Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Suklainen tapaus


Rakastan suklaata. Minulle on helppoa myydä suklaata levynä,  vartalovoina ja hiusvärinä. Hartain toiveeni olisikin upota lämpimään suklaakylpyyn, mutta onneksi suklainen vartalokuorinta tuo hetken helpotuksen :)

Olen tunnelmoinut tämän purkin kanssa jo niin monta kertaa, että sen pohja paistaa. On siis aika kertoa mielipide purkin sisällöstä. 



Ziaja Cocoa Butter Vartalokuorinta näyttää ja tuoksuu makealta (toffeelta). Ulkonäön puolesta tämä voisi olla siirappia. Kuorinta on rakenteeltaan paljon juoksevampaa kuin esim. FLOW kosmetiikan ja Deep Steepin vartalokuorinnat.

Purkille kannattaa siis rynnistää lusikan kanssa. Sormia ei voi upottaa syvälle purkkiin, jos haluaa käyttää puhdasta kuorintaa vielä toisenkin kerran. Aine tuntuu iholla karkealta, joten se kannattaa hieroa iholle pyörivin liikkein. Eloton pintasolukko saa kyytiä ja verenkierto vilkastuu. Jälkivaikutelma on ihanan pehmeä. Kuorinnan jälkeen on paikallaan hieroa iholle myös kunnon vartalovoi (vaikkapa Ziaja Cocoa Butter kaakaovartalovoi)ja ihana olotila on valmis. Kuorinta olisi voinut olla suklaisempi (suklaahullulle), tästä jäi toffeinen jälkimaku (siis iholle) :)

Vinkki: 
Ziaja Cocoa Butter Vartalokuorinta sopii erittäin hyvin myös jaloille. 

Ziaja tuotteet ovat edullisia. Ne voi tunnistaa myös herkullisista tuoksuista. Cocoa Butter vartalokuorinnan hinta on luultavasti noin kympin luokkaa (200g), joten hinta-laatusuhde on hyvä. Ziaja jälleenmyyjät löytyy täältä. Lisää tuotesarjasta voit lukea täältä.

Jaa-a. Voisin viedä yhden purkillisen tuliaiseksi suklaata rakastavalle siskolleni. Niin, intohimoinen suhtautuminen suklaaseen kulkee meillä suvussa :)


* Tuote on saatu blogin kautta.


6 kommenttia:

  1. Voeeh kun kuulostaa hyvältä! Itse rakastan suuresti TheBodyShopin suklaasuihkugeeliä, juuri sen kulutin loppuun. Samaisen puljun suklaavartalokuorintaa ja -voidetta olen ihastellut myös... Pakko hankkia ne jossain vaiheessa :) Suklaa on parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa,

      Täytyykin katsastaa myös TheBodyShopin suklaatuotteet. Suklaata ei voi koskaan olla liikaa. Se on myös yllättävän hoitavaa. Ja hymy nousee kasvoille jo pelkän purkin näkemisestä :)

      Poista
  2. Vaikuttaa ihanalta. Oma suklaakuorinta suosikkini on tämä: http://www.iherb.com/Giovanni-Hot-Chocolate-Sugar-Scrub-9-oz-260-g/12213 En vaan saa tarpeekseni, iso plussa jännästä kuumottavasta tunteesta iholla. Nimensä mukaan Hot Chocolate!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Hot Chocolate kuulostaa hyvältä, vesi herahtaa kielelle. Täytyy kurkata :)

      Poista
  3. Kiitos taas vinkistä. Mua kiinnoastaa suklaa, kookos ja vanilja aina näissä kosmetiikassa tuoksuina. Tätäkin voisi harkita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maiju,

      Suklaa, kookos ja vanilja sopii kosmetiikkaan ja keittiöön loistavasti :)

      Poista