Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Minttumaa osa 2



Jihuu.. minusta kehkeytyi palasaippuatyttö Minttumaan loistavilla tuotteilla. Ratkaisevana tekijänä oli luffa-kiekko, joka voittaa mennen tullen kaikki saippuakipot ja -kupit. Luffa on myös kaunis ja sisustuksellinen. Suosittelen tutustumaan :)





Minttumaa kokeiluni jatkui surullisissa merkeissä rakkaan kissaystäväni kuoleman jälkeen (lämmin kiitos teille kauniista sanoistanne). Yritin hakea lohtua lämpimästä Villiminttu-jalkakylvystä. Kylpy ei vienyt suruani pois, mutta se helpotti oloani edes hetkeksi. Vadista leijui nenään  raikas piparmintun tuoksu, joka virkisti nuutunutta oloani. Incilistalla on lisäksi merisuola ja saippuoidut rasvat (kookas, rypsi ja risiini). 

Ohjeessa kehotetaan huuhtelemaan jalat kylvyn jälkeen. Lopputulos oli todellakin kivan puhdas ja pehmeä. Seuraavalla kerralla ajattelin vielä käsitellä kantapäät raspilla. Juuri nyt minulla ei ollut voimia siihen.




Minttu-mehiläisvahahuulivoide kulkee nyt mukani käsilaukussa. Voide sisältää ainoastaan kaakaovoita, mehiläisvahaa, jojoba- ja piparminttuöljyä. Tämä on toimiva ja näpsäkkä koko perheelle sopiva tapaus. Tykkään :)

Minttumaa on tutustumisen arvoinen nettikauppa. Hauskaa, että mukaan on mahtunut (muun kivan lisäksi) myös käsintehtyä kosmetiikkaa. Hei.. sieltähän voisi tilata kivoja tuliaisia ja pikkulahjoja ystäville. Minttumaa löytyy myös Astu Butiikista, josta löytyy monta muutakin viehättävää pikkukauppaa.

Minttumaa tarjoaa ilmaiset postikulut koodilla "kosmetiikkatesti". Voimassa 7.11.13 saakka.


Jalkakylvyn kanssa nautin..
ison mukillisen teetä,
ja suklaata :)

4 kommenttia:

  1. Merkin pakkaukset ovat kyllä ilo omalle silmälleni, tykkään kaikesta yksinkertaisesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. ihastuttavan yksinkertaisia. Tykkään :)

      Poista
  2. Musta vähän tuntuu siltä että mun on pakko tehdä tilaus tuonne, myös tuo huulivoide kiinnostaa... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoiteen hintakaan ei ole paha, se on vain 3,50-. Tykkäsin :)

      Poista