Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

iHerb tilaukseni
iHerb.com tilaukseni tuli perille kahdeksassa päivässä. Paketista löytyi kaikki tilattu ja vähän enemmän. Tilaus oli ensimmäiseni. Homma on yleensä kaatunut jo alkumetreillä jättisuuren nettikaupan aiheuttamaan stressiin, mutta selvisin tilauksesta kunnialla, kun keskityin vain muutamaan tuoteryhmään. Entä oliko tilaaminen tuskallisen vaikeaa? 
Ei, kun sen teki kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja ystävän suosiollisella avustuksella. Tilaaminen oli suorastaan helppoa ja turvallista.


 

iHerb on luontaistuotteiden nettikauppa, joka tarjoaa mm. luonnonkosmetiikkaa, pesuaineita, vitamiineja ja paljon muuta. Sieltä saa myös paljon tuotteita, joita Suomesta ei edes saa. Moni tuote on myös edullisempi kuin meillä, mutta tarkkana saa toki olla. Lisäksi tarjolla on edullisia tuotenäytteitä TRIALS, jotka maksavat noin 0,40/kpl. Ja viikoittain vaihtuvia erikoistarjouksia.

Tein tilaukseni niin, että se tulisi perille ilman ylimääräisiä veroja tai tullimuodollisuuksia. Olin myös tarkkana lähetyksen alle 1800g:n painon suhteen (sivuilla on kätävä laskuri), näin postikulut pysyivät pieninä (n. 3). Minulle sopii monta pientä tilausta paremmin kuin yksi suuri - mutta on tietysti täysin makuasia, miten haluaa toimia. Lisäravinteet ja kosmetiikka kannattaisi itseasiassa tilata erikseen, koska lisäravinteita/elintarvikkeita saa tilata max 35 ja kosmetiikkaa max 22 ilman veroja. 

Tilauksen voi maksaa luottokortilla. 
Ja se toimitetaan kotiin tai lähimpään postiin. 
Kannattiko?

Sain tuotteet yli puolet halvemmalla kuin Suomesta. Esim. pelkkä Ecotools Kabuki maksaa meillä n. 16 - maksoin 6,30. Laatikollinen proteiinipatukoita maksaa meillä n. 36 - maksoin 21. Ihana Sierra Bees Organic Cocoa Butter Lip Balm maksoi 0,40. Tilaukseni postikulut olivat siis kolmen euron luokkaa. Koko tilaus maksoi alekoodin kanssa 25,30 - eikä jäänyt tulliin. Suosin myös suomalaisia nettikauppoja, joten iHerb ei ole ainoa, mutta osan tuotteista ostan varmasti myös jatkossa iHerbistä. Palvelu oli loistavaa.
Koodilla QQP250 saa alennusta ensimmäisestä tilauksesta $5-$10.  
Itse käytin alekoodia - toimi hyvin :)

Olen nyt tekemässä toista tilaustani.. 
tilaan ainakin muutaman joululahjan.

Onko iHerb teille tuttu?


9 kommenttia:

 1. Myös Visa Electron käy maksuvälineenä. Jos paketti joudutaan tullaamaan netissä, siinä erotellaan eri ALVit tuotteissa, ei haittaa vaikka satsissa olisi korkeamman ALVin kosmetiikkaa ja matalamman ALVin lisäravinteita tms. Ihan helppoa sekin.

  Minä tilaan mm. kaikki kahvini ja teeni tuolta, edullisempaa.

  Sieltyä saa myös aika kivoja kokeilusettejä kosmetiikkasarjoista:

  http://www.iherb.com/search?kw=6+piece+kit&sug=6+piece&x=0&y=0#p=1

  http://www.iherb.com/search?kw=trial+kit&sug=trio+kit&x=0&y=0#p=1

  Alemmassa linkissä oli yksi kiinnostava Eco Touchin autonsiivoussetti, pitääpä tilata...

  Nämä meikkisiveltimet ovat myös hyviä:

  http://www.iherb.com/search?kw=samantha&x=0&y=0#p=1

  Omassa blogissani on myös postaus iHerbistä saatavista tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä <3

   Tilaan ehdottomasti lisää siveltimiä - tosi halpoja. Ja patukoita välipalaksi. Niin ja ehdottomasti myös Method pesuaineita.

   Ihana kauppa!

   Poista
  2. Miten electronilla maksaa? omalla ei pysty.

   Poista
 2. Vielä en ole rohjennut tilata tuolta, koskaan pelkään että tuotteita tutkiessa menee koko päivä. Ecotoolsin sama Kabuki löytyy täältä ja ihanaa, kun siinä on suojahylsy. :)

  Ja huh olipahan edukas tilaus. Ja oi Methodejakin saa, voi hitsin pimpula... Ne omia lemppareita. :)

  Ihanaa sunnuntaita. <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekalla kerralla meni koko päivä, mutta nyt oli helpompaa. Yritän tutkia aina vain yhden tai pari osastoa kerrallaan. Kolmen euron postikuluilla voi tehdä useammankin tilauksen.

   Tuo kabuki on näppärä.. tykkään! Ja Methodeja pitää saada :)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 3. Tilaan iHerbistä lähes joka kuukausi paketin, aina löytyy jotain uutta kivaa. 4 dollarin postikulut ovat niin pienet, ettei se haittaa vaikka tilaisi vain muutaman tuotteen kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällä on lähdössä jo kolmas tilaus matkaan :)

   Poista
 4. Olen iHerb-koukussa, ainakin muutaman kerran vuodessa tulee tilailtua. Kaikki vitamiinit tilaan melkein tuolta, on niin paljon halvempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni asia on kyllä halvempaa kuin meillä. Pitääkin tutkia seuraavaksi myös vitamiinipuoli :)

   Poista