Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

LivBox Maaliskuu on ilahduttavan raskas :)




Maaliskuun LivBox saapui perille eilen. Postista sai tällä kertaa hakea vähän raskaamman sarjan paketin, jonka kotiin vieminen todella kannatti. Musta laatikko piti sisällään erittäin käytettävää kosmetiikan perussettiä, joka ei jää kaappiin pölyttymään. Mukaan oli mahtunut myös kiva Lumene uutuusvoide.




Helmikuun boxin Lumene meikkivoide ja Nivea misellivesi on ollut ahkerassa arkikäytössä - pidän molemmista. Mitähän hyvää maaliskuu meille tarjoaa? Ainakin Bangerhead Professional Fresh Me Up! kuivashampoo ovh 13,90-/200ml vaikuttaa kivalta, samoin Lumene Bright Now Vitamin C voide ovh 19,90-/50ml ja Isadora Build Up Extra Volume uutuusripsari minikoossa. Olen innostunut taas vartalonhoidosta, joten yllättäen myös Herbina Kaura-suklaa vartalokuorinta oli ilo saada ovh 4,0-/150ml. Näytekokoiset Dove Oxygen & Moisture tuubit ovat mielestäni maaliskuun heikoin lenkki. Täysikokoisten tuotteiden yhteenlaskettu hinta on karvan alle 40 eur - hyötysuhde oli siis kohdallaan.

Mukana oli taas myös näytekokoisia tuoksuja - Roberto Cavalli Paradiso EdP ja Calvin Klein Reveal Men EdT. Sekä BANGERHEAD 10 eur alekoodi, jonka ajattelin kohta käyttää :)


Mitä piditte maaliskuusta? 
Jäikö joku kaipaamaan selektiivistä kosmetiikkaa?
 Huomasitteko jo, että LivBoxin hinta kallistuu? 


Olen ostanut LivBoxini täältä.


14 kommenttia:

  1. multa löytyi huulipuna ja kynsiöljy, tuota herbinaa ei ollut mukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennytkään, että osa porukasta oli saanut Rimmelin huulijutun ja Nailfix kynsinauhaöljyn. Olisin ehkä mielummin ottanut ne - olit onnekas :). Olisin myös ottanut miesten tuoksunäytteiden tilalla mielummin naisten tuoksuja - joku oli ilmaisesti saanut Chloe Love Storyn ja Roberto Cavallin Paradison.

      Poista
  2. Miulla oli se vaihtoehtoboxi myös :)
    Tuoksunäytteinä oli Chloe ja Calvin.

    VastaaPoista
  3. Kaikki saivat ymmärtääkseni yhden naisten ja yhden miesten tuoksun, eli kyllä tuo toinen saamasi tuoksu on ihan naisten tuoksu.:)

    Sellaista pientä toivetta esittäisin, että koska bloggerissa näkyy aina postauksen ensimmäinen kuva, voi spoilaantua vahingossa livboxin sisällöstä, jos postauksen alussa on kuva koko boksin sisällöstä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. kyllä se oli naisten tuoksu - tarkistin vielä :)

      Tarkoitat varmaan, että sisältö ei saa heti ekassa kuvassa näkyä. Yritän jatkossa muistaa :D

      Poista
  4. Mulla sama boxi kuin sinulla, tuoksunäytteinä Cavalli ja Klein myös.
    Ei hassumpi boxi, kaikki meni kyllä nyt suoraan jemmaan, vastaavat kun loppuu, niin sitten käyttöön.
    Tosin....mä en oikein ymmärrä noitten kuivashanmpoiden päälle kun tukka ei rasvoitu. Pesen kun pesen ja son siinä. Suihkemuotoinen hiusvaha auttaa pahana päivänä jollei pesuun ole aikaa/halua....että jotain mulla taitaa mennä jakoonkin :)

    Onneksi boxi tulee sillä alkuperäisellä hinnalla, mä en näköjään malta lopettaakaan tilausta, mutta mikäs tässä jos taso alkaa pysyä tällaisena kuin viime kuukausina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taso on pysynyt hyvänä, joten tilausta on aika kivutonta jatkaa. Hyvä, että mukaan on päässyt taas jotain uutta Lumenelta. Itse käytän kuivashampoota pari kertaa viikossa eli siinä pesujen välissä. Mulla kuivis auttaa hyvin juuri siihen rasvaiseen hiusjuuren :)

      Poista
  5. Aijai mitä kaikkea ihanaa!♥ Mie en malta odottaa huhtikuuta, tilasin itselleni myös Livboxin ja oon aivan täpinöissäni! Pitkään oon sitä miettiny tilaavani, mutta vasta nyt sitten tartuin tuumasta toimeen ja nyt vain odotellaan postia! :D

    VastaaPoista
  6. Musta toi Lumenen voide loi boxin herkku, jos tilaisin se olisi lähtenyt itsellä testiin, koskaan ei liian myöhäistä löytää jotain edullista hyvää kasvovoidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin ehdottomasti testata tuon Lumenen voiteen. Se kuulostaa hyvältä :)

      Poista
  7. No nyt melkein tekisi mieli uudelleen tilata Livbox. Vaikuttaa testattavilta ja käytettäviltä tuotteilta. Etenkin tuo Lumenen voide sekä Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinta kiinnostaa. Juuri loppui edellinen vartalonkuorinta, jonka sain tyttäreltäni lahjaksi - hän oli sen itse sekoitellut ruoka-aineista. Jätti kyllä ihon ihanan sileäksi ja rasvatun oloiseksi.

    Minäkään en ymmärrä kuivashampoitten käyttöä, mutta täysin toisesta syystä kuin Pepi. Minulla on niin voimakkaasti rasvoittuva hiuspohja, että en ole löytänyt yhtäkään kuivashampoota, joka sen rasvaisuuden hoitaisi. Ainetta pitää laittaa aikamoiset määrät, jolloin hiusjuuri tulee jopa paakkuiseksi ja kutisevaksi. Helpompaa ja miellyttävämpää on suorittaa päivittäinen normaali shampoopesu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Taru <3

      LivBox on parantunut viime aikoina paljon. Viimeinkin on ymmärretty lähettää kivoja täysikokoisia tuotteita pienten selektiivisten näytekokojen sijaan. Aika moni kuitenkin kaipaa ihan niitä tavallisia perusjuttuja, jotka voi ottaa käyttöön vaikka heti.

      Kuivashampoo ei sovi kaikille. Itse pesen hiukset pari kertaa viikossa. Siinä kolmannen päivän kohdalla hiusjuuri näyttää jo rasvaiselta. Kuivashampoo poistaa rasvaisuuden kokonaan ja nostaa hiusjuuren päänahasta irti. Minulle riittää muutama suihkaus. Meillä on siis täysin erilainen hiuslaatu. Ymmärrän kyllä hyvin, ettei tuote toimi sinulla :)

      Poista