torstai 21. toukokuuta 2015

CLEAN AirTänä keväänä on tullut kaksi uutta CLEAN tuoksua. Tuoksuista toinen eli CLEAN Summer Sun oli esillä joku aika sitten. Oma suosikkini näistä kahdesta on ehdottomasti CLEAN Air, joka luotiin tuomaan jotain uutta CLEAN-valikoimaan ja jopa parantamaan CLEAN-sarjan ydintuoksuja.  Voi, miten hieno ajatus! Jokainen voi siis muuttaa omaa rakasta CLEAN tuoksuaan hieman uuden Air-tuoksun avulla. Arvaatte varmaan, että minua ei tarvinnut kahdesti käskeä fiksaamaan uusia tuoksuja. Olen ollut aivan innoissani :)
Mutta millainen tuoksu CLEAN Air on?

Tuoksun alku on huumaavan ihana. Alkutuoksu koostuu vuoristoilmasta, bergamotin kukista ja vehreästä vihreydestä. Sydäntuoksu tarjoaa kauniin kukkaisilotulituksen, jonka takaa löytyy freesia ja kasteinen pioni sekä puuteriset aldehydit. Pohjatuoksu tuo mukaan tuttua lämpöä. Nenäni löytää pohjalta aika helposti myskin ja valkoisen meripihkan, mukana on myös kasmir.
CLEAN Air on jo yksinäänkin hyvin rakastettava, naisellinen, kevyt ja raikas kukkaistuoksu, joka sopii mainiosti ihan tavalliseen arkipäivään. Olen kokeillut myös kerrostamista toisen CLEAN tuoksun kanssa. Esim. CLEAN Cool Cotton + CLEAN Air -yhdistelmä on superraikas ja puhdas, se sopii nenääni erittäin hyvin. Luulen, että Air tuo nimensä mukaisesti kukkia, ilmavuutta ja keveyttä toiseen tuoksuun.


Kiinnostaako teitä tuoksujen fiksaus?Hinta:
EdP 30 ml / 49 eur
Jälleenmyyjät

10 kommenttia:

 1. Tämä Air on huumaannuttavan ihana! <3 Olen sitä useaan kertaan testannut Stockalla vieraillessani, ja ah ja voih. Ehkäpä Cleanin paras tuoksu tähänastisista :) Olen ihan myyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuoksuun välittömästi jo ensi nuuhkaisulla. Todella onnistunut tuoksu <3

   Poista
 2. Oijoi tähän en ole vielä törmännytkään! Tykkään kyllä Cleanin eleettömän simppeleistä ja raikkaista tuoksuista, mutta Summer Sun ei tällä kertaa oikein sytyttänyt. Mutta tää Air..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Air on paljon kevyempi ja raikkaampi kuin Summer Sun. Air on näistä ehdoton lempparini <3. Luulen, että tykkäät tästä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Meikkien luova käyttö on kyllä tuttua, mutta hajuveden kerrostaminen on ihan uusi juttu. Uskon kuitenkin, että käytän Clean Air tuoksua ihan yksinään - se on ihana <3

   Poista
 4. Hauska idea ja voisihan tuota kokeillakin =) Ja tämä tuoksu kuulostaa itsessäänkin valloittavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mielestäni yksi parhaista Clean tuoksuista :)

   Poista