Sivut

perjantai 8. toukokuuta 2015

Dr. Hauschka uutta huulille
Sain joskus kevään korvilla testiin Dr. Hauschkan uusia huulivoiteita. En muista ostaneeni koskaan yhtäkään Hauschkan huulirasvaa, joten aihe olikin jo tarpeen ottaa suurennuslasin alle, eikös? Puikko lähti samantien käsilaukkuun ja purkki päätyi lopulta kylpyhuoneeseen. Käytän huulivoiteita päivittäin, joten niitä kuluu arjessa paljon.
Kyllä, paras huulivoide on AINA luonnonkosmetiikkaa, joka on ehdottomasti se turvallisin vaihtoehto. Dr. Hauschka huulivoidepuikko sisältää mehiläisvahaa, karitevoita, manteliöljyä ja masmalouutetta. Eikä yhtään mineraaliöljyjä tai synteettisiä ainesosia. Puikko antaa myös kevyttä suojaa (sk 3) UV-säteilyä vastaan.

Otan tähän vertailukohdaksi Hurraw!-huulivoiteen, joka on myös luonnonkosmetiikkaa ja jota olen käyttänyt paljon. Hurraw liukuu huulilla todella liukkaasti ja levittyy helposti. Hauschka tuntuu enemmän perinteiseltä huulirasvalta - koostumus vaikuttaa tiiviimmältä - mutta voide levittyy kuitenkin hyvin. Omille huulilleni jäi se tunne, että Hauschka kestää huulilla paremmin, sitä ei tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Puikko tuntuu myös kuluvan hitaammin kuin Hurraw. Huulituntuma on näillä kahdella täysin erilainen, Hurraw tuntuu levittyvän ohuesti ja Hauschka taas aavistuksen paksummin. On täysin makuasia kummasta pitää enemmän, itse pidän ihme kyllä molemmista.

Hauschkan puoleen kannattaa kääntyä, jos kaipaa erittäin hyvin toimivaa luonnonkosmetiikan huulivoidetta - pehmeyttä ja suojaa. Puikko levittyy esim. Laveran huulivoiteita paremmin, mutta ei ole niin liukas tapaus kuin Hurraw. Hauschkan puikko tuoksuu miedosti yrttiseltä. Jos taas kaipaa karkkivärejä ja -tuoksuja, kannattaa valita supersöpö Hurraw, joka oli myös testin edullisin tuote.
Dr. Hauschka Huulibalsami sopii hyvin kuiville ja jopa halkeileville huulille. Ainesosaluettelosta löytyy mm. masmaloa, mäkikuismaa ja kehäkukkaa. Lisäksi mukana on myös aitoa silkkijauhetta. Voide uudistaa tehokkaasti huulia ja edistää haavaumien paranemista. Omat huuleni olivat kunnossa jo ennen testiäkin, joten en osaa ottaa kantaa huulten uudistumiseen, mutta uskon kyllä, että tehokkailla ainesosilla voi saada paljon hyvää aikaan. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos tavallinen huulipuikko ei riitä.

Hauschkan huulivoidepuikon ja huulibalsamin voi napata ostoskoriin mm. Hyvinvoinnin tavaratalosta, jossa ne maksavat n. 12 eur. Löysin tavaratalosta myös Dr. Hauschka Med Akuutti Huulivoiteen, joka on tehty rauhoittamaan huuliherpestä. Samasta paikasta löytyy myös kilpailija eli Hurraw!
Kaikki jälleenmyyjät ja lisätietoa Dr. Hauschkan sivuilta.


Käytättekö luonnonkosmetiikan huulivoiteita?

 Ulkona odottaa jo kaikki kivat kevätpuuhat.

Nautitaan <310 kommenttia:

 1. Nämä oli mullakin testissä ja tykästyin molempiin (juttua blogissa täällä). Varsinkin tuo Huulibalsami oli erityisen positiivinen yllätys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Olen tykännyt molemmista, Toimivaa Hauschkaa :)

   Poista
 2. Joo ei ole luonnonkosmetiikan huulivoiteiden voittanutta. Lemppari on Urtekram, Logonan kehäkukka on myös hyvä ja tietty noi hurraat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Mulla on vielä Urtekram ja Logona kokeilematta :)

   Poista
 3. Mun testilistassa on kyllä paha aukko, sillä en ole kokeillut näitä tuotteita Dr. Hauschkalta, vaikka melkein kaikki muut olen käynyt läpi. Ehdottoman kiinnostavia. Käytän luonnonkosmetiikan huulivoiteta päiväkäytössä, sanotaanko, että niistä 90% on luonnonkosmetiikkaa ja loput joitain muita. Ne vaan kosteuttaa mielestäni parhaiten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin suurin osa on luonnonkosmetiikan huulivoiteita, mutta on joukossa toki muitakin. Lapsille on kiva antaa käyttöön luomujuttuja :)

   Poista
 4. Huulibalsami kuulostaa mulle sopivalta, koska tykkään tavallista hoitavammasta koostumuksesta. Luonnonkosmetiikkahuulivoiteista tuttuja ovat Hurraw, Sierra Bees, Cowshed ja ainakin pari muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulibalsami on toimii hyvin. Harmi vaan, että se on pakattu purkkiin. Puikko on käytössä kuitenkin aina siistimpi.

   Poista
 5. Huulivoiteille on kysyntää meilläkin (atoopikoilla) vallankin keväällä, ahava iskee huuliinkin vaikka kuinka varoisi. Helppo puikko mukana on kaikkein paras...hoitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikko on aina helppo ja siisti käyttää, vaikka uskonkin, että balsami voisi olla sun juttu :)

   Poista