torstai 30. lokakuuta 2014

CLEAN Fresh Laundry
Seikkailuni CLEAN -tuoksujen ihastuttavassa maailmassa jatkuu.
 Seuraavana on vuorossa puhdasta pyykkiä eli Fresh Laundry.

Fresh Laundry palauttaa mieleeni lapsuusmuiston vuosikymmenten takaa. Äidilläni oli tapana kuivattaa kaikki lakanapyykki ulkona myös talvella. Lakanat jäätyivät kovassa pakkasessa peltimäisen koviksi. Pakkanen jätti lakanoihin aivan ihanan raikkaan tuoksun, johon oli hyvä lauantaisaunan jälkeen nukahtaa. Muisto on kaunis ja herkkä, se palaa mieleeni joskus kylminä pakkaspäivinä. Ehkä minunkin pitäisi vaan kiltisti toistaa äidiltä oppimaani ja ripustaa lakanapyykki ulos pakkaseen. Olisi ihanaa vangita niihin kirpeä pakkasen tuoksu. 
Fresh Laundry on kuulemani mukaan monen suosikkituoksu. Tämä hienostuneen raikas tuoksu on lanseerattu jo kymmenen vuotta sitten. FL on mielestäni täydellinen arkituoksu. Työmatkani bussissa sujuisi varmasti mukavammin, jos useampi kanssamatkustaja ymmärtaisi käyttää arkena vain kevyesti ilman täyttävää tuoksua. FL ei kestä ihollani muutamaa tuntia kauempaa, mutta ainahan voi turvautua päivän aikana vielä toiseenkin kierrokseen. Tämä on mielestäni Cleanin tuoksuista kevyin.
 Voisin vannoa, että hurmaavassa ensituoksussa on mukana kieloa, mutta nenäni sähköttää tällä kertaa väärin. Tuoksun raikkaan alun muodostavat Brasilian appelsiini, Meksikon lime ja tuore leikattu ruoho. Sydäntuoksusta esiin nousee jasmiini ja ruusuöljy, joista ensimmäinen on suhteellisen helppoa tunnistaa. Pohjatuoksu on mielestäni lämpimän puumainen, sen takaa löytyy heliotrooppi ja puinen myski.

Aika moni teistä tunteekin jo Fresh Laundryn..
mitä pidätte?
Tuoksu on saatu kuvattavaksi blogia varten.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. <3 Pidän kovasti, tämä on yksi ikilemppareista vaikka Skin mennytkin tämänkin ohi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvissa näkyy se, mitä on tullut viime päivinä tehtyä.. eli pihatyöt :). Pari pussillista kukkasipuleita odottaa vielä istutusta.

   Omat Clean lempparini ovat Skin, Shower Fresh ja Fresh Laundry :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti! Tämä oli suosikkini ennen kuin rakastuin Cool Cottoniin. Pyykit kuivaan myös ulkona sään niin salliessa, koska mikään pullosta suihkautettava ei voita tuulessa kuivuneiden lakanoiden tuoksua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitis ulkoilma tekee pyykeille hyvää. Sitä tuoksua ei voi ostaa kaupasta :)

   Poista
 3. Jee, vihdoin päästiin tähän mun lemppariin. Kaikista Cleanin tuoksuista juuri tämä on suosikkini, olen käyttänyt tätä peräti kaksi pulloa ja se on aika paljon, jos miettii "pientä" tuoksukokoelmaani, josta riittäisi varmasti oma tuoksunsa kuukauden jokaiselle päivälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoelmasi on mittava. Siitä löytyy varmasti tuoksuja joka lähtöön. Kaksi pullollista samaa tuoksua kertoo paljon. Ihanahan tämä Fresh Laundry kyllä on :)

   Poista
 4. Tämä on mun suosikkini! Niin täydellinen <3 Mulla ei tosin tätä vielä ole itselläni, mutta varmasti tulen sen hankkimaan joskus :)

  VastaaPoista