perjantai 24. lokakuuta 2014

Uusi RIMMEL meikkivoide + alevinkki


Etsiikö joku edullista puolipeittävää meikkivoidetta, 
joka kestää iholla kauniina koko päivän?

RIMMEL Lasting Finish Nude on mielestäni varsin mainio tapaus. Siitä on tullut uusi suosikkini. Se levittyy helposti sormin, sienellä tai siveltimellä. Itse käytän tämän kanssa yleensä sormia tai sivellintä - kiireestä riippuen. Siveltimellä saan kyllä ohuemman/luonnollisemman meikin. Voidetta on näppärä annostella pumppupullosta vaikka yksi pisara kerrallaan - mitään ei mene hukkaan. Tuote sisältää kosteuttavaa seerumia, joten sen voi levittää suoraan puhtaalle iholle. Oma ihoni on pintakuiva, joten laitan alle vielä kosteuttavan seerumin - mutta kaikkien tuskin tarvitsee.
Meikkivoide on siis puolipeittävä eli se peittää hyvin ihon kirjavuuden ja tummat silmänaluset. Lopputulos näyttää kevyeltä, tasaiselta ja mattapintaiselta. Voidetta on helppo myös kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Kesto on todellakin huippuluokkaa, sillä ihoni pysyy kauniin mattapintaisena lähes koko päivän. Tuotteen luvataan kestävän hikeä, lämpöä ja kosteutta jopa 25 tuntia. Itse olen testannut voidetta tavallisena työpäivänä. Onneksi meillä töissä ei yleensä vuodateta hikeä tai kyyneleitä edes testin vuoksi. Voide sisältää myös SPF 20 suojan. Poistan meikkivoiteen illalla kaksoispuhdistuksella*, jotta ihoni puhdistuu varmasti. Toinen hyväksi havaittu tapa on konjac sieni tai kasvokinnas yhdistettynä puhdistusmaitoon.

Värisävyjä on kaikkiaan kolme. Vaalein sävy 091 light ivory sopii loistavasti vaalealle suomalaiselle - etenkin talvella. 100 ivory näytti yllättävän hyvältä kasvoillani nyt kesän jälkeen - yllätävän toimiva sävy. 200 soft beige on kaunis päivettyneelle iholle sopiva sävy.

Meikkivoiteen hinta-laatusuhde ja saatavuus on erittäin hyvä. 
Voisin hyvin kuvitella, että voiteesta löytyy myös näyte jonkun naistenlehden välistä. Olkaa siis tarkkana :). Muistelen, että tämä maksaa kaupassa alle 13 euroa. Anttila myy nyt Rimmelin meikkejä -30% alennuksella, joten meikkivoiteelle jää hintaa n. 9 euroa.

Meikkivoiteen löydät myös Rimmelin nettisivuilta.


* Ensin puhdistusöljy tai -maito ja sen jälkeen puhdistusvaahto tai -geeli.
Lehdistönäyte

12 kommenttia:

 1. Sävyt näyttää kyllä hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalein sävy 001 sopii varmasti aika monelle :)

   Poista
 2. Mä myös tykkäsin tästä yllättävän paljon! :) Peitti hyvin ihovirheitä, ja pysyi hyvänä miltei koko päivän. Yees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhde on kyllä loistava :)

   Poista
 3. Mietin tämän ostamista, mutta harmi kyllä vaalein sävy näyttää liian punapohjaiselta. Aika harvoin vaalein sävy on keltapohjainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalein sävy voi olla aavistuksen punapohjainen - keltaisuutta siinä ei ole.

   Poista
 4. Kiinnostava uutuus, pitääpä käydä katsomassa tuotakin. Edulliselle meikkivoiteelle on aina kysyntää. Ennen käytin yhtä voidetta koko talven ja vaihdoin toisen kesäksi, mutta nyt tykkään valita erilaisen eri päiville tarpeen mukaan.

  Konjac ja puhdistuskinnas ovat minullakin käytössä, pidän molemmista. Tosin haluan käyttää niitten kanssa myös aineita, puhdistusöljyä/maitoa ja geeliä/vaahtoa. Mistäköhän olen ottanut vaikutteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä eli meikkivoide vaihtuu tarpeen mukaan. Sienen ja kintaan kanssa voi toki käyttää aineita.

   Poista
 5. Pitää varmaan itsekin kokeilla tätä jossain vaiheessa sen verran tätä on kehuttu.

  VastaaPoista
 6. Mitenköhän tämä pysyy rasvasella iholla? yleensä kaikki sulaa pois noin 3 tunnissa puutereiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa haastavalta. Omassa ihossanikin on rasvaisempia kohtia (nenä, otsa), ne alkavat helposti kiiltää päivän aikana. Tämän meikkivoiteen kanssa kiilto oli lähes olematon monen tunnin jälkeenkin. Siksi luulen, että tämä voisi sopia myös rasvaiselle iholle. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

   Poista