keskiviikko 1. lokakuuta 2014

BOSS Ma VieBOSS Ma Vie Pour Femme uutuustuoksu lanseerattiin elokuussa. Tuoksu seuraa Boss Nuit Pour Femme ja Boss Jour Pour Femme tuoksuja. Minulla on trion kaksi tuoreinta jäsentä, siis valkoinen ja pinkki tuoksupullo - musta puuttuu. Muistan vielä, kuinka ihastuin Jour -tuoksuun hyvin nopeasti jo ensinuuhkaisulla, mutta tämän syksyn uutuus ei ollutkaan nenälleni yhtä helppo tapaus. Mitä ihmettä? 
BOSS Ma Vie on tehty itsenäiselle naiselle, joka osaa irrottautua arjen harmaudesta nauttimaan elämän pienistä kallisarvoisista hetkistä - juuri niistä, jotka usein jäävät kiireessä  huomaamatta. Ajatus on kieltämättä kiehtova - aina ei malta pysähtyä. Tuoksun keulakuvana on itsevarma Gwyneth Paltrow. Kaunis näyttelijätär on puettu mainoskuvissa BOSS naistenvaatemalliston smokkiin.

Ma Vie ei avautunut minulle helposti. Olin vielä kolmannenkin tuoksuttelukierroksen/päivän jälkeen lähes sanaton. Tuoksussa oli jotain hyvin tuttua, mutta en saanut siitä otetta. Tartuin uutterasti Ma vie -pulloon pari kertaa viikossa usean viikon ajan, kunnes olin valmis kirjoittamaan siitä mielipiteeni. Tämä tekstinpätkä ei siis tullut yhtä helposti kuin esim. ESCADA Joyful
Tuoksu on mielestäni viehättävä moderni kukkaistuoksu, joka kestää iholla kiitettävän pitkään. Tuoksu on luonteeltaan naisellisen pehmeä ja tyylikäs. Se ei kiusoittele tai käyttäydy hyökkäävästi. Se ei myöskään ole liian makea tai raskas. Pinkki tuoksupullo näyttää kivan naiselliselta ja jatkaa tuttua selkeän yksinkertaista Boss Pour Femme -linjaa.

Ensituoksusta nousee kaktuksen kukinto, joka on minulle aivan uusi ja myös aavistuksen outo elementti. Koen alun kirpeän vihreänä ja virkistävän raikkaana. Sydäntuoksussa on selvästi mukana ruusua, joka tuo mukanaan lämpöä, naisellisuutta, kauneutta ja hienostuneisuutta. Mukana on myös pinkki freesia ja jasmiinin terälehdet. 
Tuoksun pohjalta löytyy helposti tunnistettava lämmin ja tuttavallinen seetripuu.
Kukkaistuoksujen ystävän kannattaa ehdottomasti käydä 
tuoksuttelemassa tämä BOSS uutuus.

Oletteko kohdanneet haastavia tuoksuja?


Tuoksu on saatu.


4 kommenttia:

 1. Todella kauniit valokuvat tuosta mielenkiintoisen värisestä pullosta! Yhtä mielenkiintoiselta kuulostaa sisältökin, jopa niin että taidan käydä tutustumassa seuraavalla kaupunkikierroksella.

  Jour ja Nuit eivät ole herättäneet sen enempää mielenkiintoa. Ne ovat nenääni vähän samantyyppisiä naapurintyttöjä kuin Gwynethkin. Pullot sinänsä ovat chanelmaisen kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa oikein vieläkään sanoa, tuliko meistä ystäviä. Ma Vie on ihan kiva tuoksu ja juuri se mainitsemasi naapurintyttö-tuoksu. Joku varmasti ihastuukin..

   Poista
 2. Mustakin tässä on jotain tuttua, olen yrittänyt miettiä pääni puhki, että mitä. Sillä tää on kovin erilainen kuin valkoisessa pullossa oleva. Silti melkko helppo tuoksu, joka ei ainakaan ympärillä olevia ärsytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti helppo tuoksu ja jotenkin niin tuttu..

   Poista