sunnuntai 26. lokakuuta 2014

CLARINS syksyä
Clarins -rakkauteni syttyi jo 1990-luvulla, eikä loppua ole näköpiirissä. Tein nimittäin elämäni ensimmäiset kasvohoidot sarjan tuotteilla, joten ihonhoitotuotteet tulivat minulle jo tuolloin hyvin tutuiksi. Opin jo nuorena, mitä kunnon tuotteilla voi saada aikaan. Kuljen edelleen sitä samaa polkua pitkin, vaikka maisema vaihtuu koko ajan.

Tämän syksyn kullanväriset Ladylike -pakkaukset näyttävät mielestäni todella hyvältä - ne ovat kuin koruja. Sain testiin muutamia kokoelman meikkejä. Kaunis huulipunahylsy ja puuterirasia on ilo ottaa esille monta kertaa päivässäNeliskanttinen puuterirasia sujahtaa myös näppärästi käsilaukkuni suorakaiteenmuotoisiin sisätaskuihin. Syyskokoelman rasiat pitävät sisällään paljon kauniita luonnollisia mattasävyjä. Pidänkin kokoelmaa erittäin onnistuneena.

Clarins Rouge huulipunat ovat koostumukseltaan kermaisia ja hyvin levittyviä. Niiden käyttömukavauus on huippuluokkaa. Käytän hentoa ruusunpunaa (18) päivällä ja tummaa (20) iltamenoissa. Kahdella hylsyllä pärjää hienosti koko päivän. 
Syksyn uutuussävyjä on kaikkiaan kuusi.
Claris Ever Matte mineraalipuuteri on myös varma valinta käsilaukkuun, vaikka se ei varsinaisesti kuulu syyskokoelmaan. Puuterilla tekee nopeasti pienet korjaukset meikkiin. Puuterin koostumus on kevyt ja silkkinen. Rasia on pakattu samettipussiin, joka antaa suojaa kolhuja vastaan. I like :)
Syksyn uusi Clarins Blush Prodige poskipuna on kaunis roosa - Tawny Pink. Sävy on pehmeä ja luonnollinen, se sopii sulostuttamaan arkea. Hyvästi kalpeus. Poskipuna sisältää bambupuuteria ja tomaattiuutetta, jotka antavat värille kaunista hehkua ja saavat poskipunan pysymään siistinä koko päivän.

Tiedän, että Clarins syksyyn kuuluu vielä pari muutakin erittäin mielenkiintoista juttua kuten mattaluomiväri- ja kulmaväripaletti, joista ainakin ensimmäisen ajattelin vielä hankkia.

Onko teillä Clarinsia ostoslistalla tai joulun toivelistalla? 
Punainen sametti sopii kyllä loistavasti jouluun :)


8 kommenttia:

 1. Kaunitta kuvia, huulipunakuva varsinkin on upea! Clarinsin pakkaukset ovat yksinkertaisen ylellisiä, saa tosiaan mielihyvää jo katsellessaan niitä. Samasta syystä ostin tuon mineraalipuuterin lentokentältä laukkuuni. On paljon mukava kaivaa esille kultainen rasia nenän puuterointia tai huulipunan korjausta varten.

  Oli aika, jolloin en välittänyt yhtään, minkä näköisiä meikkini olivat ja käytin mieluiten halpoja tuotteita. Tärkeintä oli jälki. Yksi ystäväni houkutteli ylellisten meikkien maailmaan ja se oli menoa. Nyt tuntuu pakkaus olevan puolet koko jujusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis rasia on ilo silmälle. Kaupoissa on aivan liikaa tylsiä muovirasioita. En kuitenkaan ostaisi tuotetta pelkän rasian vuoksi. Laatukin on oltava kohdallaan. Onneksi meillä on upeita sarjoja kuten esim. Clarins ja Guerlain :)

   Poista
 2. Prodige on vaatimaton rasiassa, mutta aivan ihana poskilla. Mä rakastuin jotenkin yllättäen noista punista enemmän tuohon vaaleampaan, vaikka blogeissa on näkynyt enemmän tuota tummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tawny Pink on ihanan pehmeä sävy. Se näyttää rasiassa yllättävän vaalealta, mutta on poskilla aivan ihana jokaiseen päivään sopiva sävy. Joten olen kanssasi samaa mieltä :)

   Poista
 3. Poskipunat on mun suurimpia heikkouksia meikkipuolelta, että tuo Tawny Pink on kyllä harkinnassa :) Varmasti kaunis sävy poskilla, moni on sitä kehunut. Sopisi mun poskipunakokoelmaan hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa puuttui Tawny Pinkin kaltainen pehmeän lämmin ja luonnollinen sävy, joka sopii arkeen. Joten otin kyllä ilolla tämän uutuuden vastaan kun sitä tarjottiin :)

   Poista
 4. Ladylike sarja on niin kaunis ja täydellinen, että tästä nyt ole hieman kade.. ;)

  Clarinsin pakkaukset ovat rakkautta.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä se huono puoli, että haluan ostaa aina vielä yhden lisää. Nyt ostoslistallani on ihana Ladylike-luomiväripaletti, jossa yhdistyy monta kaunista mattasävyä :)

   Poista