sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Luomutuoksu ja päiväunet pinossa
Viime viikolla blogissa vilahti Onnin nenänpään lisäksi kaunis luomutuoksupakkaus FLORASCENT Aqua Floralis PIVOINE Classinc EdT. Luomutuoksu oli selvästi Onnin mieleen, joka muuten omistaa perheen parhaan tuoksunenän :)

FLORASCENT valmistaa täysin luonnollisia hajuvesiä, joiden koko valmistusprosessi suoritetaan käsityönä. Pullot pakataan kauniisiin pahvipakkauksiin, joista onkin tullut sarjan tunnusmerkki. Tuoksuissa käytetään vain erittäin korkealaatuisia luonnollisia raaka-aineita ja perinteisiä valmistusmenetelmiä. Luomutuoksujen valmistaminen kuulostaakin omiin korviini erittäin haastavalta. Testiin saatu Pivoine -tuoksu kuuluu siis Florascent Aqua Floralis tuoksukategoriaan, joka on puhtaan kukkainen. Siihen kuuluu myös Rose -tuoksu. Oman parfyymini perusteella ajattelen, tämän kategorian tuoksujen olevan hienostuneen naisellisia ja romanttisia. Muita tuoksukategorioita ovat Aqua Aromatica (aromaattiset ja virkistävät), Aqua Colonia (miesten) ja Aqua Composita (temaattiset tuoksuyhdistelmät).
Pivoine on siis aito kukkaistuoksu. Sen alkunuotit ovat pirteän raikkaat ja sitruksiset (sitruuna ja mandariini). Sydäntuoksu on tehty lempikukastani pionista. Pohjatuoksussa on ruusunkukkaa ja jasmiinia, joten tuoksun yleisvaikutelma on kesäinen kukkakimppu.

 Aidoissa raaka-aineissa on ihaltavan paljon voimaa ja korkeaa laatua. Olen kirjoittanut tänne aikaisemmin vain yhdestä luomutuoksusta, joten ne ovat minulle vielä aika tuntematon tie. Minua kiinnostaa kovasti myös eteeristen öljyjen positiivinen mieltä tasapainoittava vaikutus - toimiiko se?

Pivoine on luonteeltaan kevyt, joten se sopii mielestäni hyvin arkituoksuksi. Kukkainen tuoksumaailma tekee siitä myös kivan kesätuoksun. 

Oletteko tutustuneet luomutuoksuihin?
Tässä teille vielä kissakuulumiset. Onni ja Otto ovat veljeksiä, joten toisen läsnäolo tuntuu yleensä kivalta. Tässä Otto on simahtanut päiväunille Onnin päälle :)


 Jos joku jäi kaipaamaan FLORASCENT lisätietoa, sitä löytyy täältä.


8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tuoksupakkaus! <3 En ole kokeillut luomutuoksuja, mutta ne kyllä kiinnostaisivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Florascent pakkaukset ovat aivan ihania. Pahvipakkaus on myös suoja esim. auringonvalolta - näin uskon :)

   Poista
 2. Onpahan niin kaunis pullokin, että minähän kiinnostun oitis. Harmi ettei blogeihin voi laittaa tuoksunappia, että saisi vielä suihkauksen samalla. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköinen ja kuuloinen tuoksu. Vielä kun voisi tästä haistaa sen. Mutta miten ihanat nuo kisut onkaan! Täällä aina huokaillaan kisukuvien äärellä, ovat niin söpösiä. Mut on meilki pieni lemmikki, joka käy vain öiseen aikaan ja kipittelee pitkin pihaa. Nimittäin pikkusiili. Niin söpö ja mini m käy sitä ruokkimassa:) Tässä meidän lemmikkikuviot, kun ei muuta voi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siilit ovat söpöjä. Niitä näkee aivam liiian harvoin. Ihana kaveri Minille <3

   Poista
 4. Onni ja Otto ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  Ihanat pojat!
  Varmaan on tuoksukin ihana ja pakkaus etenkin,mutta Pojat on ihanimmat♡
  Kissa on täydellinen luomus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman tuoksuakin voi elää, mutta ei ilman poikia. Ne tuovat iloa jokaiseen päivään <3

   Poista