelisukka, joka näyttää tutulta. Nämä ovat ilmeisesti apteekkitavaraa myös teillä Norjassa.

      Toivottavasti minusta oli apua :)


      Poista
    2. Nyt olen tutkinut Madaran sivut ja kuinkas ollakaan, niillä ei ole nettikauppaa Norjassa. Lähin oli Tanskassa. Mutta olen tulossa Suomeen elokuussa, niin katsoin, että Joensuussa sitä myisi Madaran sivujen mukaan apteekki ja Sokoskin. Mutta elokuuhun on aikaa... Olisikohan mitään muuta mitä kannattaisi kokeilla ennen sitä?

      Ja kyllä, sinun neuvoista on ollut todella apua minulle!

      Poista
    3. Voi harmi. Madara olisi ollut loistava. Toinen erittäin hyvä on ollut Lavera-käsivoide. Se ei ole ihan niin täyteläinen kuin Madara, mutta se on myös hyvä. Erittäin kuivat kädet kaipaavat täyteläisen voiteen. Jään miettimään asiaa.

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2013/03/taydellisen-kasivoiteen-metsastys.html

      Poista
    4. Minulla on kaikenlaisia rasvoja täällä kotona. Nyt kokeilin eilen yhtä Saksasta apteekista ostettua ja kuinkas ollakaan, tänään käsissä oli muutama entisen ihottuman tapainen vesirakkula. Taidan kumminkin vaan rasvailla Decubalilla, kunnes löydän jonkun muun :). Vaikkei se tarpeeksi kosteutakaan, niin ei se ainakaan aiheuta ihottumaa.

      Poista
    5. Pitää ottaa huomioon tilanteesi. Ihottuman tarkka syy ei taida olla selvillä, joten sinun kannattaa pysyä apteekkituotteiden parissa. Pelkkä kuivuus on helppo hoitaa, ihottuma ei. Voi, olisipa minusta ollut enemmän apua.

      Poista
  3. Minulle tulee tuon käsirasvan tuoksusta ihan 90-vuotias mummoni mieleen välittömästi, sitä ja Erisania on aina purkit hänellä yöpöydällä vierekkäin! Hirveä mummo-ikävä iski heti, kun näin tuon purkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Mummosi tietää mitä kannattaa ostaa :). Uudistunut sarja on ilo silmälle. Se on myös yllättävän käytettävä. Vaahtopesut ovat aivan ihania, todella halpaa huvia 2,50-/kpl :)

      Poista
  4. Oi, mä rakastan vaahtoavia saippuoita! Pakko ehkä ostaa tällainen, kun vanha saippua lopppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaahtosaippuaa on ilo käyttää. Ostan myös tuon Puuvilla-sitruunan. Se kuulostaa ihanalle :)

      Poista
  5. Hei ihanaa, käsivoiteesta tulee ihan lapsuus mieleen! Tätä on pakko hankkia kun edellinen käsirasva loppuu (tai siis kaikki ne kymmenen.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta on käytännöllistä omistaa monta käsivoidetta. Yksi käsilaukkuun, yksi yöpöydälle, yksi kylpyhuoneeseen.. ;)

      Poista